Work and Travel
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: i? seçimi acil yard?m!!!

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arrow i? seçimi acil yard?m!!!

Selam arkada?lar;
    Ben burcu. 3 tane i? teklifim var ve hangisini seçmem konusunda karars?z kald?m.?lk defa wat a gidice?im için yard?mc? olursan?z sevinirim.
    1)Maryland, Washington DC, Virginia eyaletlerinden birinde lifeguard,
    2)California eyaletinde Daly City ?ehrinde kiosklarda saç ürünleri tan?t?p, pazarlay?p sat???ndan sorumlu olma,
    3)South Dakota eyaleti Keystone ?ehri,mutfakta yard?mc?s?.
    ?ngilizce seviyem orta.O yüzden 2. i? pek bana göre de?il gibi geliyor.Bu üç i? seçene?inden lifeguardl?k kafama yatt? gibi.Sizce hangisini tercih etmeliyim.Avantajlar?,dezavantajlar? nelerdir? Yard?mc? olursan?z sevinirim.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý brc89 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Selam arkada?lar;
    Ben burcu. 3 tane i? teklifim var ve hangisini seçmem konusunda karars?z kald?m.?lk defa wat a gidice?im için yard?mc? olursan?z sevinirim.
    1)Maryland, Washington DC, Virginia eyaletlerinden birinde lifeguard,
    2)California eyaletinde Daly City ?ehrinde kiosklarda saç ürünleri tan?t?p, pazarlay?p sat???ndan sorumlu olma,
    3)South Dakota eyaleti Keystone ?ehri,mutfakta yard?mc?s?.
    ?ngilizce seviyem orta.O yüzden 2. i? pek bana göre de?il gibi geliyor.Bu üç i? seçene?inden lifeguardl?k kafama yatt? gibi.Sizce hangisini tercih etmeliyim.Avantajlar?,dezavantajlar? nelerdir? Yard?mc? olursan?z sevinirim.
    Slm brc89 öncelikle hay?rl?s? olsun.. peki bu i?lerin saatlik ücretleri-haftal?k kaç saat çal??t?rd?klar? ve konaklama ücretleri belli mi?

3. söyledi?in yer SD keystone ?ehir de?il 337 ki?ilik bir köy.. ben olsam oray? seçerim ama snn için uygun olaca??n? sanm?yorum.. neden dersen.. sen büyük ihtimalle öyle bir yerde çok s?k?l?rs?n... wata daha önce 2 kere kat?ld?m 1. y?l büyük bir yerde virginia beachteydim 2. y?l minnesotan?n küçük bir kasabas?ndayd?m ve çok mutluydum amerikal? bir ailenin yan?nda konaklad?m kasabadaki nerdeyse herkesle tan??t?m ilk y?ldan daha mutluydum...

2. i? ingilizcen çok iyi de?ilse sürekli müsterilerle ileti?im halinde olaca??ndan s?k?nt? ya?ayabilirsin.. ama yer olarak mükemmel.. tek sorun kira pahal? olabilir...

1.i? lifeguardl?k.. benm gözümde watta yap?lcak en temiz i?lerden biridir tek s?k?nt?s? SICAKTIR güne? yan??? olma ihtimali yüksektir!! yüzmeyle ilgili bir problemim yok lifeguardl?k s?nav?n? geçebilirim diyorsan bu i? uygun gibidir.....

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    34

2. i? seçene?i ing sebebiyle bencede uygun bi seçim olmaz.South dakota hakk?nda pek olumlu bi yorum yok..http://www.turkishwat.net/soru-cevap...th-dakota.html buradan önceki konuya bakabilirsin..En iyi seçim lifeguard i?i..Virginia yada Marylan eyaletlerinden biri olumlu gibi duruyor.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Hemen hemen ayn? saatlik ücretler kira falan bir tek californiada biraz daha pahal? konaklama.south dakota hakk?nda pek bi bilgim yok aç?kcas? tercihlerim aras?nda yoktu ama bu i? seçene?inide sunmu?lar.Ben virginia beach ve etraf?nda bir yerlere gitmek istiyorum.Ara?t?r?yorum lifeguardl?k i?ini san?r?m biraz e?itimi zormu?.Bu ay?n 15 ine kadar tercih yapmam gerekiyor o yüzden gidenlerden yard?m almak en iyisi cevaplad???n?z için te?ekkür ederim ikinizede.

BannedUser
    Guest

Keystone Holiday Inn (nedeni Rushmore a hitap ediyor olmas?) de ise is olur. Bide lifeguard kafama yatt? demissin ama nerede hangi havuz ya da hangi otel bilmek gerek.

Bana kalsa Keystone...

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

lifeguardl???n s?nav? felan var gidipte s?nav? geçemeyenler var e?er geçerim diyorsan git
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý makroklima Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Keystone Holiday Inn (nedeni Rushmore a hitap ediyor olmas?) de ise is olur. Bide lifeguard kafama yatt? demissin ama nerede hangi havuz ya da hangi otel bilmek gerek.

Bana kalsa Keystone...

Holday inn de de?il bi restorant ta çal??caks?n.Küçük bir yer oldu?u için istemedim.Saç ürünleri i?inde de ingilizcem çok iyi olmad??? için istemedim.Prim üzerinden çal???rsam benim için kötü olabilir.Lifeguardl?k dedi?im eyaletlerden birinde daha hangisi belli de?il ben bu üç i? seçiminden sonra belli olucak san?r?m.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý matador_36 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    lifeguardl???n s?nav? felan var gidipte s?nav? geçemeyenler var e?er geçerim diyorsan git

Evet biliyorum ama yüzme bilen herkes geçer diyorlar ne kadar do?ru bilemem.

BannedUser
    Guest

Keystone mu kücük. Kücük ama etkili yüzlerce filmde gordum ben oray? Rushmore Dag?n?n oldugu yer. Valla dedi?im gibi lifeguard i?i yerine gore de?i?ir.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Keystone mu kücük. Kücük ama etkili yüzlerce filmde gordum ben oray? Rushmore Dag?n?n oldugu yer. Valla dedi?im gibi lifeguard i?i yerine gore de?i?ir.

okuduklar?ma göre 337 ki?ilik bir köymü? tam belli olsunda lifeguardl?k i?inin yerini de yazar?m

BannedUser
    Guest

Kemerin nufusuda 30000 ama yaz?n ad?m atacak yer olmaz neyse bakal?m gitmedim ama nufusa bak?p yorum yapma bence arast?r oradan birini bul konus face den falan bi sekilde. ya da o sana tavsiye edilen restaurant? ara...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Kemerin nufusuda 30000 ama yaz?n ad?m atacak yer olmaz neyse bakal?m gitmedim ama nufusa bak?p yorum yapma bence arast?r oradan birini bul konus face den falan bi sekilde. ya da o sana tavsiye edilen restaurant? ara...

evet hakl?s?n tamam arast?r?r?m tesekkür ederim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)