konu kilit beyler
konu kilit beyler
Konu benalabama tarafından (26-04-2012 Saat 10:35 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: ne
sitede aratirsan cok rahat o konuyu bulabilirsin amerika wat programindan cikardi alaska islerini ama sole bisey yaziyordu, eger cokdan kayit olduysan bu is icin isin iptal olmuordu onu bir arastir
LIVE IS LIFE
Ben vizemi 28 martta aldım çalışma belgem falan geldi uçak biletim hazır. ne oldu yani şimdi beni aramadı kimse ama iptal olmamıştır benim işim dimi?
Bu söylenti 2011 yazından beri gündemde. Birçok şirket iptal edildiğini söylüyor da bu bilgiyi nereden almışlar acaba? Belki kendilerine sponsor şirket bulamadıkları için işler iptal oldu diyor olabilirler. Ben Alaska için 9 martta görüşmeye gittim ve sorunsuz şekilde de vizemi aldım. Tabi şu geçtiğimiz 1 ay içinde ne değişti onu bilemem.
AK işleri resmen iptal edilmiş değil. Bazı sponsorlar Alaska işlerini kabul ederken bazıları etmiyor. Bu kendi politikaları ile ilgili. Ayrıca şimdiye kadar vizesi basılmış Alaska öğrencileri bundan sonra bu işler iptal olsa dahi yeni kurallar kendilerini etkilemeyecektir. Yeni kuralların gelmesi, kuralların duyurulduğu günden itibaren vize görüşmelerine girecekleri etkiler.
admin (at) turkishwat.net
beni bugün sponsor şirketim arayıp paramı iade edeceklerini söylediler söylediklerine göre alaska ya yabancı öğrencileri amerikan hükumeti almayacakmış!!
ben onların yalancısıyım daha vize görüşmesine gitmedim moralim çok bozuldu o kadar hayal kurdun bu tekdüzelikten kurtulmak için işle ilgili gerçek bilgiye sahip arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba
Mesaj yazan arkadaşlar zaten gerçek bilgiyi vermiş ama konuya uzaklığınız mesajlardan belli. Madem şirket gönderim yapmıyor size de başka iş sunmak yerine iade yapacağız demişler siz direk parayı alın seneye kısmetse deyin bence..
Daha da ben niye gidemiyorum diye ısrarcıysanız forumda "alaska" diye aratarak son aylardaki güncel konulardan bilgi sahibi olabilirsiniz..
Öyle bir durum yok arkadaşlar ben şimdi konuştum wat sorumlusuyla hayır böyle bi durum olmadığını söyledi bana.
benim yirmi dört nisanda ankarada vize görüşmem var ds belgem elime ulaştı iş sözleşmem de tamam ama vizeden önce şirketim parayı ısrarla yatırmamı istiyor.bu mesajıda görünce de şaşırdım iyice yani iş sözleşmesi yapanlar ama daha vize almayanlar gidemicek mi?
ds üzerinde section 3 kısmında yazılan nedir buraya geçer misin?
admin (at) turkishwat.net
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks