Toplam 85 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Eğlence Parkları..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Uzman Watçı
    Üyelik tarihi
    Jul 2007
    Yaş
    38
    Mesajlar
    288
    Tecrübe Puanı
    19

    Standart

    tesekkürler hocam,ama su mesafe işi canımı sıktı..illa bişeyler almak yada kiralamak gerekcek gibi..konaklamada pek ucuz değil..senin önerebileceğin baska bölgeler yada iş secenekleri varmı acaba??bize yardımcı olsan..

  2. #2
    Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2007
    Mesajlar
    503
    Tecrübe Puanı
    20

    Standart

    Alıntı mommuma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tesekkürler hocam,ama su mesafe işi canımı sıktı..illa bişeyler almak yada kiralamak gerekcek gibi..konaklamada pek ucuz değil..senin önerebileceğin baska bölgeler yada iş secenekleri varmı acaba??bize yardımcı olsan..
    ya destin çok güzel bir yer fotoğraflarını foruma koymuştuk,gerçekten para kazanmasan bile tatil için gidilir,okayanus falan çok güzel,kumsal da çok farklı...mesafe dediğim gibi maalesef ama evi merkezi bir yerde ayarlarsanız ekonomik olarak bir bisiklet alırsınız heryere gidersiniz,ayrılırken de bisikleti geri verebiliyorsunuz bu aradaaslında bedavaya geliyor.zaten gerei veremeseniz bile 50-60dolara bisklet alabilirsiniz.valla ben iş seçeneği sunamam ama abd nin doğu tarafı uçak bileti açısından uygun olur hani.new york falan ulaşım açısından çok iyi bizzat gördüm heryerde metro ağı var.eğer işini bitirdikten sonra benim gibi uçakla gezeceksen orlando,miami,san diego,los angeles,new york havalanı açısından yakın da olur.ben uçakla abd yi gezdim mesela,destin den orlando ya giderken 100dolar yol parası verdim.halbuki orlando-los angeles uçak biletini gezmeden 1ay önce 109 dolara almıştım.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •