Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 121 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Biletini Turkishwat'dan Alanlar (2012)

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Arrow Biletini Turkishwat'dan Alanlar (2012)

Merhaba arkada?lar ben biletimi TW arac?l???yla ald?m ve çok iyi oldu aç?kças?. Firmam?n anla?mal? turizm ?irketi bana 760 euro fiyat vermi?ti ayn? yere. Ama TW arac?l??? ile 660 euro'ya ald?m. Aç?kças? böyle bir fark oluncada sizi bilgilendireyim dedim.

biletlerini alanlar burada toplans?n. Alacaklarada yard?mc? olmu? oluruz. Nereye gideceksiniz, Nekadara ald?n?z ?

Ayn? zamanda say?m yapal?m bakal?m y?ll?k nekadar TW üyesi yararlan?yor.

Bu arada bu sayfada bulaca??n?z fiyatlar kesinlikle en ucuz fiyat oldu?unu söylemeliyim. (Ö?renci Bileti olarak)

Ben ?stanbul-Valparaiso(Fort Walton Beach) 660 euro ya ald?m. Gidi? Air-France aktarmal? Dönü? Delta direk uçu?. Tarih de?i?ikli?i 1 sefer ücretsiz. Vize reddi durumunda da kesintisiz iadesi mevcut. Tamamen ö?renciye yönelik bu kampanya için tekrar te?ekkür ediyorum

http://www.turkishwat.net/tw-bilet-o...ampanyasi.html

.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Uzun zamand?r forumu takip ediyordum ama üyeli?imi bilet sayesinde ald?m ve bu organizasyonda eme?i geçenlere te?ekkürü borç bildim.birsürü acentaya gittim en ucuz buldu?um bilet 548 euroydu turkishwat sayesinde biletimi 507 euroya alm?? oldm . tekrar tekrar te?ekkürler.herkese hay?rl? watlar))))))

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

istanbul - boston 20 haziran gidi?
    new york - istanbul 10 ekim dönü?

her?ey dahil 555 euro mükemmel fiyat gidi? aktarmal? dönü? direk uçu?

Te?ekkürler TURKISHWAT

Te?ekkürler [Fiorex]
    FORZA ES-ES

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı skyline26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Te?ekkürler TURKISHWAT

Te?ekkürler [Fiorex]
    Skyline ayn? biletten ben de almay? dü?ünüyorum. Nas?l rezervasyon yapt?r?yoruz ?u an?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı __Bilal__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Skyline ayn? biletten ben de almay? dü?ünüyorum. Nas?l rezervasyon yapt?r?yoruz ?u an?
    Bilal Sa? altta canl? destek aç?lm?? oradan sorup isim soyisim mail adresini vererek rezerve ettirebilirsin olmad?

(09.00-19.00) 0-212-241 00 47 nolu telefondan ula??p rezerve ettirebilirisn bilal
    FORZA ES-ES

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Bilal Sa? altta canl? destek aç?lm?? oradan sorup isim soyisim mail adresini vererek rezerve ettirebilirsin olmad?

(09.00-19.00) 0-212-241 00 47 nolu telefondan ula??p rezerve ettirebilirisn bilal
    Te?ekkür ederim kayd?m? ald?lar ptesi dönü? yapcaklar. sen dönü?ü direk uçu? olarak hangi havayolu ?irketinden ald?n ve hangi havaliman?ndan dönüyor?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı __bilal__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    te?ekkür ederim kayd?m? ald?lar ptesi dönü? yapcaklar. Sen dönü?ü direk uçu? olarak hangi havayolu ?irketinden ald?n ve hangi havaliman?ndan dönüyor?
    jfk delta int. Ii deil k?sa yaz?yorum
    FORZA ES-ES

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bilgilerimi verdim ayn? ?ekilde banada pazartesi dönü? yapacaklar?n? söylediler.bakal?m ne ç?kcak

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Te?ekkürler TURKISHWAT

Te?ekkürler [Fiorex]
    Senin uçu güzergah?na bakt?m expediadan,552 euro ve dönü? aktarmal?..Tarih de?i?imi ve vize reddi durumunda tüm ücret iade durumu 3 euro ya denk geliyor

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Te?ekkürler TURKISHWAT

Te?ekkürler [Fiorex]
    Senin yakalad???n mükemmel fiyat? alamad?m malesef skyline, aynen boston gidi? new york dönü? istedim, 10 haziran gidi? 2 ekim dönü?, 645 euro dediler, dönü?ü newark tan al?rsak da 580 euro oluyo dediler:S
    ?irketim 550 euro fiyat vermi?ti san?r?m onu al?cam

