Simdi herkes yazmýs program para kazanma programý deðil diye (sadece bu baslýk altýnda deðil). Alaskacý oldugum icin konusmuyorum. Ancak unutulmamalý ki bu prgrama katýlanlarýn yuzde 60*70 i ikinci iþ bulan kiþiler. Bu durumda 2. iþ bile bulsanýz haftada 40 saat calýsacaksýnýz saatlik 8 dolar alan biri 320 dolar kazanacak yemek ve konaklama saglayan is olsunayda 1280 dolar yapar. 3 ay kalsa yuvarlarsak 3800 dolar kazanacak 3000 dolar zaten program masrafý sýze kalacak 800 dolar ýste onlada bi iphone alýrsýnýz... (dikkatinizi cekerim o da yemek konaklama olursa)
Simdi programýn amacý dil ogrenmek deðil para kazanmak deðil sadece ABD gormek mi ben onu cözemedim. Eger oyle ise inanýn bana 3000 dolarla ABD de cok guzel 1 ay tatil yaparsýnýz. Hýc calýsmaya gerek yok yani. Ya da amacý dil olan varsa o parayla dil okuluna gitsin.

ayda 1280 dolar yapar. 3 ay kalsa yuvarlarsak 3800 dolar kazanacak 3000 dolar zaten program masrafý sýze kalacak 800 dolar ýste onlada bi iphone alýrsýnýz... (dikkatinizi cekerim o da yemek konaklama olursa)
Alýntý
Bookmarks