tabi konusabiliriz burcin. bende ilk kez gidicem ve korkuyorum biraz acıkcası. sirketim de kesin konusmuyo ne is ne de konaklama konusunda. sen hangi sirketle gidiyosun ??
bu arada arkadaslar times pictures isi hakkında bilgi sahibi olan vr mi ?
tabi konusabiliriz burcin. bende ilk kez gidicem ve korkuyorum biraz acıkcası. sirketim de kesin konusmuyo ne is ne de konaklama konusunda. sen hangi sirketle gidiyosun ??
bu arada arkadaslar times pictures isi hakkında bilgi sahibi olan vr mi ?
merhaba arkadaşlar ben de bu yaz wat a katılmak istiorm ama benimde aklımda bir sürü soru işaretleri var ve açıkçası daa önce bi çok olumsuzluklar yaşayan insanlar duydum.
ben aslında new york a yala florida ya gitmek istiorm ama büyük şeehirlerde yaşamın pahalo olduğunu ve kazandığun paranın günlük harcamalara gittiğini ve hatta cebinden harcayanları duydum.
o yüzden şimdi ulusal park ları dşünüotm ama şehirden çok uzakta oldukları için de kalacak yer problem olur endişesi var. giden arkadaşların beni bu konalarda aydınlatmalarını rice ediorm mümkünsekafam çok karışık?
![]()
Bende son 1 kez gitmeyi düşünmüyo değilim ama daha erken karar vermem için, şubat mart gibi karar verirsem, hızlıca işlemleri hallederim artık.
Alıştım Wat yapmaya, şimdi amerika olmadan, kocaman yaz geçermi yahu =)
evet pahalı ve suc oranının yuksek oldugunu duymustum tabiama istanbul da öyle degil mi? ben turkiyede kucuk ve ucuz bi sehirde yasamaktansa istanbulu tercih ederim. ny u da bu yuzden istiyorum. yani amerika diince bence gorulmesi gereken yerlerinde basınca geliyo. ve 3-5 gunde gorulebilicek bi yer de diil. ben hayatımda bi kere 3 ay boyunca orda yasicaksam neden sehir dısında ıssız ve ucuz yerlerde yasiyim ki. para biriktirip elektronik esya almak hayalim de yok. 5 10 sene calisir burda da alırım diyorum ama bi daha amerikaya gidemem.
bilmiyorum dusuncem bu ama bir sene sonra pisman olur muym bilemiyorumAllaj utandırmasın. Ama son kararım New York City kesinlikle...
Bu arada şirketim Edu
slmlr ben florida orlandoya gidiyorum gece hayatı güzelmiş ayrıca miamiye yakın sıcağıu denizi severim haftada bi defa miamiyede gidebilirim.orlando hakkında extra bilgisi olan varmı yada oraya gelecek?
Büyük şehirlerde yaşam şartları pahalıdır ve büyük ihtimal cebinden yersin.
Bunun sebebi Amerikanın neresine gidersen git ortalama 8 dolar kazanacak olmandır.
Ancak Utahda 45 dolar olan konaklama New York da 150 dolaradır
Doğal parklar şehirden uzaktadır ve etrafında disco-casino tarzı yerler yoktur.
Doğayı seven arkadaşların tercih etmesi daha iyi olur.
Dil geliştirme açısından da etkilidir.
Önce para toplayıp akabinde travel düşünüyorsan aşağıdaki işi incelemeni öneririm:
Grand Teton Lodge Company Jackson/Wyoming ,
Haftalık konaklama, günlük 3 öğün yemek dahil 55 dolar.
Pozisyonların saat ücreti de 7.75den başlıyor.
benim bi arkadaşım united towers la gitti ve çok memnun kaldı.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks