Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yemek Sorununa Çözüm Önerisi :)

BannedUser
    Guest

Standart Yemek Sorununa Çözüm Önerisi :)

Arkadaslar yemek en önemli sorunlardan biridir ABD de.... ??te böyle cozebilirsiniz

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Nuddle'lar? gördüm tüm an?lar canland? gözümde.Ne yerdim beee! Forever Nuddle
    ""Let the game begin""

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Ne kadar bunlar?Bide direkt mikrodalgaya m? koyuluyor lütfen tarifinide verelim

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

O nuddle'?n içine su koyuyosun.Sonra mikrodalgaya 5 dk falan.Ondan sonra yava?ça o suyu süzüyosun.Sonra çok güzel bi nuddle ortaya ç?k?yor.
    ""Let the game begin""

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

1$ pizza ve banquet super fakat makarna yaramaz...
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

BannedUser
    Guest

nuddle lar 30 cent falan ?c?ne su koyuyorsun 4*5 dak?ka pisirdikten sonra ye afiyet olsun.. very easy..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Tam olarak ne oluyor bu Nuddle?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Vay iyiymi?.Hergün mcdonalds veyatta burger kingden daha iyi bir seçenek gibi gözüküyor.Gerçi kim bilir bunlar?n içinde de ne kadar katk? maddesi vard?r.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

iyimi? hem ucuz hem doyurucu

BannedUser
    Guest

Alıntı egeofficer08 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vay iyiymi?.Hergün mcdonalds veyatta burger kingden daha iyi bir seçenek gibi gözüküyor.Gerçi kim bilir bunlar?n içinde de ne kadar katk? maddesi vard?r.
    sonunu dusunen kahraman olamaz

nuddle uzer?nde maruchan yazan..

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Katk? maddesiz amerikada hiç bir ?ey bulamazs?n.Organik g?dalar da baya pahal?.Bunlar mc donalds'dan daha iyi ve ucuz.Hem de doyurucu.Nuddle çin makarnas?.Güzel bir ?ey.?lk yedi?inde lezzetli gelmeyebilir.Ondan sonra al???rs?n?z.Banquet ve Hungary Man 1$ yiyecekler.?çinde et patates püresi falan oluyor.Onlar da mikrodalga da yap?l?yor.Çok lezzetli olmasa bile yine gideri var.Ucuz oldu?undan tavisye edilir.?u an markas?n? hat?rlayamad???m eri?te tarz?nda 1$ l?k makarnalar da var.Onlar da çok lezzetli ve doyurucu.
    ""Let the game begin""

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

sonunu dusunen kahraman olamaz
    Bu durumda,sonunu dü?ünmezsen obeziteye do?ru yol al?yosun ama makro.Onu ne yap?caz?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Katk? maddesiz amerikada hiç bir ?ey bulamazs?n.Organik g?dalar da baya pahal?.Bunlar mc donalds'dan daha iyi ve ucuz.Hem de doyurucu.Nuddle çin makarnas?.Güzel bir ?ey.?lk yedi?inde lezzetli gelmeyebilir.Ondan sonra al???rs?n?z.Banquet ve Hungary Man 1$ yiyecekler.?çinde et patates püresi falan oluyor.Onlar da mikrodalga da yap?l?yor.Çok lezzetli olmasa bile yine gideri var.Ucuz oldu?undan tavisye edilir.?u an markas?n? hat?rlayamad???m eri?te tarz?nda 1$ l?k makarnalar da var.Onlar da çok lezzetli ve doyurucu.
    Te?ekkürler atahan,iyi bilgilendirme Bunlar? walmart'tan falan m? al?yosunuz yoksa local marketlerde de sat?l?yo mu?

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Hepsini Wal-Martta rahat rahat bulabilirsin.Wal-Mart'ta dondurulmu? g?da bölümü var.Orada bakars?n?z.Food-Lion ve di?er marketlerde de bulabilirsiniz.Ama Wal-Mart en iyisi.
    ""Let the game begin""

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

@break dedi?i gibi 1$ a çok güzel pizzalar var,ve ek olarak;sucuklu yumurta,menemen,f?r?nda tavuk gibi lezzetli yemeklerde pahal? de?il.Yani ben u?ra??r?m yapar?m derseniz ucuz ama lezzetli çok çe?it yemek yapars?n?zU?ra?mak istemeyenler için instant makarnalar çok pratik..

