Alıntı eynaaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet baktım okudum fakat onları zaten okumuştum bana insan ilişkileri,merakları,sevmedikleri,misafirperverlik leri vs lazım okyanusa girebilecekmiyiz, ne bilim hafta sonları en azından gezecek yerler müzeler parklar lunaparkları ne biliyim biraz eglence aktivite olanakları lazım mesela sadece çalışmaya gitmiyoruz sonuç olarak eyalet degiştirmeyide en azından 1-2 ay düşünmüyorum orada nasıl vakit geçirebilirim o önemli benim için
Bölgenin iyi yanı amerikanın diğer yerlerin deki gibi çok yabancı olmamasıdır yani amerikalı dediğimiz amerikalılar dan bahsediyorum.Otelde çalışacaksan bol bol kanada lı göreceksindir.Kennebunkport her ne kadar deniz kıyısında olsada öyle ha deyip girebileceğinz yerler pek kısıtlıdır amerikada ama yaklaşık 30 dk mesafede old orchard beach var ki new england ın en popüler plajlarından biridir.

Waterville de klasik maine kasabalarından.Küçük pek bir aktivite yok gece hayatı ev partilerinden öteye gitmeyecek bir yer.Buralarda yapabileceğiniz eğlenceler konserleri yakalamak olur info klübelerinden edineceğiniz konser takvimlerini takip edebilirisinz bu tarz konserler hoş oluyor bayağı.

Ulaşıma gelince sakın NY a almayın biletinizi aktarmayla birlikte yapacağınız 12-14 saatlik yolculuk sonrası ny tan oraya gitmeniz tam işkence olacaktır.Ayrıca yolculuk 6 dan fazla sürer waterville ise 10 saatten fazla.Boston'a alın biletinizi.Bilet ücreti 600-630 eurodan fazla olmayacaktır.