Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 51 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Nasýl Gideceðim? Ýstek-Soru Baþlýðý

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Standart Nasýl Gideceðim? Ýstek-Soru Baþlýðý

Arkadaþlar merak ettiðiniz ulaþým yollarýný öðrenmek için bu konu altýna isteðinizi býrakabilirsiniz. Danýþmanlarýmýz en kýsa sürede sorularýnýzý detaylý bir þekilde cevaplayacak ve ulaþým yollarý detaylý bir þekilde yayýnlanacaktýr.

Havalimanýndan Nasýl Gideceðiz konusu mesajlarýn ayrýlmasý sureti ile geniþ bir tabana yayýlmýþ ve daha fazla kiþiye ulaþmasý amaçlanmýþtýr.

Forumu görmek için Havalimanýndan Gideceðiniz Yere Ulaþým - Work and Travel

Turkishwat'ta hizmet bitmez!

Ýsteklerinizi bekliyoruz!

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

ben north carolina nags head'e gideceðim. buraya nasýl ulaþabilirim. öncelikle new york'a mý gitmeliyim? en kolay yol nasýl?

teþekkürler

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

merhaba benim bu yaz NY dan lake george a geçmem gerekicek daha önceleri bu konudaki yazýlaný okudum ama üstünden bayaðý bir zaman geçmiþ deðiþen daha alternatif gidiþ yollarý varsa paylaþýrsan sevinirim

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

merhaba, bu yaz new jersey ocean city de olacaðým. new york jfk den mi gitmeliyim yoksa washington dc den mi? ve ocean city e havaalanýna indikten sonra nasýl gidebilirim?

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Alýntý aydinyen Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    merhaba benim bu yaz NY dan lake george a geçmem gerekicek daha önceleri bu konudaki yazýlaný okudum ama üstünden bayaðý bir zaman geçmiþ deðiþen daha alternatif gidiþ yollarý varsa paylaþýrsan sevinirim
    Ýstanbul Edirne yolu ne zamanki izmirden geçer iþte o zaman bu yazdýðýmýz yollar geçersiz olur. verilen yollarýn hepsi geçerlidir. Bunlarý takip edebilirsiniz.

http://www.turkishwat.net/havalimani...debilirim.html

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Alýntý ivy Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    merhaba, bu yaz new jersey ocean city de olacaðým. new york jfk den mi gitmeliyim yoksa washington dc den mi? ve ocean city e havaalanýna indikten sonra nasýl gidebilirim?
    Merhabalar,

Ny'dan Ocean City'e direkt olarak otobüs yada tren mevcut deðil. Ancak Ocean City'e çok yakýn bir mesafede bulunan Atlantic City'e ulaþmak mümkün. Atlantic City'e kadar gidebilir sonrasýnda taksiyle Ocean City'e geçebilirsiniz.

http://www.turkishwat.net/havalimani...l-giderim.html

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

merhaba ben norfolk ýntl hawalimanýna ýnecegým ve gýtmem gereken yer north caroline, caroline beach en kolaqy nasýl gýdebýlýrým acaba býlgýsý olan warmý ?

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

mrblar . ocean city maryland a gitmek için new york dan aktarma mý yapmam gerekio?yoksa baska alternatifler vrmý tskler

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Alýntý tanerakarsu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    mrblar . ocean city maryland a gitmek için new york dan aktarma mý yapmam gerekio?yoksa baska alternatifler vrmý tskler
    http://www.turkishwat.net/havalimani...l-giderim.html

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Selamlar, ben de Ocean City'ye gideceðim bu yaz. Araþtýrdýðým kadarýyla NY'den iki þekilde ulaþabiliriz. Ocean City için NY'deki havaalanlarýndan direk kalkan servisler var. Bunlarýn fiyatlarý 60-75 $ arasýnda deðiþiyor. Daha ayrýntýlý bilgi için bu siteye bakabilirsin:

Ocean City Student Center (Araþtýrýrsan bunun gibi birkaç þirket daha bulacaðýna eminim, çok inceleme fýrsatým olmadý)

Bu bana pahalý gelir diyorsan ikinci bir alternatif olarak otobüsle NY'den Baltimore'a gidebilirsin. Orasý da Ocean City gibi Maryland eyaletinde, çok fazla bir mesafe yok aralarýnda. Baltimore'dan da Ocean City'ye aktarma yapýp ulaþabilirsin.

NY-Baltimore otobüs ile ulaþým için bu firmalarý kullanabilirsin:

megabus.com
    Chinatown Bus

Ayrýca eski konularý da araþtýrmaný öneririm, daha ayrýntýlý bilgiler bulabilirsin.
    Konu rerere tarafýndan (08-04-2012 Saat 06:53 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar doðrumu yaptým yanlýþmý yaptým bilmiyorum ama 200 euro ucuz olsun diye biletimi jfkdan aldým maine saco funtown splashtownda çalýþacaðým nasýl gideceðimi bir türlü bulamadým saco tarafýna ulaþým yok gibi greyhoundda en yakýn portland çýkýyo amtraktada çok aktarma var yardýmcý olursanýz çok sevinirim çaresizim

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Merhaba ben norfolk havaalanýnda virginia beache gitmem gerekiyor ve bu konuda taxi mi yoksa otobüs mü kullanmalýyým sizce ??

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

mrb arkadaþlar ocean city /marylanda gidecegimde tam olarak nasýl gidecegimi bilmiyorum sanýrým new york ve washýngton secenekleri var detaylý olarak bilgilendirirseniz sevinirm saygýlar

Efsane Watçý cAv - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    24

mrb arkadaþlar ocean city /marylanda gidecegimde tam olarak nasýl gidecegimi bilmiyorum sanýrým new york ve washýngton secenekleri var detaylý olarak bilgilendirirseniz sevinirm saygýlar
    Paylaþýldý hocam.

