Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Goktug,

Biletini bizden temin etmemiş olmana rağmen seni buraya gönderip, bunları yazmana neden olanlar kim merak ediyorum açıkçası. Maksat kafamıza takılan bir soruya yanıt aramak ise bu soru cevap yolu ile yapılabilirdi. Ancak aşağıdaki mesajının neye hizmet ettiğini çok iyi biliyorum.

@shinoda gerekli açıklamayı yapmış ancak,

Bu bilet organizasyonuna leke sürmeye çalışanlar, öğrenciyi sömürme yolları bir anda kapanan firmalar ve şirketler durumdan çok rahatsız. Üstüne basa basa söylüyorum ve buraya tekrar yazıyorum.

Work and Travel için ABD biletlerimiz Öğrenci sınıfındadır ve aynı sınıfta değişim ücretsizdir. Vİze reddinde iadesi mevcuttur. Bununla birlikte EN UYGUN FİYAT GARANTİSİ SADECE VE SADECE www.turkishwat.net'dadır.
yok bunları yazmama kimse neden olmadı çok araştırdım bu bilet olayını öğrenci bileti şartlarını koşullarını
biletimi kendim aldım ama ilk danışman şirketime sordum bana bilet bul diye expedia.da en ucuz çıkan bileti (british airw.) önerdi fakat bilet koşulları değişim ücreti falan hiç araştırmadan

bende air france.ı bileti almadan önce yaklaşık 5 defa aradım mart ayı icersinde ve aynı turkishwat bilet org. acıklamasında yazılanar gibi öğrenci biletinin tarih değişiminin ücretsiz oldugunu defalarca onaylattım

bugun bilet numaralarını tekrar onaylatmak için tekrar aradım air france.ı 3 farklı kişiyle konuştum hepsi ağız birliği yapmış gibi daha önce bana söylenenlerden farklı şeyler söylüyorlar.

air france hattından söylenenleri yazıyorum:
öğrenci bileti amerikada okuyanlar içinmiş
I-20 formu ile geçerliymiş ve bu form olmadan olmazmış
türkiyede ögrenci olmamız birşey ifade etmezmiş
daha önce böyle söylemediniz ben sizi defalarca aradım work and travela gidiyorum dedim siz bunu söylemediniz dedim söylenmesi gerekir dediler sadece

şimdi bileti genç 18-24 durumuna çevirdiler bu bilet içinde değişiklik ücretsiz oldugunu söylediler ve yeni bilet mailleri geldi az önce

ha evet biletimi sizden almadım kendimce sebeplerden dolayı szden alsaydım dönüşüm direkt uçuş olacaktı ve o gün bana verilen fiyat 610€ idi sanırım
air france.dan ist-paris-was.dc 11haziran
JFK-paris-ist bileti aldım
650€ya

konuya yazma sebebimde benim başıma gelenler sonucu sizden yanibilenlerden birşeyler duymaktı karalamak lekelemek falan değil
durum böyle yani isterseniz sizde bir arayın air france.ı bana dedıklerınde farklı bişi derler derlerse banada söyleyin