Alıntı brc89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam arkadaşlar;
Ben burcu. 3 tane iş teklifim var ve hangisini seçmem konusunda kararsız kaldım.İlk defa wat a gidiceğim için yardımcı olursanız sevinirim.
1)Maryland, Washington DC, Virginia eyaletlerinden birinde lifeguard,
2)California eyaletinde Daly City şehrinde kiosklarda saç ürünleri tanıtıp, pazarlayıp satışından sorumlu olma,
3)South Dakota eyaleti Keystone şehri,mutfakta yardımcısı.
İngilizce seviyem orta.O yüzden 2. iş pek bana göre değil gibi geliyor.Bu üç iş seçeneğinden lifeguardlık kafama yattı gibi.Sizce hangisini tercih etmeliyim.Avantajları,dezavantajları nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Slm brc89 öncelikle hayırlısı olsun.. peki bu işlerin saatlik ücretleri-haftalık kaç saat çalıştırdıkları ve konaklama ücretleri belli mi?

3. söylediğin yer SD keystone şehir değil 337 kişilik bir köy.. ben olsam orayı seçerim ama snn için uygun olacağını sanmıyorum.. neden dersen.. sen büyük ihtimalle öyle bir yerde çok sıkılırsın... wata daha önce 2 kere katıldım 1. yıl büyük bir yerde virginia beachteydim 2. yıl minnesotanın küçük bir kasabasındaydım ve çok mutluydum amerikalı bir ailenin yanında konakladım kasabadaki nerdeyse herkesle tanıştım ilk yıldan daha mutluydum...

2. iş ingilizcen çok iyi değilse sürekli müsterilerle iletişim halinde olacağından sıkıntı yaşayabilirsin.. ama yer olarak mükemmel.. tek sorun kira pahalı olabilir...

1.iş lifeguardlık.. benm gözümde watta yapılcak en temiz işlerden biridir tek sıkıntısı SICAKTIR güneş yanığı olma ihtimali yüksektir!! yüzmeyle ilgili bir problemim yok lifeguardlık sınavını geçebilirim diyorsan bu iş uygun gibidir.....