BannedUser
    Guest

ayr?ca meksikal?lar?n durumleri var ayn? bizim durumler...

BURR?TOS onun ad?da yanl?z dikkat edin iki cesit birinde bacon yazar onu alm?yoruz o pork yani domuz oluyo.....

forever burritossssssss

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

meksikalilar baharati ve aciyi bizim kadar seviyor.agiz tatlari bize yakin goruntusu ne kadar farkli olsada.
    @makroklima o tabaktaki cipsin yanindaki fasulyeyi 1 ay yemedim sonra tadina bakayim dedim gercekten iyiydi.
    nuddle ise benim amerikada nefret ettigim tek yiyecek

BannedUser
    Guest

obaaa o fasulye ezmesi yenmez mi yaaa.. bencede cok guzel

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sadece makarna m? abi ya? ba?ka ucuza ne çe?it yemekler yiyebiliriz? kahvalt?lar? napca??z?

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Mesut karde?im kahvalt? olay? s?k?nt?.Kraft marka ka?ara benzeyen ama asl?nda hiç tad? tuzu olmayan ucuza peynirler var.Onu ekmek aras?nda yiyebilirsin.Ama çok bi?eye benzemiyor.Genellikle kahvalt? gibi bi ö?ün olmuyor.Onu direkt atl?yoruz.Ama yok illaki ben yicem bi?eyler diyorsan donut falan alabilirsiniz.Ama onlar da pahal?.Ya da wal-Martta biskuviler var 1 dolara.Onlardan alabilirsiniz.Zeytin falan var ama pahal? ve lezzetsiz.Domater peynir tak?l?r?m ben diyorsan domatez için ciddi bir miktar? gözden ç?karman?z laz?m.Domatez gibi sebzeler çok pahal?.En iyisi peynir ekmek kal?yor.
    ""Let the game begin""

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Kahvalt? için vazgeçilmez tercih yumurta ve sosis.Hem doyurucu hem ucuz.Normal ekmek pahal?,tost ekme?i al?rs?n muhtemelen.?çinede haz?r rendelenmi? ka?ar peynirler var pakette sat?l?yor,ondan koyar tost yapars?nZaten haz?r çay al?rs?n orda,ingiliz çaylar? süper oluyorYani burdakinden pek eksik bi kahvalt? olmuyor,lezzeti biraz eksik onada zamanla al???yosun zaten

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

O degilde dondurma sneakers'larida ozledim.

Vanilyali kolayi uzun sureden sonra Almanya'da ictim onu da ozlemisim.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bize herzaman sölenen abd de mcdonalds vs çok ucuzmu?lar hep efsanemi yani.Ben orda açm? kal?cam.Örne?in bi pubda yemek yiyememmi çok mu pahal?.Hani ya?am s?tandatlar? yuksekti abdnin.Ben orda sürünceksem oran?n ne anlam? kal?yo.Asgari ücretle geçinmek türkiyeden zor o zaman.1 dolara makarna filan denmi?...abi ben oraya makarna yemeyemi gidiyorum yaa ((( saçmal?k bence...bu konuda bilgisi olanyazabilirmi acaba.D??arda gunluk kahvalt? yemek ve biraz biraz bana kaça patlar...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bira fiyatlar?n?da çok merak ediyorumm????? 1 tane normal bira kaç dolar??gece kluplerinde kaç dolar kolisi kaça..detayl? bi?ey bulamad?m sitede

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı inek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bize herzaman sölenen abd de mcdonalds vs çok ucuzmu?lar hep efsanemi yani.Ben orda açm? kal?cam.Örne?in bi pubda yemek yiyememmi çok mu pahal?.Hani ya?am s?tandatlar? yuksekti abdnin.Ben orda sürünceksem oran?n ne anlam? kal?yo.Asgari ücretle geçinmek türkiyeden zor o zaman.1 dolara makarna filan denmi?...abi ben oraya makarna yemeyemi gidiyorum yaa ((( saçmal?k bence...bu konuda bilgisi olanyazabilirmi acaba.D??arda gunluk kahvalt? yemek ve biraz biraz bana kaça patlar...
    öle tabi Türkiye de peynir ekmek , po?aça ile karn?n? doyurabiliyorsun ya?am standartlar?n? gidince görürsün her ?ey para mc donals ta sabah istedi?ini yiyemiyorsun 11 e kadar kahvalt? menülerini almak zorundas?n 3-4 dolar 11 den sonra mc double yiyebilirsin 1.29 galiba yani d??ar?da kahvalt? önerilmez evde yumurta yersin art?k
    dedi?in gibi oraya sürünmeye gidiyoruz bu program böle bir ?ey zamanla kan?ks?yorsun hadi sana ba?ar?lar

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bira fiyatlar?n?da çok merak ediyorumm????? 1 tane normal bira kaç dolar??gece kluplerinde kaç dolar kolisi kaça..detayl? bi?ey bulamad?m sitede
    arkada?lar al?yordu 6 l? 7 dolar 12 li 15 24 lü 20 dolard? barlarda ?i?esi 3-4 aras? de?i?iyor

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı earthborn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öle tabi Türkiye de peynir ekmek , po?aça ile karn?n? doyurabiliyorsun ya?am standartlar?n? gidince görürsün her ?ey para mc donals ta sabah istedi?ini yiyemiyorsun 11 e kadar kahvalt? menülerini almak zorundas?n 3-4 dolar 11 den sonra mc double yiyebilirsin 1.29 galiba yani d??ar?da kahvalt? önerilmez evde yumurta yersin art?k
    dedi?in gibi oraya sürünmeye gidiyoruz bu program böle bir ?ey zamanla kan?ks?yorsun hadi sana ba?ar?lar
    belki ayr?mc? bir benzetme olacak ama kötü bir niyetim yok.Ben kemerde do?dum büyüdüm ve orada yazlar? do?udan gelenlerin nas?l e??ek gibi çal??t?klar?n? gördüm.Onlarda nas?l olsa kemerdeyiz antalyaday?z diye sevinç içinde vakit geçiriyolar...3 kuru? paraya mutlu olup ya?am standarlar?yla renkleriyle daha üstün olan kemerde iyi vakit geçiriyolar ama hiç yükselemeden yerlerinde sayarak sürünüyolar..Ayn? do?udan gelenlerin kemerde ya?ad?klar? kultur ?oku fak?rl?k ve d??lanm??l?k içinde bir yaz bekliyo san?r?m bizi...hevesim kaçt??

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

belki ayr?mc? bir benzetme olacak ama kötü bir niyetim yok.Ben kemerde do?dum büyüdüm ve orada yazlar? do?udan gelenlerin nas?l e??ek gibi çal??t?klar?n? gördüm.Onlarda nas?l olsa kemerdeyiz antalyaday?z diye sevinç içinde vakit geçiriyolar...3 kuru? paraya mutlu olup ya?am standarlar?yla renkleriyle daha üstün olan kemerde iyi vakit geçiriyolar ama hiç yükselemeden yerlerinde sayarak sürünüyolar..Ayn? do?udan gelenlerin kemerde ya?ad?klar? kultur ?oku fak?rl?k ve d??lanm??l?k içinde bir yaz bekliyo san?r?m bizi...hevesim kaçt??
    asl?nda fakir de?ilsin yan?nda çal??anlarla ayn? paray? kazan?yorsun ayn? haklara sahipsin bende geçen sene ?oktayd?m sorun, giderken fazla para harc?yorsun onu ç?kartmaya çal???yorsun rahat olacaks?n 3-4 dolar? dü?ünmeyeceksin Türkiye ile kar??la?t?rma yapmayacaks?n bu sene yeme?i hiç dü?ünmeyece?im 200 dolar fazla harcayay?m kafam rahat geleyim ülkeme yeter yoksa paray? dü?ündün mü mutsuz oluyorsun zevki kalm?yor

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

anlad?m...Çok merak ediyorum türkiye abd k?yaslamas? nas?l olacak bakal?m..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

o de?ilde ben normal ekmek yiyemeden karn?m? doyuram?yorum ki yahu tost ekme?iymi? sandviç ekmegiymi? küçücük ekmekler imkan? yok paketi bitirsem de doymam:S normal ekmekler her yerde bulunmuyor mu acaba fiyatlar? aras?nda nekadar bi fark vard?r? bir de benim kalacag?m evde ne yaz?kki mikrowave olmayacakm?? bunun dezavantaj? çok mu olur? mümkün oldugunca kendim evde yemek yap?p yemek d??arda çok para harcamamak istiyorum da nas?l olur bilemedim bu nuddle lar? normal makarna gibi tencerede ha?l?yam?yor muyuz ?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)