Work and Travel
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ýþe baþlama tarihi ile ilgili

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Ýþe baþlama tarihi ile ilgili

Herkese iyi gunler arkadaslar bu yaz wat programý ile amerikaya gitmek istiyorum ancak geçen hafta daha yeni ögrendigim okulumun kapanýþ tarihi kafama çok takýldý herkesin 15 16 haziran gibi gittgini duyuyorum ancak benim okulum 22 haziranda kapanýyor bunun la ilgili bir problem olurmu iþ konusunda iþ bulma konusunda tecrübeli arkadaslar yardýmlarýnýzý bekliyorum saygýlar...

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

birtakým iþlerde sýkýntý yaratabilir tabi her iþin ayrý bir son kabul tarihi var neticede ancak hiç iþ bulamazsýn demek deðil bu tabii

Uzman Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    19

benimkide 13ünde kapanýyo 15inde gidicem mesela ama arkadasýnda dediði gibi iþten iþe deðiþiyo..bitane çok iyi nj de konaklamasý free olan bir iþ vardý,haziran basý gidilmesi gerekiyor mesela o yuzden kaçýrýyoruz..demek istediðim,gec kapanmasý okulun sorun deðil yeterki sen uygun iþi bul..

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

gazi'nin gözünü seveyim 5'inde kapanýyo okul, iþte biz de 15i gibi gideriz eh Türkiye'de de bi 10 gün tatilimiz olsun ama dimi

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý wtfck Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    gazi'nin gözünü seveyim 5'inde kapanýyo okul, iþte biz de 15i gibi gideriz eh Türkiye'de de bi 10 gün tatilimiz olsun ama dimi
    kýz arkadaþýmda gaide ama kýz benim yüzümden 22 gün bekliycek biz 27 sinde gidioruz

marmara bide istanbul üniversitesi çok geç kapanýr ama bizde 1 ekimde dönücez ordan kurtarmaya bakýcaz artýk

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

zkü nünde 9 unda kapanýyo okullar ama bende istdaki arkadasým yuzunden beklýcez hazýran sonuna kadar cok ýyý ýsler kacýyo cookk

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

hiç bir sorun çýkmaz merak etme job fair veya road show a katýldýðýnda iþverenle bunu konuþur ve halledersin

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

benim okul hacettepe 30 mayýsta kapanýyor.benim iþbaþý 7 haziran.hacettepenin canýný yiyim

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Ben istanbul üniversitesinde okuyorum ne bela yerse 27 haziranda kapanýyor ve 15 temmuza kadar bütünlemeler devam ediyor.Bende sýrf bu programa daha erken gidebilmek için bütlere girmeyeceðim ve bu beni oldukça zor durumda býrakýyor notlar düþebilir ve seneye bir daha giderken vizede zorluk yaratabilir.Ama her þeye raðmen 1 temmuza amerikada olucam inþ.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar moralinizi bozmak gibi olmasýn ama temmuz oldukça geç.Ýkinci iþ bulma olanaðýnýz az olur.ikinci iþ bulmak istiyorsanýz en geç 15 haziranda ABD de olun.

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

bizim okulda 6 haziranda kapanýyo
    Beni Çekemeyenler,Anten Taksýn

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar tesekkür ederim demekki okul kapanma tarihiyle ilgili bi tek benim problemim yokmuþ neyse 20 haziranda kapanýyor bende inþllah 22 23 24 ünde çýkmayý düþünüyorum.ben bu sene ilk defa wat programýna katýlýcam o yuzden aslýnda amacým çok para kazanýyým iyi bi iþim olsun çok iyi bi eyalet olsun degil yeterki bu sene wat ile amerikaya gidiyim sizde okulun 20 sinde kapanacaðýnýn çok bi prob olmadýgýný söylediniz beni rahatlattýnýz tesekkür ederim herkese bir de bi sorum daha olacak daha önce gitmiþ arkadaþlar bilirler belki lifeguard lýk için son kabul tarihi nedir acaba ortalama 22 si fln çok geç olur mu? tesekkrler saygýlar...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

violonist kardeþim bana göre senin yazdýðýn tarih geç .Ama mecbursun o tarihte gideceksin.kafana takma. herþeyin hayýrlýsý.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

ya çoðu iþin son kabul tarihi deðiþio dediðim gibi ancak bazý iþlerde minimum þu kadar hafta çalýþmak zorundasýn gibi þartlar var bonuslardan/house depositosundan yararlanabilmek için o sorun yaratabilir bende hacettepeden arkadaþlarýmla gidiyorum ankara ünideyim bizim okul 15inde kapanýo ancak ben 2-3 finale girmeden gitmeyi planladýðým için sorun deðil çoðu iþ 1 haziran-15 haziran arasý alýo ztn ancak 1 temmuza kadar çok rahat iþ bulursun

Uzman Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

beným mayýs sonu fýnallerým býtýyorgideceðim yer new jersey ve dolaylarýndan bir yer olucak..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Dostlar selamlar.Ben Ýstanbul Üniversitesi Ýþletme Fakültesindeyim.Maalesef okulum 27 haziranda saliveriyor bizi.O yüzden cok .fýrsat kaçiriyorum.Sizce nasil meslekler kalir bu tarihten sonra bana.Genel olarak ulusal parklar gösteriliyor.Ne yapmali.Msnden konusabiliriz xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Forumda MSN adresi paylaþmak yasaktýr arkadaþlar.
    Üyelerimizin birbirleri ile iletiþime geçebilmeleri için Facebook Grubumuz mevcuttur.Lütfen orayý kullanýnýz.
    Konu Fiorex tarafýndan (09-02-2008 Saat 12:14 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý sir_ Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ben istanbul üniversitesinde okuyorum ne bela yerse 27 haziranda kapanýyor ve 15 temmuza kadar bütünlemeler devam ediyor.Bende sýrf bu programa daha erken gidebilmek için bütlere girmeyeceðim ve bu beni oldukça zor durumda býrakýyor notlar düþebilir ve seneye bir daha giderken vizede zorluk yaratabilir.Ama her þeye raðmen 1 temmuza amerikada olucam inþ.
    bölüm ne arkadaþým bende istanbul ünide okuyorum bölümüm iþletme

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý serdar_secme Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Dostlar selamlar.Ben Ýstanbul Üniversitesi Ýþletme Fakültesindeyim.Maalesef okulum 27 haziranda saliveriyor bizi.O yüzden cok .fýrsat kaçiriyorum.Sizce nasil meslekler kalir bu tarihten sonra bana.Genel olarak ulusal parklar gösteriliyor.Ne yapmali.Msnden konusabiliriz xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Forumda MSN adresi paylaþmak yasaktýr arkadaþlar.
    Üyelerimizin birbirleri ile iletiþime geçebilmeleri için Facebook Grubumuz mevcuttur.Lütfen orayý kullanýnýz.
    sende bizdensin desene

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

offf offf!! 21 Haziranda okul bitiyor... 4 Temmuz'da da bütler... Gitmek nasip olursa 5-6 temmuzda hemen gitmeyi düþünüyorum.. burada tatil hakkýmýz kalmýyor.. hacettepe'yi gördüm de ne üni.ler var beah!
    neyse inþallah iþlerde çok bi kaybýmýz olmaz, deðil mi? olmazsa bütlere girmem yaw... ne dersiniz?

Üstad
    Tecrübe Puaný
    21

ben mayista gitmegi dusunuyorum.25 mesela.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý kanky Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    offf offf!! 21 Haziranda okul bitiyor... 4 Temmuz'da da bütler... Gitmek nasip olursa 5-6 temmuzda hemen gitmeyi düþünüyorum.. burada tatil hakkýmýz kalmýyor.. hacettepe'yi gördüm de ne üni.ler var beah!
    neyse inþallah iþlerde çok bi kaybýmýz olmaz, deðil mi? olmazsa bütlere girmem yaw... ne dersiniz?
    kesinlikle gir benim bütler 15 temmuzda bitiyor bende bütlere girmiycem ve 1 temmuzda amerikada olmayý planlýyorum en azýndan bütler seninki gibi 4 temmuz gibi bitseydi o zaman çok iyi olurdu bence senin için iyi bütlere girmelisin.6-7 temmuz gibi de amerikada olursun.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

bizim sdü de 8 haziranda bitio ohhh

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)