Louisianada 3 buçuk ay kaldım (Alexandria, Baton Rouge, Lafayette). Üzülerek söylemeliyim ki Louisiana oldukça sıkıcı bir yerdir. Oradaki insanlar aşırı dindar olduklarından dolayı gece hayatı vs. pek fazla yaşanmaz (New Orleans hariç). Hele ki küçük bir kasabasına gidiyorsun, bunun anlamı = köy.
Ama iyi yanından bakmak istersen, eğer iyi saatler alırsan yapacak bir şeyin olmadığından iyi para biriktirirsin.
Bir de unutmadan Louisiana timsah popülasyonunun Dünya'da en yoğun olduğu bölgedir. Oradaki göllerde timsah avcılığı yapanlar vardır. Dolayısıyla aklında ben oralarda yüzerim düşüncesi falan varsa şimdiden çıkar.
Eğer gittiğin kasabada havalimanı varsa Delta'nın Atlanta aktarmalı seferleri oluyor, onlar çok uygun bir seçenektir. (Ben ve arkadaşlarım o şekilde ulaşmıştık ve rahattı.)





Alıntı
Bookmarks