Work and Travel
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: iþ seçimi acil yardým!!!

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arrow iþ seçimi acil yardým!!!

Selam arkadaþlar;
    Ben burcu. 3 tane iþ teklifim var ve hangisini seçmem konusunda kararsýz kaldým.Ýlk defa wat a gidiceðim için yardýmcý olursanýz sevinirim.
    1)Maryland, Washington DC, Virginia eyaletlerinden birinde lifeguard,
    2)California eyaletinde Daly City þehrinde kiosklarda saç ürünleri tanýtýp, pazarlayýp satýþýndan sorumlu olma,
    3)South Dakota eyaleti Keystone þehri,mutfakta yardýmcýsý.
    Ýngilizce seviyem orta.O yüzden 2. iþ pek bana göre deðil gibi geliyor.Bu üç iþ seçeneðinden lifeguardlýk kafama yattý gibi.Sizce hangisini tercih etmeliyim.Avantajlarý,dezavantajlarý nelerdir? Yardýmcý olursanýz sevinirim.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý brc89 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Selam arkadaþlar;
    Ben burcu. 3 tane iþ teklifim var ve hangisini seçmem konusunda kararsýz kaldým.Ýlk defa wat a gidiceðim için yardýmcý olursanýz sevinirim.
    1)Maryland, Washington DC, Virginia eyaletlerinden birinde lifeguard,
    2)California eyaletinde Daly City þehrinde kiosklarda saç ürünleri tanýtýp, pazarlayýp satýþýndan sorumlu olma,
    3)South Dakota eyaleti Keystone þehri,mutfakta yardýmcýsý.
    Ýngilizce seviyem orta.O yüzden 2. iþ pek bana göre deðil gibi geliyor.Bu üç iþ seçeneðinden lifeguardlýk kafama yattý gibi.Sizce hangisini tercih etmeliyim.Avantajlarý,dezavantajlarý nelerdir? Yardýmcý olursanýz sevinirim.
    Slm brc89 öncelikle hayýrlýsý olsun.. peki bu iþlerin saatlik ücretleri-haftalýk kaç saat çalýþtýrdýklarý ve konaklama ücretleri belli mi?

3. söylediðin yer SD keystone þehir deðil 337 kiþilik bir köy.. ben olsam orayý seçerim ama snn için uygun olacaðýný sanmýyorum.. neden dersen.. sen büyük ihtimalle öyle bir yerde çok sýkýlýrsýn... wata daha önce 2 kere katýldým 1. yýl büyük bir yerde virginia beachteydim 2. yýl minnesotanýn küçük bir kasabasýndaydým ve çok mutluydum amerikalý bir ailenin yanýnda konakladým kasabadaki nerdeyse herkesle tanýþtým ilk yýldan daha mutluydum...

2. iþ ingilizcen çok iyi deðilse sürekli müsterilerle iletiþim halinde olacaðýndan sýkýntý yaþayabilirsin.. ama yer olarak mükemmel.. tek sorun kira pahalý olabilir...

1.iþ lifeguardlýk.. benm gözümde watta yapýlcak en temiz iþlerden biridir tek sýkýntýsý SICAKTIR güneþ yanýðý olma ihtimali yüksektir!! yüzmeyle ilgili bir problemim yok lifeguardlýk sýnavýný geçebilirim diyorsan bu iþ uygun gibidir.....

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    34

2. iþ seçeneði ing sebebiyle bencede uygun bi seçim olmaz.South dakota hakkýnda pek olumlu bi yorum yok..http://www.turkishwat.net/soru-cevap...th-dakota.html buradan önceki konuya bakabilirsin..En iyi seçim lifeguard iþi..Virginia yada Marylan eyaletlerinden biri olumlu gibi duruyor.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Hemen hemen ayný saatlik ücretler kira falan bir tek californiada biraz daha pahalý konaklama.south dakota hakkýnda pek bi bilgim yok açýkcasý tercihlerim arasýnda yoktu ama bu iþ seçeneðinide sunmuþlar.Ben virginia beach ve etrafýnda bir yerlere gitmek istiyorum.Araþtýrýyorum lifeguardlýk iþini sanýrým biraz eðitimi zormuþ.Bu ayýn 15 ine kadar tercih yapmam gerekiyor o yüzden gidenlerden yardým almak en iyisi cevapladýðýnýz için teþekkür ederim ikinizede.

BannedUser
    Guest

Keystone Holiday Inn (nedeni Rushmore a hitap ediyor olmasý) de ise is olur. Bide lifeguard kafama yattý demissin ama nerede hangi havuz ya da hangi otel bilmek gerek.

Bana kalsa Keystone...

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

lifeguardlýðýn sýnavý felan var gidipte sýnavý geçemeyenler var eðer geçerim diyorsan git
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý makroklima Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Keystone Holiday Inn (nedeni Rushmore a hitap ediyor olmasý) de ise is olur. Bide lifeguard kafama yattý demissin ama nerede hangi havuz ya da hangi otel bilmek gerek.

Bana kalsa Keystone...

Holday inn de deðil bi restorant ta çalýþcaksýn.Küçük bir yer olduðu için istemedim.Saç ürünleri iþinde de ingilizcem çok iyi olmadýðý için istemedim.Prim üzerinden çalýþýrsam benim için kötü olabilir.Lifeguardlýk dediðim eyaletlerden birinde daha hangisi belli deðil ben bu üç iþ seçiminden sonra belli olucak sanýrým.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý matador_36 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    lifeguardlýðýn sýnavý felan var gidipte sýnavý geçemeyenler var eðer geçerim diyorsan git

Evet biliyorum ama yüzme bilen herkes geçer diyorlar ne kadar doðru bilemem.

BannedUser
    Guest

Keystone mu kücük. Kücük ama etkili yüzlerce filmde gordum ben orayý Rushmore Dagýnýn oldugu yer. Valla dediðim gibi lifeguard iþi yerine gore deðiþir.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Keystone mu kücük. Kücük ama etkili yüzlerce filmde gordum ben orayý Rushmore Dagýnýn oldugu yer. Valla dediðim gibi lifeguard iþi yerine gore deðiþir.

okuduklarýma göre 337 kiþilik bir köymüþ tam belli olsunda lifeguardlýk iþinin yerini de yazarým

BannedUser
    Guest

Kemerin nufusuda 30000 ama yazýn adým atacak yer olmaz neyse bakalým gitmedim ama nufusa bakýp yorum yapma bence arastýr oradan birini bul konus face den falan bi sekilde. ya da o sana tavsiye edilen restaurantý ara...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Kemerin nufusuda 30000 ama yazýn adým atacak yer olmaz neyse bakalým gitmedim ama nufusa bakýp yorum yapma bence arastýr oradan birini bul konus face den falan bi sekilde. ya da o sana tavsiye edilen restaurantý ara...

evet haklýsýn tamam arastýrýrým tesekkür ederim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)