Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 59 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Amerika da CAMP

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Amerika da CAMP

Arkada?lar W&T için ba?vudu?um ?irket bana camp programlar?na kat?lmam? tavisye etti.Aç?kças? benim akl?m kar??t?.Çünkü camp programlar?nda al?ca??m?z para, orda kal?ca??m?z zaman ( 9-12 hafta aras?) gibi ?eyler belli...Camp program?n?n bir dier avantaj?da kal?ca??n yerin sorun olmamas?..Yani kampta bele?e kal?osun ama karars?z kald?m.Çevremdeiler bana camp i?inin s?k?c? oldu?unu söylediler.Lütfen bu camp i?ini önceden yapan biri varsa bana yard?m etsin...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

madem camp i?ine giriyosun ne iin var amerikada git antalya mu?la egede kamp kur ikisi de ayn? orman nehir deniz falan filan amaç amerika görmek ve maceraysa tabi ki work and travel

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart kamp i?i

bu sitede var bilgi,www.campusa.com.tr Wattan çok daha eski ve özellikle avrupadaki ö?renciler taraf?ndan daha fazla tercih ediliyor,daha kaliteli ve ingilizcesini geli?tirip çevre yapmak istiyenler için birebir.Ama wattaki gibi cebinde binlerce dolarla dönme ?ans?n yok,i?in kültürel de?i?im k?sm? a??r bas?yor,s?rf Amerikal?larla birlikte çal???yorsun.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ya bende dü?ünüyorum giden varm? böle programa

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

camp programlar? oldukça k?s?tl? ..free tak?lam?yorsun öyle watdaki gibi
    yapman gereken i?ler ,temizlik,egitmen,destek ekibi,a?ç?,?oför vs..
    ve tabii bol bol çoçuklarla u?ra??yosun..
    konaklama onlara ait ama kim bilir wat ile kazanabilece?in para ile bir önemi kalmaz ama en az?ndan alaca??n para ve konaklaman garanti

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Uff bide tuvalet temizligi gelirse olmaz ama . Bence normal isler eger ki free olmuorsan yoksa adam seni kitlerse bi ise ugras dur bitiricem die .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ayr?ca min. 3 ay çal??ma sonra sana 7 hafta veriyorlar gezmek için.en geç haziran 25de orda olmal?s?n.zamanlar da pek uymuyo.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

benim 12 haziranda bitiyo ondan uyar giib 3 ayl?k 1750 dolar m? ne veriyorlarm?? i?tete bitince serbest mi?in gecelere merkeze arabayla b?rak?yormarm?? ve ayr?ca 1 gün serbest gün vs.. tabi bunlar palavrada olabilir gidip görü?ece?im ailem watta hala kafalar?nda tak?lan ?eyler var

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben hala gidemiyorum ?irketlere mu?lada oldu?um için.ama haftaya ba?l?ycam. ö?renirsen yaz mutlaka foruma merak ediyorum ?u campusa i?ini.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

campusada 3 ay çal??t?ktan sonra gezmek içinb sana bir kaç hafta veriyorlar ..o tarihlerde yasal olarak çal??amazs?n diye biliyorum..

evet detek ekiplerine egitmenerden biraz daha fazla ücret veriyorlar..ama bence 2000 $ i.in de?mez 3 ayda çok daha iyisini kazanabilrsin wat ile...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

kazanabilirsin de kazanamazs?nda ben para için hedefim yok o yüzden bu daha garantili gözküyor gibi karde? en az?ndan konaklama ve yemek aç?sndan o pray?da al??veri?e ve gezmeye harcad?mm? tamamm?dr çünkü program wattan daha ucuz

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

mant??a vurdu?unda ayn?ya geliyo zaten watta 3600 kazand? de kiira art? yemek gider 1600 3 ayl?k 2000 kal?r bunda 1700 kals?n temiz olsun ama yanl?? ta dü?ünyo olabilirm ben ba?lad?m ara?t?rmaya wat bitti pztsi campusa ba?l?yo burayay yazar?m

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkada?lar ben görü?meey gittim ve memnun kald?m ?irket edu rehber ?zmirde wattan bahsettim ilk zaten olnarda bunu önerdiler gerçekten wat?n giderk çivisi ç?karken bu program reva?ta ben kay?t olaca??m gibi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

campusa diyosun yani..kafam kar??t? iyice benim ya.gerçi zaman uymuyo camp için benim pek.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

giden adaylar var hatta facebookta grubu var,buraya pek tak?lm?yor san?r?m arkada?lar ama genel olarak wata göre memnuniyet oldukça üst düzeyde.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

evet kendileri ile görü?tüm o gruptaki arkilerden arkada?lar bu program zaten kontenjanl? 300 ki?iymi? geçen sene kay?tlar ekim sonu ba?l?yormu? ben karar?m? verdim umar?m memnun kal?r?m art? ko?u?turma ba?lar yok kamp seimi mülakat vize derken desler derken

bu progam hakk?ndaki tüm sorular?da alalbilirim gitmesem bile

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

CampUSA program?nda dokuz hafta çal??aca??n?z için elbette bir gelir elde edersiniz. Kazanc?n?z?n miktar?, kamp süresince çal??t???n?z pozisyona ba?l? olarak de?i?mektedir.

