paramı bugun olmadı en geç yarın alıyorum yakamı kurtarıyorum sevgili ex şirketimden sezon başından bu zamana kadar başımdan gecen şirketimle ilgili tüm şeyleri eksiksiz fazlasız ne olup bittiyse aynı şekilde yazıcam arkadaşlar ben bu sene yandım başkası yanmasın ha şunuda ekliyim bu benim ve benim gibi 50 100 kişinin başına gelmişdir bazı arkadaşlar eyw diyip parayı ödemeyi seçmişlerdir herkezin kendi düşüncesi saygılıyımdır ama ben hakkımı onalra yedirmedim paramı aldım alıcam son aşamadayım buda benim düşüncem saygı duyulmasını isterim. bide sevgili ex şirketimizi bize sürekli karşılıklı güvenden bahseden şirketimiz bi dilekçe hazırlamışiçeriği aynen şu şekilde
"İlgili kişinin dikkatine,
UKLA Abroad Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Danışmanlığı şirketinin Work & Travel 2012 Yaz programı kayıtlı öğrencisiyim. Yurtdışındaki kurum değişikliğinden dolayı program ücretinde artış yapılmasına karşılık tarafıma sunulan programdan çekilme seçeneğini kullanarak, bugüne kadar UKLA Abroad Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Danışmanlığı’na Work & Travel 2012 için yaptığım bütün ödemeleri geri aldığımı ve hiçbir hak talep etmeyeceğimi bildiririm. "
Ben size nasıl güvenebilirim artık bunu imzlayıp yolladıgımda paramı iade ediceginizi onlara şöle bişi dedim siz hesaba yatırın ben size direk yollıyım gene sölüyorum karşılıklı güvenden bahseden şirketimiz bunadaolmaz dedi işleri sürekli sürükleyip durdular ama işin sonuna geldim.
Bu arada bu para meseleside aynı mafyacılıga benzediönce malları görelim sonra para
![]()
![]()
![]()

içeriği aynen şu şekilde
Alıntı
Bookmarks