Arkadaþlar özellikle 1.50 ile 2.00 arasý not ortalamasý olan arkadaþlar lütfen buraya nasýl bir vize süreci yaþadýðýnýzý bizimle paylaþýn.Alýp alamamanýzýn sebeplerinide burda paylaþýrsanýz sevinirim.
Arkadaþlar özellikle 1.50 ile 2.00 arasý not ortalamasý olan arkadaþlar lütfen buraya nasýl bir vize süreci yaþadýðýnýzý bizimle paylaþýn.Alýp alamamanýzýn sebeplerinide burda paylaþýrsanýz sevinirim.
Vize gorusmeleri konusunda yeterince bilgi var hocam bak istersen.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
var da buraya yazýn 2012 görüþmelerinizi daha güzel olur bence kimsede sayfalarda gezmek zorunda kalmaz.
benim 2.08 di çok rahat aldým hiç sýkýntý yoktu sadece 3 soru sordu
-nereye gidiyosun
-nerde okuyosun
-nerde çalýþcaksýn
hepsi buydu toplamda 3dk sürmedi heralde
baþka yokmmu????
benim ortalamam 2.13 sorun çýkarmý
Tek kýstas ortalama deðil.Sorulan sorulara cevap verebilmek lazým.Ayrýca güler yüzlü ve sakin olursanýz alýrsýnýz vizeyi..
evet artýk bunun bilincindeyiz hepimiz ve umarým gidebiliriz.Hayal kýrýklýðýný atlatmak için güzel biþey bulmalýyým yaz için![]()
geçen seneki vize görüþmemi hiç bir detayý atlamadan anlatýyorum. sýram geldi ve gittim. hi hello denmeden direk diyalog þu þekilde baþladý ve sonuçlandý.
vize memuru : improved gpa
ben : yes
vize memuru : ok.
ben : see you bye
vize memuru : bye.
ve aldým vizeyi3 defa vize aldým bugune kadar bu en sonuncusu ve en guzel en kýsasýydý
konusma anlayacagýnýz gibi 4-5 sn falan sürdü
![]()
2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Ben vizeye ikinci gidiþimde (ilk sene 2.34 ikinci sene 2.18) üzerimde çakma abercrombie marka t-shirt vardý,vize memuru baktý belgelerime,
OFFICER,hým are you going to same place?
BEN,Yes..
OFFICER,what is the reason?
BEN,I konw a lot of things about the city which I've been to.
OFFICER,OK.(üzerimdeki t-shirte bakarak) what is your best company for shopping?
BEN,I can buy from any company but my best is Nike
OFFICER,So,why do you wear abercrombi?(baktým adam sordukça soruyo iþi þova vurdum)
BEN,Ohh you are talking about t-shirt on me,I bought this one from New York while I was travelling after my program
OFFICER,So you enjoyed your program ha?
BEN,That is the main reason why I'm here for 2nd time
OFFICER,OK,have a good summer holiday, you can give your passaport to UPS desk we will sent it to you in 1 week..
BEN,Thank you,same feelings for you about holiday,have good one..
En uzun görüþme benimki sürmüþtü,ama bu bile 3dk dan kýsaydý.Güler yüz kendinden emin bi tavýr ve ne için gittiðini hisstetirebilme..Bunlarý yaparsanýz ortalama çok önemli deðil.Ve sürekli vize memuruna bakýn,eðer ortalamanýz düþükse ve siz baþka yere bakýyosanýz sizle konuþmadan red verebilirler.En azýndan bi göz temasý kurun ki sizle muhabbet etsinler,belki sorarlar notlarýn neden düþük diye.Sizde anlatýrsýnýz derdinizi.Doðru cümleler kurmanýz çok önemli deðil,sadece ana mantýðýnýzý hissettirmeniz bile bi adýmdýr.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks