Merhaba arkada?lar. Biliyorum Alabama ba?l?kl? konu var. Hatta inceledim ve bilgi almaya çal??t?m oradaki arkada?lardan ama art?k güncel bir konu de?il ve hiç yard?m alamad?m. Bu sebeple yeni bir konu açmak zorunda kald?m.
Ben bu yaz bir problem olmazsa Mobile-Alabama'da olaca??m. McDonalds'ta çal??aca??m. ?lk ba?ta i? seçeneklerinde bunlar ç?k?nca çok sinirlenmi?tim. ?stememi?tim. Birkaç günüm s?k?nt?yla geçti. Hatta Amerika'ya gitmekten bile vazgeçmi?tim. Çünkü istedi?im yer buras? de?ildi ancak daha sonra kendimi al??t?rd?m. Tamamen olumlu yanlar?n? dü?ünmeye ba?lad?m. Gidenler orayla ilgili bilgi verebilirlerse benim için harika olur. Mobile ortalama büyüklükte bir ?ehir ama ?ehir içi ula??m yok diye duydum. Umar?m öyle de?ildir. Ula??m mutlaka olmal?. Ama yine de bilgisi olanlar?n bu konudaki cevaplar?n? sab?rs?zl?kla bekliyorum. Belki onlar ula??mla ilgili yollar bulmu?lard?r. Yorumlar?n?z?, dü?üncelerinizi bekliyorum ama lütfen çok olumsuz olmas?n. Çünkü kendimi kötü hissetmek istemiyorum![]()

Alıntı

...

Bookmarks