Bilet fiyat?n?z 535 EUR olarak güncellenmi?tir.Ticket Service

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı __Bilal__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin yakalad???n mükemmel fiyat? alamad?m malesef skyline, aynen boston gidi? new york dönü? istedim, 10 haziran gidi? 2 ekim dönü?, 645 euro dediler, dönü?ü newark tan al?rsak da 580 euro oluyo dediler:S
    ?irketim 550 euro fiyat vermi?ti san?r?m onu al?cam
    Normalde buldu?unuz fiyatlar?n daha a?a??s?nda bir fiyat olaca??na garanti verebiliyoruz çünkü kök fiyatlardan biletleri temin ediyoruz. Belirtti?in rota üzerinde yeni bir sorgulama ile yeni bir fiyat ç?kar?ld? ve ?uanki güncel fiyat 535EU. Rezervasyonu email adresine geçmeleri için arac? kurumu bilgilendirdik.
    admin (at) turkishwat.net

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Ayr?ca size firma taraf?ndan verilen fiyat?n da üstünde bizden bir fiyat alman?z?n sebebi erken vakitlerde acil bir fiyat istenmi? olmas? ve detayl? bir sorgulama yap?lmadan üstün körü bir rezervasyon geçilmesidir.
    admin (at) turkishwat.net

Bilet Departmanı
    Tecrübe Puanı
    0

Canl? Destek Panelinden bize ula?an ve eksiksiz bilgi b?rakan arkada?lar?n en uygun fiyatlarla rezervasyonlar? al?n?p mail adreslerine postalanm??t?r. A??r? yo?unluk nedeniyle i?lemler vakit alabilmektedir. Anlay???n?z için te?ekkür ediyoruz.

TURKISHWAT TICKET SERVICE

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Bu sistemden bir ben yararlanam?yorum galiba:/

wyoming/jackson hole benm firma 750Euro derken,Twden 830Euro teklif geldi.?aunda expediada 1000$'a bilet temin edilmektedir.Kfam kazan oldu

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar yard?mc? olur musunuz bende almak istiyorum bilet. bana ajans?m bir fiyat bile sunamad?. benim gidece?im bölgeye en yak?n hava alan?na bilet bulamam??lar, çal??t?klar? acente yard?mc? olamam??. ne yapmam gerekiyor?

Nort carolina, nags head'e gidece?im. san?r?m en yak?n airport elizabeth city de. burdan bilet almak istersem nereye gidece?im acente için?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı kid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkada?lar yard?mc? olur musunuz bende almak istiyorum bilet. bana ajans?m bir fiyat bile sunamad?. benim gidece?im bölgeye en yak?n hava alan?na bilet bulamam??lar, çal??t?klar? acente yard?mc? olamam??. ne yapmam gerekiyor?

Nort carolina, nags head'e gidece?im. san?r?m en yak?n airport elizabeth city de. burdan bilet almak istersem nereye gidece?im acente için?
    Hangi firmayla gitti?ini merak ettim do?rusu. Biraz ara?t?rmalar? gerek. Arkada??m Norfolk Int. Airport'a gideceksin. Ordan sonras?n? otobüsle devam etmen gerekiyor. Hatta sana Kill Devil Hills'e giden tarifi verebilirim. Nags Head e baya yak?n. Bu rotay? takip eebilirsin. Selamlar

http://www.turkishwat.net/havalimani...debilirim.html

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

istanbul-salt lake city
    newyork-istanbul hemde direkt uçu? 715euro rezervasyon yapt?rd?m in?allah en yak?n zamandada al?cam biletimiayr?ca bu kampanyay? yapan TURKISHWAT EK?B?NE ve GEON TUR?ZME TE?EKKÜRLER

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

gerçekten çok te?ekkür ederim. ?irketim advis, ayn? fiyata daha iyi ?irketlere ba?vurulabilirmi?, geç anlad?m. neyse sa?l?k olsun. ma?dur olmayal?mda. tekrardan te?ekkürler. iyi ki vars?n?z.

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi firmayla gitti?ini merak ettim do?rusu. Biraz ara?t?rmalar? gerek. Arkada??m Norfolk Int. Airport'a gideceksin. Ordan sonras?n? otobüsle devam etmen gerekiyor. Hatta sana Kill Devil Hills'e giden tarifi verebilirim. Nags Head e baya yak?n. Bu rotay? takip eebilirsin. Selamlar

http://www.turkishwat.net/havalimani...debilirim.html

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

dediklerinize göre uçak fiyatlar? dü?ündügümden uyguna gelecek payla??m için te?ekkürler bende canl? destege ba?vurdum bakal?m ne kadar gelecek

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

istanbul-salt lake city
    newyork-istanbul hemde direkt uçu? 715euro rezervasyon yapt?rd?m in?allah en yak?n zamandada al?cam biletimiayr?ca bu kampanyay? yapan TURKISHWAT EK?B?NE ve GEON TUR?ZME TE?EKKÜRLER
    selamlar yeniden herkese , bende ayn? bileti sormu?tum pazartesi döneceklerini söylediler ve bugün görü?tüm 725 euro dediler.bi?ey sormak istiyorum istanbul- newyork gidi? dönü? 499 euro iken sadece ekstra olarak newyork -saltlakecity gidi? için art? 225 euro vermek fazla deilmi ? bu i?ler nas?l yürüyo bilmiyorum ama bu kadar fazla olmamal? bence.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı cevik60 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamlar yeniden herkese , bende ayn? bileti sormu?tum pazartesi döneceklerini söylediler ve bugün görü?tüm 725 euro dediler.bi?ey sormak istiyorum istanbul- newyork gidi? dönü? 499 euro iken sadece ekstra olarak newyork -saltlakecity gidi? için art? 225 euro vermek fazla deilmi ? bu i?ler nas?l yürüyo bilmiyorum ama bu kadar fazla olmamal? bence.
    Uçak biletlerini bu mant?kla çözmeye çal??mak garip bir durum aç?kças?..Salt Lake City dedi?iniz yer ABD'nin di?er ucu ve NY'dan Ucakla 4 saate yak?n bir sürede var?l?yor. Bu, "Neden IST-NY ve IST-Los Angeles seferleri ayn? fiyat de?il" demek gibi bir?ey...Bilet fiyatlar?n? di?er arama motorlar?ndaki fiyatlar? ile k?yaslaman?z daha mant?kl? bir hareket olacakt?r. Sevgiler..

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Ayr?ca arkada?lar Canl? Destek Paneline öyle mesajlar geliyor ki, görseniz bu nas?l bir soru dememenize imkan yok "X yere bilet ne kadar" diye bir sürü arkada??m?z mesaj atm??.. Ne telefon var ne tarih var.. Sadece "bilet ne kadar?" Bu tarz mesajlar? maalesef cevaplayam?yoruz. Tam bilgilerinizi yollarsan?z yard?mc? olmaya çal??aca??z. Selamlar.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Uçak biletlerini bu mant?kla çözmeye çal??mak garip bir durum aç?kças?..Salt Lake City dedi?iniz yer ABD'nin di?er ucu ve NY'dan Ucakla 4 saate yak?n bir sürede var?l?yor. Bu, "Neden IST-NY ve IST-Los Angeles seferleri ayn? fiyat de?il" demek gibi bir?ey...Bilet fiyatlar?n? di?er arama motorlar?ndaki fiyatlar? ile k?yaslaman?z daha mant?kl? bir hareket olacakt?r. Sevgiler..
    dedi?iniz gibi yapt?m expedia dan newyork-saltlake biletine 140 dolar diyor. ist-ny gidi? dönü?ü geondan bide bu bileti alsam çokmu kar???k olur sizce ama daha ucuza geliyor .ne yapmal?y?m karars?z kald?m .ilk defa böle i?lerle u?ra?t???m için çok soru soruyorum kusura bakmay?n .te?ekkürler
    http://img819.imageshack.us/img819/9489/adszrj.png

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Kar???kl?k elbette olmaz. Sadece oraya inece?in vakite ve terminallere dikkat etmen gerekir. Jetblue için Terminal 5'e geçeceksin. Ancak NY için alaca??n bilet tarihine göre fiyatta de?i?iklik gösterecektir. ?u anda 520-600 Euro aras?nda fiyatlar mevcut.Yar?n canl? destekten tekrar ula?. Yard?mc? olmaya çal??al?m.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

te?ekkür ederim yar?n tekrar ar?yay?m bakal?m ne sonuca varcam .

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Ben de alabiliyosam almak istiyorum ö?renci bileti ve san?r?m geri iadeli olabiliyomu? ö?renci bileti olunca..Ohio mason a gidicem nas?l gidilir bilmiyorum.Anlayan varsa yard?mc? olabilirmi.Uygun bulursam hemen alabilirim zaten.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı inek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de alabiliyosam almak istiyorum ö?renci bileti ve san?r?m geri iadeli olabiliyomu? ö?renci bileti olunca..Ohio mason a gidicem nas?l gidilir bilmiyorum.Anlayan varsa yard?mc? olabilirmi.Uygun bulursam hemen alabilirim zaten.
    Merhabalar,

En yak?n Cincinnati Airport'a uçabilirsin. O olmazsa Cleveland'a uçars?n. Cincinnati-Mason aras? 25 mil uzakl?k. Canl? Destek Panelinden bilgilerini b?rak. Mesai saatleri içerisinde yard?mc? olal?m. Selamlar.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

En yak?n Cincinnati Airport'a uçabilirsin. O olmazsa Cleveland'a uçars?n. Cincinnati-Mason aras? 25 mil uzakl?k. Canl? Destek Panelinden bilgilerini b?rak. Mesai saatleri içerisinde yard?mc? olal?m. Selamlar.
    canl? destek nerde?pardon

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

isim vermeyeyim ama bu uygulamadan haberim olmasa az kals?n 800 euro'ya al?yordum bileti. sa?olsun TW ve anla?mal? firma 675 euro önerdiler fiyat olarak. en k?sa süred biletimi e temin edece?im. te?ekkürler TW

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ohio cincinnati için 700 euro dediler bilmiyorum pahal?m??

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)