Açık konuşmak gerekirse krizden her yer gibi bu park da etkilenmiş. Örneğin ziyaretçi sayısında bir miktar azalma var.
Ancak şunu da belirtmeliyim ki hemen hemen tüm parklar bundan ağır bir şekilde etkilenmiş. Bilhassa sahile yakın kesimdeki ufak eğlence parklarından arkadaşlarım iyi haberler vermediler. Cear Point para kazanma bakımında çok yüksek olmasa da garantili yerlerden biridir diyebilirim.
Seneye gelecekler için söylüyorum 2010 sezonu biraz daha kalabalık geçecek çünkü Amerikan halkı krizi biraz unutacak bu kış. Yeni yapılan reformlar ve şirketlere yapılan federal yardımlar amerikan ekonomisiinin belini doğrultacak ve insanlar daha fazla eğlenceye para ayıracaklar. Bu da size daha fazla saat çalışma imkanı demektir. Cedar Point'te birkaç riskli iş dışında (özellikle hava koşullarına bağlı Soak City işleri ve KODAK!!!) para kazanamayacağınız iş yok gibidir. Ben ilk dönemler hiç çalışmadım saatime sadık kaldım ama overtime istemedim ona rağmen 4500 dolar kazandım. Benim kazandığım ortalarda bir yerlerdedir.
Cedar Point'te eğer biraz fazla çalışırsanız 5000 dolar rahat kazanır dönersiniz. Hele ki seneye saatlerde bir artış yaşanacağından emin olabilirsiniz.





Alıntı
Bookmarks