Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eger DS belgeniz gelmemissi paranızı kesintisiz iade almak hakkınız eger sozlesmede boyle bir madde yoksa koydurun. On kaydınızı yakmayın.
Bunu çoğu şirket yapmaz diye düşünüyorum..Tabi yaptırılırsa öğrenci adına çok büyük bişey ama bence böyle bi madde için belirli bi tarih eklenmeli.Tabi başvurduğun tarihe ve Haziran ayına kadar kalan süreye göre belirlenmeli..Yoksa danışman firmayıda zora sokabilir sebepsiz iptal etme durumları.Tamam bazı şirketler,hatta şirketin bazı şubeleri öğrenciyi mağdur edebiliyor ancak işini düzgün yapan şirketlerde var.Danışman şirket bazı iler için yazışmlara yapıyolar işleri ayarlatıyolar öğrencinin isteğine ve ingilizce seviyesine göre sonra öğrenci birdenbire saat ücreti iyi olan bi iş başka şirkette varmış deyip ayrılırsa buda şirketi olumsuz etkiler..Ben bunu diyorum ama zamanında bende bu maddeyi eklettimama keyfi sebeple ayrılmayacağımı şirket danışmanları bildiği için bu maddeyi eklemişlerdi.Yani ortayolu bulmak gerekiyor.Mesela ön kayıt ücreti 250 değilde 50-100 dolar gibi bi miktar olsa daha iyi olur diye düşünüyorum..

Bu arada detaylı hesap çizelgesi için teşerkkürler,kaçırılan detayları iyi vurguluyor