tren varsa daha ucuzdur inþallah halledersin bir þekilde.
tren varsa daha ucuzdur inþallah halledersin bir þekilde.
Merhaba bende bismarcktan 24unde gece 11.20de inip medoraya gideceðim nasýl gidicem. Baþka kimler var ayný þekilde
merhaba arkadaþlar chicago o'hare havaalanýndan greenbay e gideceðim aslýnda nasýl gideceðimi biliyorum sadece cumberland duraðýna metroylamý gidicem orda sýkýntý var bide metrolarý nasýl bulucam sanýrým bi terminaller arasý metro varmýþ bide chicago içi metro bunu nasýl halledicem yardýmlarýnýz için þimdiden saolun..
Arkadaþlar JFK'dan Utica'ya nasýl gidebilirim yada varsa Utica'ya baþka ulaþým alternatifleri,nelerdir?
Bu en basitinden google maps ile sonuþ:kalkýþ: Jamaica, Queens, New York varýþ: Utica, New York - Google Haritalar
Ama tavsiyem shuttle ile gitmen.Eyalet içi noktadan noktaya yani point to point hizmeti veren shuttle vardýr.Havaalanýndan çýkmadan önce "ground information desk" e giderek hangi firmanýn ne zaman ne kadara nereye shuttle'ý var öðrenebilirsin.
selamlar JFK'dan PORT AUTHORITY 625 8TH AVE New York, NY 10018(Greyhound New York otobüs duraðý) gitmek istiyorum neyle gidebilirim otobüs yada metro var mýdýr? yada taksi ne kadar yazar?
Metro var ama taxi yi önermiyorum çünkü ben de Chinatown dan JFK'ye gitmiþtim taxi 70 dolar yazdý...
---wat where amazing happens---
merhaba, ben bu yaz tennessee sevierville'e gidicem. burdan direkt olarak nereye gitmemi önerirsiniz? bir de bu bölgelere uçak daha pahalý acaba new york'a erken gidip hem gezme isini aradan cýkarýp burdan mý tenessee'ye gitsem?
Arkadaþlar Houston George Bush Havaalanýn dan galveston a nasýl gidebilirim? 18:00 da houston da olacaðým bilete göre.
Without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche
merhaba bende ohio sandusky de kalaharide çalýþýcam nasýl gidebilirim acaba?
Houston G.Bush havalimanýndan Kemah Boardwalk'a nasýl gidebilirim? Yardýmcý olursanýz sevinirim.
Merhaba, Chicago'dan Wisconsin Dells'e gitmem gerekiyor. Amtrak veya Greyhound kullanacaðým fakat O'Hare havaalanýndan þehir merkezine nasýl gidebilirim? Metroyu araþtýrdým fakat bilgiye ulaþamadým. Bilgisi olan varsa yardýmcý olabilirse sevinirim. Teþekkürler
houston g.bush dan san antonio nasýl gidebilirim ?
Arkadaþlar merhaba,
Ben bu yaz Texas - Port Aransas'a gideceðim. Uçak bileti bakýyorum. En uygun ve en yakýn varýþ planým nasýl olabilir yardýmcý olur musunuz ? Teþekkürler
Herkese merhaba arkadaþlar,
Ben JFK'den Connecticut Darien'e nasýl gidileceðini merak ediyordum. Tren var diyorlar Connecticut'a ama Darien'e var mýdýr izbe bir yer midir nasýl gidilir bu kafamý karýþtýrdý.
Cevap verene þimdiden teþekkür ederim.
Cok net bilmiyorum ama sana onerim amtrak.com a bakman. Tren biletlerine oradan bakarsin, Ayrica google maps den jfk dan gidecegin adresi secip , Toplu tasima ile yol tarifini alirsan sana bir yol soyleyecektir.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
arkadaþlar benim iþim ilk baþta Florida daydý ancak firma iptal edince New Orleans'ta bi iþe transfer edildim.ancak uçaðým Orlando'ya inecek, son dakikalarda olduðu için aktarma bulamadým. Orlando'ya indiðimde New Orleans'a en kolay ve hesaplý nasýl gidebilirim? Beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim
amtrak.com ve greyhound.com a bakman iyi olur. Ayrica ucak biletine bakabilirsin kayak.com dan.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Eline saðlýk
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks