Nuddle'lar? gördüm tüm an?lar canland? gözümde.Ne yerdim beee! Forever Nuddle![]()
""Let the game begin""
Ne kadar bunlar?Bide direkt mikrodalgaya m? koyuluyor lütfen tarifinide verelim![]()
O nuddle'?n içine su koyuyosun.Sonra mikrodalgaya 5 dk falan.Ondan sonra yava?ça o suyu süzüyosun.Sonra çok güzel bi nuddle ortaya ç?k?yor.
""Let the game begin""
1$ pizza ve banquet super fakat makarna yaramaz...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
nuddle lar 30 cent falan ?c?ne su koyuyorsun 4*5 dak?ka pisirdikten sonra ye afiyet olsun.. very easy..
Tam olarak ne oluyor bu Nuddle?![]()
Vay iyiymi?.Hergün mcdonalds veyatta burger kingden daha iyi bir seçenek gibi gözüküyor.Gerçi kim bilir bunlar?n içinde de ne kadar katk? maddesi vard?r.
iyimi? hem ucuz hem doyurucu![]()
Katk? maddesiz amerikada hiç bir ?ey bulamazs?n.Organik g?dalar da baya pahal?.Bunlar mc donalds'dan daha iyi ve ucuz.Hem de doyurucu.Nuddle çin makarnas?.Güzel bir ?ey.?lk yedi?inde lezzetli gelmeyebilir.Ondan sonra al???rs?n?z.Banquet ve Hungary Man 1$ yiyecekler.?çinde et patates püresi falan oluyor.Onlar da mikrodalga da yap?l?yor.Çok lezzetli olmasa bile yine gideri var.Ucuz oldu?undan tavisye edilir.?u an markas?n? hat?rlayamad???m eri?te tarz?nda 1$ l?k makarnalar da var.Onlar da çok lezzetli ve doyurucu.
""Let the game begin""
Bu durumda,sonunu dü?ünmezsen obeziteye do?ru yol al?yosun ama makro.Onu ne yap?caz?sonunu dusunen kahraman olamaz![]()
Te?ekkürler atahan,iyi bilgilendirmeKatk? maddesiz amerikada hiç bir ?ey bulamazs?n.Organik g?dalar da baya pahal?.Bunlar mc donalds'dan daha iyi ve ucuz.Hem de doyurucu.Nuddle çin makarnas?.Güzel bir ?ey.?lk yedi?inde lezzetli gelmeyebilir.Ondan sonra al???rs?n?z.Banquet ve Hungary Man 1$ yiyecekler.?çinde et patates püresi falan oluyor.Onlar da mikrodalga da yap?l?yor.Çok lezzetli olmasa bile yine gideri var.Ucuz oldu?undan tavisye edilir.?u an markas?n? hat?rlayamad???m eri?te tarz?nda 1$ l?k makarnalar da var.Onlar da çok lezzetli ve doyurucu.Bunlar? walmart'tan falan m? al?yosunuz yoksa local marketlerde de sat?l?yo mu?
Hepsini Wal-Martta rahat rahat bulabilirsin.Wal-Mart'ta dondurulmu? g?da bölümü var.Orada bakars?n?z.Food-Lion ve di?er marketlerde de bulabilirsiniz.Ama Wal-Mart en iyisi.
""Let the game begin""
@break dedi?i gibi 1$ a çok güzel pizzalar var,ve ek olarak;sucuklu yumurta,menemen,f?r?nda tavuk gibi lezzetli yemeklerde pahal? de?il.Yani ben u?ra??r?m yapar?m derseniz ucuz ama lezzetli çok çe?it yemek yapars?n?zU?ra?mak istemeyenler için instant makarnalar çok pratik..
meksikalilar baharati ve aciyi bizim kadar seviyor.agiz tatlari bize yakin goruntusu ne kadar farkli olsada.
@makroklima o tabaktaki cipsin yanindaki fasulyeyi 1 ay yemedim sonra tadina bakayim dedim gercekten iyiydi.
nuddle ise benim amerikada nefret ettigim tek yiyecek![]()
obaaa o fasulye ezmesi yenmez mi yaaa.. bencede cok guzel
sadece makarna m? abi ya? ba?ka ucuza ne çe?it yemekler yiyebiliriz? kahvalt?lar? napca??z?
Mesut karde?im kahvalt? olay? s?k?nt?.Kraft marka ka?ara benzeyen ama asl?nda hiç tad? tuzu olmayan ucuza peynirler var.Onu ekmek aras?nda yiyebilirsin.Ama çok bi?eye benzemiyor.Genellikle kahvalt? gibi bi ö?ün olmuyor.Onu direkt atl?yoruz.Ama yok illaki ben yicem bi?eyler diyorsan donut falan alabilirsiniz.Ama onlar da pahal?.Ya da wal-Martta biskuviler var 1 dolara.Onlardan alabilirsiniz.Zeytin falan var ama pahal? ve lezzetsiz.Domater peynir tak?l?r?m ben diyorsan domatez için ciddi bir miktar? gözden ç?karman?z laz?m.Domatez gibi sebzeler çok pahal?.En iyisi peynir ekmek kal?yor.
""Let the game begin""
Kahvalt? için vazgeçilmez tercih yumurta ve sosis.Hem doyurucu hem ucuz.Normal ekmek pahal?,tost ekme?i al?rs?n muhtemelen.?çinede haz?r rendelenmi? ka?ar peynirler var pakette sat?l?yor,ondan koyar tost yapars?nZaten haz?r çay al?rs?n orda,ingiliz çaylar? süper oluyor
Yani burdakinden pek eksik bi kahvalt? olmuyor,lezzeti biraz eksik onada zamanla al???yosun zaten
![]()
O degilde dondurma sneakers'larida ozledim.
Vanilyali kolayi uzun sureden sonra Almanya'da ictim onu da ozlemisim.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bize herzaman sölenen abd de mcdonalds vs çok ucuzmu?lar hep efsanemi yani.Ben orda açm? kal?cam.Örne?in bi pubda yemek yiyememmi çok mu pahal?.Hani ya?am s?tandatlar? yuksekti abdnin.Ben orda sürünceksem oran?n ne anlam? kal?yo.Asgari ücretle geçinmek türkiyeden zor o zaman.1 dolara makarna filan denmi?...abi ben oraya makarna yemeyemi gidiyorum yaa((( saçmal?k bence...bu konuda bilgisi olanyazabilirmi acaba.D??arda gunluk kahvalt? yemek ve biraz biraz bana kaça patlar...
bira fiyatlar?n?da çok merak ediyorumm????? 1 tane normal bira kaç dolar??gece kluplerinde kaç dolar kolisi kaça..detayl? bi?ey bulamad?m sitede
öle tabi Türkiye de peynir ekmek , po?aça ile karn?n? doyurabiliyorsun ya?am standartlar?n? gidince görürsün her ?ey para mc donals ta sabah istedi?ini yiyemiyorsun 11 e kadar kahvalt? menülerini almak zorundas?n 3-4 dolar 11 den sonra mc double yiyebilirsin 1.29 galiba yani d??ar?da kahvalt? önerilmez evde yumurta yersin art?k
dedi?in gibi oraya sürünmeye gidiyoruz bu program böle bir ?ey zamanla kan?ks?yorsun hadi sana ba?ar?lar
belki ayr?mc? bir benzetme olacak ama kötü bir niyetim yok.Ben kemerde do?dum büyüdüm ve orada yazlar? do?udan gelenlerin nas?l e??ek gibi çal??t?klar?n? gördüm.Onlarda nas?l olsa kemerdeyiz antalyaday?z diye sevinç içinde vakit geçiriyolar...3 kuru? paraya mutlu olup ya?am standarlar?yla renkleriyle daha üstün olan kemerde iyi vakit geçiriyolar ama hiç yükselemeden yerlerinde sayarak sürünüyolar..Ayn? do?udan gelenlerin kemerde ya?ad?klar? kultur ?oku fak?rl?k ve d??lanm??l?k içinde bir yaz bekliyo san?r?m bizi...hevesim kaçt??
asl?nda fakir de?ilsin yan?nda çal??anlarla ayn? paray? kazan?yorsun ayn? haklara sahipsin bende geçen sene ?oktayd?m sorun, giderken fazla para harc?yorsun onu ç?kartmaya çal???yorsun rahat olacaks?n 3-4 dolar? dü?ünmeyeceksin Türkiye ile kar??la?t?rma yapmayacaks?n bu sene yeme?i hiç dü?ünmeyece?im 200 dolar fazla harcayay?m kafam rahat geleyim ülkeme yeter yoksa paray? dü?ündün mü mutsuz oluyorsun zevki kalm?yor
anlad?m...Çok merak ediyorum türkiye abd k?yaslamas? nas?l olacak bakal?m..
o de?ilde ben normal ekmek yiyemeden karn?m? doyuram?yorum ki yahu tost ekme?iymi? sandviç ekmegiymi? küçücük ekmekler imkan? yok paketi bitirsem de doymam:S normal ekmekler her yerde bulunmuyor mu acaba fiyatlar? aras?nda nekadar bi fark vard?r? bir de benim kalacag?m evde ne yaz?kki mikrowave olmayacakm?? bunun dezavantaj? çok mu olur? mümkün oldugunca kendim evde yemek yap?p yemek d??arda çok para harcamamak istiyorum da nas?l olur bilemedim bu nuddle lar? normal makarna gibi tencerede ha?l?yam?yor muyuz ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bu Konuyu Okuyan Üye(ler) : 0
Bookmarks