Work and Travel
Toplam 190 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Chair Ride

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #11
    Araştırmacı Watçı
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Yaş
    41
    Mesajlar
    95
    Tecrübe Puanı
    17

    Standart

    Slm,

    2007 yılında 2. iş olarak Chair Ride yaptım. Her yıl en az 50 WAT Türk öğrencisi oluyor. Bunun dışında Bulgarlar, Ruslar, Romenler var çok fazla. Kızlar bile yapabiliyor.

    Evet gerçekten çok zor o sıcağın altında içinde zaman zaman fil ağırlığında olan insanları itmek ama genellikle normal kilolarda insanalr binince 3 kişiyi itmek kolay. Zaten en uzun gidilen mesafe 20dk. sürüyor. Genelde insanlar kısa yerlere gidiyor.

    Bu işi yapmak isteyenler eğer para kazanmak istiyorsa kesinlikle ingilizcesi iyi olması gerekir ve bir o kadarda gerekli olan şey "yüzsüz ve arsız" olmak. :-D ben değilidm gerçekten o yüzden fazla kazanamadım.

    Benim için bu işte önemli olan, istediğim zaman sabah kalkıyodum işe gidiyordum. istediğim zaman arabayı kenara çekip dinleniyordum ki bu hemen yan tarafta buluna bir okyanusun olduğu yerde çok önemli bir ayrıntı. İstediğim zaman arabamı sıraya koyup saatlerce ortadan kaybolabiliyodum. Her millet böyle olmaz Türk olduğunuz için yine şanslısınız, sıraki diğer arkadaşlar sizin Chair'inizi sıra ilerledikçe ilerletiyor ve siz gelene kadar sıranın başında bekletiyor. Aynı şekilde onlar olmadığında da biz aynsını yapıyorduk.

    Umarım bu yıl yine böyle iyi insanlar gelir.

    Sıra beklerken Trum Plaza'nın önünde (ki genelde Türklerin bekleme noktası burasıdır) halay çekebilir yada top oynayabilirisniz.
    Konu übersetzer tarafından (04-06-2009 Saat 09:05 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Benzer Konular

  1. ride operator...
    Konu Sahibi trewor Forum Eğlence Parkları
    Cevap: 3
    Son Mesaj : 15-05-2008, 11:57 PM

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •