Branson,Missouri nas?l bir yer acaba 2.i? bulunabilirmi. birde jvn company nas?l bir yer kara listede oldu?unu gördüm biraz endi?elendimde ?![]()

Branson,Missouri nas?l bir yer acaba 2.i? bulunabilirmi. birde jvn company nas?l bir yer kara listede oldu?unu gördüm biraz endi?elendimde ?![]()

10 gün önce Missouri'de kas?rga oldu ve bir çok ?ehir y?k?ld?.Hangi ?ehirlerin tahrip oldu?unu bilmiyorum ama o konuyu ara?t?rsan iyi edersin.
""Let the game begin""

evet s?md? bende arast?rd?m en cok etk?lenen yerlerden birisi olmu?.Seçti?im i?lerden birisi buydu art?k bunu ?ptal ederim te?ekürler bu hat?rlatma için gidip bi enkazla kar??lasmadan once ben? ayd?nlatt?n

arkada?lar bu ?ehri tan?tacak kimse yokmu

Ben bu sehre gitmedim ama benim en yakin arkadasim oradaydi. O yuzden az da olsa bir bilgim var. Anlattiklaarina gore Branson kucuk ve sikici bir yermis. Cok gezilecek yeri yokmus. Arkadasim baya sikilmisti ve pismandi oraya gittigine.
""Let the game begin""

Arkada?lar Branson hakk?nda bilgi verebilir misiniz ? 2. Is imkani var midir ? Housing vermiyolar pahal? m?d?r hosteller ya da ev kiralar? ?
housekeeping i?i var bransondan seçeyim mi? 2. i? bulabilir miyim? s?k?c? da bir yere benziyor ama para biriktiririm en az?ndan diyorum

arkadaslar bu yaz branson missouride olucam nas?l bi yerdir ?

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks