Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: WAT mı? TR'de çalışıp para biriktirmek mi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    16

Standart WAT mý? TR'de çalýþýp para biriktirmek mi?

Arkadaþlar uzun bir aradan sonra herkese merhaba. WAT sezonu hazýrlýklarý baþlamýþ artýk gördüðüm kadarýyla. Bu yýl ben de tekrardan Amerika'ya gitmeyi planlýyorum ancak þu an iyi bir giyim maðazasýnda ayda ortalama 1000 lira kazanýyorum. USA'ya gitmeyi bu iþe tercih etmeli miyim diye düþünüyorum kendimce. Geçen sene gitmiþtim ve çok güzel zaman geçirmiþtim. Bu sene hem drop box hem de self ücreti vereceðim için gidiþ masrafým biraz daha az olacak. Ancak ben yine de çok kararsýzým... Siz olsanýz hangisini tercih edersiniz?

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Merhabalar kardeþim. Öncelikle bu soru tamamen senin hayat standartlarýna baglý. Þayet paraya ihtiyacýn var ise, dödnügün zaman böyle bir iþ bulamayacaksan gitme derim ben. Fakat paraya ihtiyacým yok su anlýk, dödnügüm de de iyi bir iþ bulabilirim diyorsan git derim. Tamamen senin ihtiyaclarna kalmýþ. Sonucta wat para kazanma programý deðildir deniyor hep. Önceliklerini iyi düþünüp karar ver derim ben.

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    16

Öncelikle cevabýn için teþekkür ederim kardeþim. Böyle geliri olan bir iþ bulamam kesinlikle. Ama geceleri rüyalarýma giriyor Amerika öyle söyleyeyim sana. Paraya ihtiyacým oluyor tabi ki. Ama Amerika için olan parayý hazirana kadar çalýþýp çýkartabiliyorum. Gelince de bu kadar iyi olmasa da sýradan bir iþ bulabilirim sanýrým. Kesinlikle çok ince bir karar çizgisi benim için.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý erhanozcan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Öncelikle cevabýn için teþekkür ederim kardeþim. Böyle geliri olan bir iþ bulamam kesinlikle. Ama geceleri rüyalarýma giriyor Amerika öyle söyleyeyim sana. Paraya ihtiyacým oluyor tabi ki. Ama Amerika için olan parayý hazirana kadar çalýþýp çýkartabiliyorum. Gelince de bu kadar iyi olmasa da sýradan bir iþ bulabilirim sanýrým. Kesinlikle çok ince bir karar çizgisi benim için.
    Allah yardýmcýn olsun bu kararda sana kardeþim. Hayýrlýsý olan neyse o olsun.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

iþ her zaman olur ama amerika her zaman olmaz diyip gazý veriyorum.

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    34

Bende Amerika her zaman olmaz diyorum.Yaþýn kaç bilmiyorum ama wat yapmak istediðine göre 20-25 arasýdýr diye düþünyorum.Eðer para kazanmak çok acil deðilse Amerikaya gitmen manevi açýdan senin için daha iyi olur,rüyalarýný gerçekleþtirmiþ olursun..Herkese nasip olmaz

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    16

Gideceðim sanýrým. Buradaki üst düzey yöneticilik yapan insanlar zamanýnda vizyonunu geniþ tutmuþ insanlar. Burada belirli bir kalýpta çalýþýp geçinip insanlar hep ayný yerde sayýyorlar. Sonunu düþünen kahraman olamaz diyerek kendimi gazlamaya baþladým. Düþünüyorum, burada olursam mutlu olacak mýyým? -Muhtemelen hayýr. Gidersek 3 kiþi gideceðiz ve sanýrým çok eðleneceðiz. Bu arada yaþým 22.

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Ayni universitedeyiz. Ayni yastayiz.Bolumunun ne oldugunu bilmiyorum ama,hayatinin geri kalaninda bu sansin pek karsina cikacagini sanmiyorum. Cok fazla gec kalma yardir Amerika'ya.

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    16

Gitme ihtimalim daha yüksek Amerika'da olmak, oradaki insanlarla ayný ortamda kalmak çok farklý bir duygu. New York'ta gezmek, oradaki insanlarýn yaþam biçimlerini ve saygýlarýný görmek çok farklý.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)