nderssen Nickli Üyeden Alıntı ben de bugn vizeden onay aldım, yarın gelir herhalde pasaport.. ucak bileti bakmaya geldi sıra.. trek turizmden ucuz bisiler ayarlanabilir mi.. yoksa orası pahalı mı kacıo bilginiz var mı.. Vize gelmesi ne kadar sürdü ( İst-Ank ? )
roboelektronik Nickli Üyeden Alıntı Vize gelmesi ne kadar sürdü ( İst-Ank ? ) Bu mesajı dün yazmıştım ama arkadaşlar vizem bugün geldi, çok sevindim gerçekten herkes için hayırlısı olsun.
roboelektronik Nickli Üyeden Alıntı Bu mesajı dün yazmıştım ama arkadaşlar vizem bugün geldi, çok sevindim gerçekten herkes için hayırlısı olsun. vay furkan hayırlı olsun,gözün aydın
Somethings never changes..
roboelektronik Nickli Üyeden Alıntı Bu mesajı dün yazmıştım ama arkadaşlar vizem bugün geldi, çok sevindim gerçekten herkes için hayırlısı olsun. hayırlı olsun.. bi gunde geldi benm vize de..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları
Bookmarks