Þurada

Acemi Watçý
    Yaþ
    34
    Tecrübe Puaný
    0

Merhabalar,
    new york(JFK)'den New Jersey , absecon'a nasýl gidebilrim acaba?
    teþekkürler

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

merhabalar Washington (Dulles) dan Ocean City Md'ye nasýl gidebilirim acaba? teþekkürler...

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý erdemm35 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    merhabalar Washington (Dulles) dan Ocean City Md'ye nasýl gidebilirim acaba? teþekkürler...
    Havaalanýndan direkt servisle gidebilirsin. Ocean City'de "student center" varmýþ havaalanlarýndan WAT öðrencilerini topluyorlar. Gitmeden önce rezervasyon yaptýrman gerekebilir, daha ayrýntýlý bilgi için burayý inceleyebilirsin: Ocean City Student Center

Araþtýrdýðým kadarýyla çoðu öðrenci bu þirketi kullanýyor ama sponsor þirketim bana baþka bir alternatif daha sunmuþtu, onlarla da iletiþime geçebilirsin istersen, yazýyorum onu da. Airport Pick Up Reservations

Güvenli ve hýzlý olmasýndan dolayý servisler daha çok tercih ediliyor ama otobüs firmalarý da bir alternatif olabilir. Greyhound firmasýnýn Washington’dan Ocean City’ye seferleri var bildiðim kadarýyla. Bunun dýþýnda Megabus, Chinatown-bus firmalarýný da kontrol edebilirsin.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý ivy Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ocean cityde hangi iþi yapacaksýn konaklama ili ilgili haberin war mý hiç

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

mineaplisten north dakota dickinsona otobusle gidecem otobus biletini nasýl nerden almam lazým

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadaþlar biz 20 Haziranda South Dakotaya gidiþ biletlerimizi almak istiyorz fakat nasýl gidebiliceðimiz hakkýnda fikrimiz yok.Daha önce gitmiþ olan arkadaþlarýmýz bize bir güzergah tavsiyesinde bulunursa seviniriz.Biz Ýstanbuldan direk Chicago'ya mý yoksa Minnesotayamý gitmeliyiz?Bi de bu iki yerde ki havalimanlarýndan South Dakotaya ulaþýmý nasýl saðlayabiliriz

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý savas Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar biz 20 Haziranda South Dakotaya gidiþ biletlerimizi almak istiyorz fakat nasýl gidebiliceðimiz hakkýnda fikrimiz yok.Daha önce gitmiþ olan arkadaþlarýmýz bize bir güzergah tavsiyesinde bulunursa seviniriz.Biz Ýstanbuldan direk Chicago'ya mý yoksa Minnesotayamý gitmeliyiz?Bi de bu iki yerde ki havalimanlarýndan South Dakotaya ulaþýmý nasýl saðlayabiliriz
    IST Ýstanbul Atatürk - AMS Amsterdam Schiphol

AMS Amsterdam Schiphol - MSP Minneapolis St Paul

MSP Minneapolis St Paul - RAP Rapid City Regional

Skyscanner'da Ýstanbul'dan - Rapid City Regional ucuz uçuþlar

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Boston Logan Airport'tan Newport,RI nasýl giderim?

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

New jersey wildwood a nasýl giderim ?

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

merhaba arkadaþlar biz bu yaz kitty hawkda çalýþacaðýz. Normalde north carolina da ama hava alandan bizim çalýþcaðýmýz yer çok uzak kalýyormuþ. Bizim virginia ya alýp ordan geçmemiz gerekiyormuþ çalýþacaðýmýz yere. Her neyse biz biletleri deðiþtiremediðimiz için yine de north carolina da iniyoruz. Saat akþam 9 buçuk gibi. Burdan nasýl ulaþabiliriz çalýþacaðýmýz yere? önerisi olan var mý

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Thumbs up

Alýntý Fiorex Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ýstanbul Edirne yolu ne zamanki izmirden geçer iþte o zaman bu yazdýðýmýz yollar geçersiz olur. verilen yollarýn hepsi geçerlidir. Bunlarý takip edebilirsiniz.

http://www.turkishwat.net/havalimani...debilirim.html
    sun valley road ketchum ýd hangi yolu kullanýrsAM DAHA avantajlý olur

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

LAX'den Orange Metrolink'e nasýl gidebilirim? Amtrak sadece sabah 08:30'da var bu iki nokta arasý. Ben 16:30'da inicem, gümrük vs. derken 18:30-19:00 gibi biþeye binip gitmem gerekiyo

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Norfolk hava alanýndan williamsburg a nasýl gidebilirim?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

merhaba arkadaþlar ben thy'den istanbuldan new yorka ucuz bir bilet buldum ve hemen aldým ama oradan south dakotaya geçmem lazým nasýl bir yol izleyebilirim bilgisi olan var mý ??

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý smmyrna Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    merhaba arkadaþlar ben thy'den istanbuldan new yorka ucuz bir bilet buldum ve hemen aldým ama oradan south dakotaya geçmem lazým nasýl bir yol izleyebilirim bilgisi olan var mý ??
    arkadaþým ucuz diye JFK ye bilet alýrken haritadan south dakota ya baksaydýn bi keþke. 500 dolar da JFK den south dakota uçaðýdýr heralde veya tren falan olabilir tam bilmiyorum

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

iþim bittikten sonra dönüþte new yorka gidip ordan uçmaktý planým gidiþide ucuza bulunca atladým tren falan vardýr diye duymuþtum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)