CampUSA program?nda e?er kamp dan??man? olarak çal??t?ysan?z, kamp sonunda sahip oldu?unuz kazanç 1435 USD, destek ekibinde çal???rsan?z da elde ede?iniz kazanç 1705 USD olarak belirlenecektir. CampUSA program?nda ödemeler iki haftal?k periyotlarda yap?l?r.

Kay?t ücreti ise 800$ ayr?ca 12 ay taksit warm??

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

800 kay?t+800 uçak=1600$ gider. 1700-1600=100$ kar?m?z war
    Yani wat için ay?rd???m?z paray? al??weri?e harcayabiliriz.3000$ yani.Kamp minimum 9 hafta sürüyormu?.Sonrada o parayla amerikan?n ço?u yerini gezebilirsin.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

aynen karde?im wattan daha uygun ve daha rahat bi programm?? dedi?in gibi tatille ve al??veri?e rahat rahat paran kal?yor

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben kesinlikle bu programla gidiyorum gitmeden tekrarasöylüyorum akl?na bi?i tak?lna olursa sorabilir art?k gidincede daha çok bile cevap veririm tabi allah nasip ederse

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

E.d.u.r.e.h.b.e.r.e e-mail att?m.Birkaç soru sordum.Cewap gödnerdiler.Sizinle payla?mak istedim.Belki i?inize yarar

1-Camp yerlerini kendimiz seçebiliyor muyuz.

Malesef, CampUSA programinda gitmek istedigin yeri kendin belirleyemezsin;cunku mulakatlar yapilip mulakat notlari sisteme girildikten sonra kampdirektorleri sisteme girer, adaylari inceler ve uygun olanlari kendilerisecerler. Bu asamada bizim herhangi bir yonlendirmemiz olamaz.

2-Örne?in ben temizlik yapmam.Böyle bir tercihim olabilirmi.

CampUSA katilacak ogrencilerin kamp icinde hangi asamada gorev alacaklarinibelirleme sansi var. Mesela, kantin, mutfak ve tamirat alanlarisecildiginde, bu alanlarda is verilecektir; ama su da unutulmamali, generalstaff olarak giden tum katilimcilar, az ya da cok temizlik yaparlar.Temizlik konusunda bir alerji soz konusu ise mulakatta bunu belirtmengerekiyor. Fakat bunun, senin yerlesim h?z?na etki edecegini de akildancikartmamak gerek. Aday ne kadar esnek olursa yerlesimi o kadar h?zl? vesorunsuz olur.

3-Camp konusunda en az dört tercih yapmak gerkiyor demi?siniz.Ama ben sadeceiki camp? tercih etmek istiyorum.Di?erleri ilgimi çekmiyor.Neden istemedi?imyere gidip tatilimi berbat edeyim.4 tercih yapmak zorundam?y?z.

Diger tercihleri yapiyor olman demek tatilini berbat ediyor olacaginanlamina gelmez elbette. Hic bilmedigin bir ulke ve program turu konusundabu sekilde onyargili olmak pek dogru degil. Her secenegin kendine goreavantajlari ve dezavantajlari var. Bunlar uzerinden durmakta fayda var.Netice itibariyle, minimum 4 tercih yapmak durumundasin.

4-Ayr?ca baz? camplar?n süresi 1-2 hafta sürer diyor.Bu sadece kat?l?mc?lariçin geçerli de?ilmi.Yani biz gidince i?siz falan kalmay?z

Evet, guzel yakalamissin. Bu sure sadece kampa "camper" olarak katilan 9-16yas arasindakiler icin gecerli. Kamplarda i?siz ya da evsiz kalmak gibi birdurum soz konusu degil, kamp kurallarina uygun hareket edip kendiniattirmadigin surece Gorusmek uzere,

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben biliyodum bunlar? kamp?n seçilmemesi bir tek kötü yer olarak bence ama genelde kuzeydo?u taraflar? oldu?u için bi problem olmaz ee?r güney bat? da olursa ?ans?m?za dicez

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

eagle ba?ka ne biliyorsun.Görü?tün herhalde ?irketle.Neler söylediler.Bizimle payla?san ii olur.Ben bursada oturuyorum.Burada edu?irketinin ?ubesi yok.Ondan gidip görü?emiyorum.Bu mülakat? nas?l dolduracam ben.telefonlam? görü?ecem

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

mülakat formalite oluyormu? genelde senin istekleri ilgi alanlar? gibi ?eylermi? form ?eklinde sana postalarlar diye dü?ünüyorum e?er ?ubeye gitcek durumun yoksa siz sorarsan?z ben cevap verebilirim

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ok te?ekkürler.Sen kesin kat?lacan m? bu programa.Ben bi?ey daha sordum ?irkete.Ben yaln?z ba??ma gitemk istemiyorum.Bi arkada??mla birlikte gitmek istiyorum Acaba mülakat ka??d?na not dü?sek olurmu diye.Adamda olur dedi.Bu ?ekilde giden baz? gruplar war ama birlikte gidece?inize garanti weremem dedi.Kay?t olmak istiyorsan bu ?ekilde baswur dedi.Bu biraz dü?ündürüyor beni.
    Yaln?z gitmek gözünü korkutmuyor mu senin.Ya gitti?in yerde hiç türk olmassa

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

eagle cwp yazsana yaw bende taciz ediyim birass.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

geldim geldim bizde 6 ki?iyiz yaz?caz 2 ?erli ayn? kampa gidelim diye ama bu sene bi arkim gitti ondan biliyorum tek ba??nayd? amerikal? bi arki edindi onun arabas?da vard? onla gezdi çok önemli de?il olursa iyi olur ama tabiki ama çokta problem olmaz amac?m dilimi geli?trmek bundada fazlas?yal oluyormu?
    2009 watçısı olcakken 2009 campusacısı olan şahsiyet

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

http://www.ccusa.com/programs/cc/

Karde? bu siteye baksana bi.Eduya bu i?i veren firma.Ama sitesinde kazan?lan miktara 2205$ diyor.

5.FREE MEALS, ACCOMMODATION AND EXCELLENT SALARY
    Earn up to US$2205 for 9 weeks plus free food and accommodation.

2205$-1705$=500$ 500$+800$=1300$ yani adamlar Wat ile ayn? paraya getirmek için bizim maa?lardan kesmi?ler.Bu benim tahminim tabi.Dostum sen ne dü?ünüyorsun.Bi sorsana ?irkete ne bu ayak diye
    Bide bu siteyi bi gez okumaya çal??.??e yara bilgiler ç?kabilir.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı casanova21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E.d.u.r.e.h.b.e.r.e e-mail att?m.Birkaç soru sordum.Cewap gödnerdiler.Sizinle payla?mak istedim.Belki i?inize yarar

1-Camp yerlerini kendimiz seçebiliyor muyuz.

Malesef, CampUSA programinda gitmek istedigin yeri kendin belirleyemezsin;cunku mulakatlar yapilip mulakat notlari sisteme girildikten sonra kampdirektorleri sisteme girer, adaylari inceler ve uygun olanlari kendilerisecerler. Bu asamada bizim herhangi bir yonlendirmemiz olamaz.

2-Örne?in ben temizlik yapmam.Böyle bir tercihim olabilirmi.

CampUSA katilacak ogrencilerin kamp icinde hangi asamada gorev alacaklarinibelirleme sansi var. Mesela, kantin, mutfak ve tamirat alanlarisecildiginde, bu alanlarda is verilecektir; ama su da unutulmamali, generalstaff olarak giden tum katilimcilar, az ya da cok temizlik yaparlar.Temizlik konusunda bir alerji soz konusu ise mulakatta bunu belirtmengerekiyor. Fakat bunun, senin yerlesim h?z?na etki edecegini de akildancikartmamak gerek. Aday ne kadar esnek olursa yerlesimi o kadar h?zl? vesorunsuz olur.

3-Camp konusunda en az dört tercih yapmak gerkiyor demi?siniz.Ama ben sadeceiki camp? tercih etmek istiyorum.Di?erleri ilgimi çekmiyor.Neden istemedi?imyere gidip tatilimi berbat edeyim.4 tercih yapmak zorundam?y?z.

Diger tercihleri yapiyor olman demek tatilini berbat ediyor olacaginanlamina gelmez elbette. Hic bilmedigin bir ulke ve program turu konusundabu sekilde onyargili olmak pek dogru degil. Her secenegin kendine goreavantajlari ve dezavantajlari var. Bunlar uzerinden durmakta fayda var.Netice itibariyle, minimum 4 tercih yapmak durumundasin.

4-Ayr?ca baz? camplar?n süresi 1-2 hafta sürer diyor.Bu sadece kat?l?mc?lariçin geçerli de?ilmi.Yani biz gidince i?siz falan kalmay?z

Evet, guzel yakalamissin. Bu sure sadece kampa "camper" olarak katilan 9-16yas arasindakiler icin gecerli. Kamplarda i?siz ya da evsiz kalmak gibi birdurum soz konusu degil, kamp kurallarina uygun hareket edip kendiniattirmadigin surece Gorusmek uzere,
    E ile baslayip r ile biten sirkete kayit olmanizi onermem .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

vala arkada??m ?irket zaten geçen sene ki fiyalar demi?ti bunlar 2. gidi?imi soraca??m hiç ?üphen olmas?n sitede yaz?yo söke söke almas?n? biliriz e ile ba?lay?p r ile biten ?irketten memnun olan var olmayan var her ?irket giib kuzenim önerisi ile gidicem ben vaal aileminde yatt? akl?na ki biizmkinlerin gazab?ndan korksunlar orda bi?i olursa ?ans?m?za art?k
    2009 watçısı olcakken 2009 campusacısı olan şahsiyet

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)