selam arkadaþlar bugün vize görüþmem vardý. 4. sýnýfým. hemen anlatýyorum.
görevli çekik gözlü gayet güleryüzlü biriydi. önce nasýlsýn diye sordu, sonra amerikada ne iþ yapacaðýmý sordu ama ben anlayamadým ve gümrük müþavirliði dedimikimizde gülmeye baþladýk o anda zaten jeton düþünce bende..
sonra soruyu tekrarladý housekeeper dedim.
2.soru amerikaya neden gitmek istediðimdi. ama soruyu tam duyamadým eðilip sorry dedim. mikrofonu kravatýnýn altýna girmiþ onu düzeltti tekrar sordu.. ingilizcemi geliþtirmek ve amerikayý görmek istediðim için olduðunu söyledim.
3. not ortalamamý sordu 3.21 dedim
4. babamýn iþini sordu. tekirdaðda restoranýmýz var diince baþladý oranýn köftesi meþhurlara. bende rakýsýda meþhur dedim. sonra restoranla ilgili sorular sormaya baþladý yol üstündemi? nasýl biryer? falan diye. belki gelirim dedi. bnde o an heyecandan dilim tutulmuþ þekilde ''maybe'' diyebildim
son olarak biliyosunki vizeyi vermeye karar vermemiz için eksik belgelerini getirmen gerek dedi. tamam dedim teþekkür ettim ve bitti.
görüþme boyunca ikimizde piþmiþ kelle gibi gülüyorduk ama benim içim hiç rahat deðil. siz ne düþünüyorsunuz alýrmýyým sizce vizeyi?

ikimizde gülmeye baþladýk o anda zaten jeton düþünce bende..
Alýntý
Bookmarks