Arkadaþlar cidden ben bu sene self paketle gýdecem ama daha kendý iþimi ayarlamýs durumda deýlým yardým edýn lutfen ne olursa olsun artýk ýs bulmam lazým orada ?
Ýþ bulup sponsora imzalatýlmýs olarak belgelerý vermem lazým![]()
Arkadaþlar cidden ben bu sene self paketle gýdecem ama daha kendý iþimi ayarlamýs durumda deýlým yardým edýn lutfen ne olursa olsun artýk ýs bulmam lazým orada ?
Ýþ bulup sponsora imzalatýlmýs olarak belgelerý vermem lazým![]()
lutfen yardýmcý olun býr an once výze gorusmesýne gýtmek ýstýyorumyardým edýn arkadaslar ne olursa olsun farketmez býr Allah'ýn kulu yardým etsýn bana lutfen cýdden ýhtýyacým var yardým edýn lutfen
Konu matador_36 tarafýndan (04-03-2012 Saat 11:43 PM ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: mail paylaþýmý
@Veysel burasý iþ bulma kurumu ya da þirket deðil.Bizim herhangi bir iþ ayarlama gibi bir misyonumuz yok.TW, wat'a giden arkadaþlara yardým için kurulmuþ, maduriyeti en aza indirgemek için herkesi elimizden geldiðince bilinçlendirmeye çalýþtýðýmýz bir site.Eðer iþin yoksa self gitmekten vazgeçip full paket gidersin.Ayrýca msn adresini paylaþtýðýn için site yönetiminden ayrý bir yaptýrým alacaksýn.
""Let the game begin""
kardesým ne demek ayrý yaptýrým ? ayýptýr ya ben burada ýhtýyacým olan býr seyý dýle getýrdým offer olarak satan arkadaslarlada gerekýrse konusurum . parasýzlýkdan dolayý bunu yapmakdan baska býrseyým kalmadý ne yapabýlýrým . bu sene son sansým vakýt olarak baska bý yaz ayarlamam artýk zor. kalkýpda oyle ters ters konusmanýn ne anlamý var ???!!!! madem burasý yardýmlaþma platformu bende acýlýyetten býr ýký sey yazmak zorunda kalýyorum. mademký sýz ýhtýyac duydugumuz meselelere yardýmcý deýl kostek oluorsanýz bu sýtenýn býr anlamý yok ! býlgýlý arkadaslardan yardým ýstedým . kýmse bana ýs ayarlasýn demýorum hem, ben iþ olarak offerý olan anlamýnda soyledým. sýrketler full pakette cok alýorlar ben ucak paramý ve self sýrket paramý ancak bulabýldým.
Mail paylasimi site kurallari cercevesinde yasak oldugu icin @Amadeus35 uye adli arkadasimiz uyarida bulunmus. Konuyu daha cok uzatmaya gerek yok.
Is konusuna gelince diger arkadaslarin dedigi gibi bu tur konuda yardim alman zor ama imkansiz degil. Hele ilk yilin ise sosyal guvenlik numaran yoksa bu cok daha zor. Ancak tanidik birisini bulman lazim.
1) Sirketlerle konusup taksit yapmalarini iste. ABD'de kazaninca odeme imkanin olur.
2) craiglist.com uzerinden is ara.
3) Facebook'tan 'AMERICAN TURKISH NETWORK' olarak ara ve oraya yaz. (1149 uyesi var suan)
4) Bana mail at sana ozelden bir is adresi verecegim oraya mail atarsin.
5) Rhode Island'da guvenlik gorevlisi isi vardi ingilizcenin biraz iyi olmasi gerekiyor ama.
Simdilik aklima gelenler bunlar. Rast gele.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
VEYSEL amadeus dedýgý gibi isin olmadan gidiyorsun ve ilk kez hic kimse bu yukumlulugun altýna girmez. ayrýca sana ozelden is bulurum diyen cok olacaktýr. zaten elinde iþ olan hic bir ALLAHIN KULU sana isi bedava vermez. zaten isi olan sirkete satar kazanc elde etmek icin.. sahsen benimde elimde is olsa sirkete veririm eger saglamsa. ama inan bana bizim gibi dusunmeyen bir suru kisi var. sahte self isler ayarlayan patronundan 2 offer alýp 4 kýsýye satan ne diyeyim kolay gelsin.....
harbi Hayalperest Watciymis arkadasiyi sanslar
![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks