Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Job Offer Hakkında Yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Site Yöneticisi
    Üyelik tarihi
    Mar 2008
    Mesajlar
    5.415
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    sehir merkezindeki islere artık daha soguk bakılması dogru ancak bu genelde nyc , chicago , ls gibi büyük sehir merkezleri icin gecerli yoksa bircok sehir merkezinde isler var hala. mc donalds lar oteller filan. Sen kayıt olurken illa para isterlerse sen de sözleşmeye eğer sponsor isi reddederse tum odenen para 1 hafta icinde iade edilir diye ibare koydur. Yoksa kaydolma oraya.

  2. #2
    Hayalperest Watçı
    Üyelik tarihi
    Jan 2013
    Mesajlar
    4
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Work and Travel amacı öğrenci ne istiyorsa odur,para kazanmak eğlenmek dil geliştirmek,yeni insanlar tanımak,yurt dışını görmüş olmak.Yani work and travel amacı gidilen bölgeden bağımsız bişeydir.New york içinde çalışıp 3 ay konaklama-iş arası gidip gelen çok öğrenci var.Tamamen öğrenciye bağlı bi program.Para kazanmak için giden bi adam tatil yapar mı?Yapmaz..Bu adamada sen programa aykırı davranıyosun deyip zorla tatil yaptıramazlar.O yüzden şehir olmuş kasaba olmuş dağ başı olmuş fark etmez.Benim merak ettiğim siz şirketle görüşürken sizin self gitme isteğinize rağmen kendilerinin farklı bi iş bularak programa katılmanız konusu geçti mi?Yani size full placement önerdiler mi?
    Ben ilk başta full placement gidecektim, ev arkadaşım da job offerla gidiyor onun gideceği yere gitmek istedim, orası mümkün olmadı sonra biraz kararsız kalmıştım neresi olsun diye düşünüyordum. Bu arada da babamın arkadaşı yanıma gel dedi bundan dolayı sonradan self placement'a ben döndüm. Olay bu şekilde gelişti. Ben öyle dedikten sonra ısrar falan kesinlikle etmediler ok nasıl istersen dediler ama sonra sponsorla ilgili diyince biraz kafam karıştı açıkçası.

    Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sehir merkezindeki islere artık daha soguk bakılması dogru ancak bu genelde nyc , chicago , ls gibi büyük sehir merkezleri icin gecerli yoksa bircok sehir merkezinde isler var hala. mc donalds lar oteller filan. Sen kayıt olurken illa para isterlerse sen de sözleşmeye eğer sponsor isi reddederse tum odenen para 1 hafta icinde iade edilir diye ibare koydur. Yoksa kaydolma oraya.
    Şirketten yana bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum sponsor reddederse paramı geri vereceğini söyledi şirket yetkilisi. Zaten daha önce arkadaşlarım da aynı şirketle çalıştığı için bende biraz güven oluştu kendilerine karşı. Siz şimdi böyle dediniz ama benim çalışacağım otel New York'ta. Yani sizce bir problem yaşamam muhtemel midir çok kafama takılıyor şu an için bu olay.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Benzer Konular

  1. gezi hakkında yardım
    Konu Sahibi ggokhan_35 Forum Work and Travel'da Sosyal Yasam ve Travel
    Cevap: 16
    Son Mesaj : 17-07-2012, 05:19 AM
  2. Vize hakkında yardım
    Konu Sahibi Krasavchik Forum 2012 Vize Görüşmeleri
    Cevap: 13
    Son Mesaj : 31-05-2012, 01:56 AM
  3. self hakkında yardım
    Konu Sahibi harun Forum Soru-Cevap Alanı (Yardım Masası)
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 05-10-2011, 09:41 AM
  4. Çalışma Saatleri ve Job Offer Acil Yardım !
    Konu Sahibi ali.ksk Forum Soru-Cevap Alanı (Yardım Masası)
    Cevap: 3
    Son Mesaj : 19-07-2011, 07:38 PM
  5. Housekeeping hakkında yardım..!
    Konu Sahibi zion Forum Otel, Motel ve Hostel İşleri
    Cevap: 55
    Son Mesaj : 04-05-2010, 04:09 AM

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •