bir kac tane wat þirketi ile görüþtüm neredeyse hepsinin elindeki iþler küçük yerlerde daha doðrusu hep kasabalara yolluyorlar ben büyük þehirlerden birisine gitmek istiyorum hangi firmalar bu olanaðý bana saðlayabilir bilgisi olan var mý?
bir kac tane wat þirketi ile görüþtüm neredeyse hepsinin elindeki iþler küçük yerlerde daha doðrusu hep kasabalara yolluyorlar ben büyük þehirlerden birisine gitmek istiyorum hangi firmalar bu olanaðý bana saðlayabilir bilgisi olan var mý?
Þu tarihte büyük þehirde iþ buldun diyelim konaklamasý ulaþýmý yaþam þartlarý zor olacaktýr.Bu tarihte bu masraflarý karþýlayacaðýn saar ücreti 9$ ve üstü bi iþ olmasý lazým.Sadece büyük þehir diye deðerlendirme.Yaþam þartlarýnýda düþün.Bu tarihte yüksek ücretli iþler çok olmadýðý,hepsi önceden alýndýðý için þansýz biraz düþük.Ama küçük bi yerde fazla para harcamayacaðýndan para biriktirip tatilini büyük bi yerde yapabilirsin..Yinede çalýþýrkende büyük bi yer olsun istiyosan cebinden para bile çýkabilir ekstradan..Bol þans dilerim![]()
bende ayni seyi istemistim sirketim ny ta bi is buldu haftalik kazanci ort.175-250$ konaklamasi aylik 900$ idi.yani 2.is bulup zar zor gecincektim evet manhattinda yasicaktim ama travel yapamicaktim belki calismaktan ny u gezemicektim.
bana bu isten vazgecmem tavsiye ettile bence sende once kazan sonra istedigin yerde harca![]()
Konu bakgercektengiderim tarafýndan (19-03-2012 Saat 07:14 AM ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ucret hatasi
buyuk sehir derken nereler mesela
abi kasaba olmasýnda anca kasabalara yollio sirket illa metropoller olmasý sart deil yani
florida hollywood da surf style iþi vardý büyük bi þehir deildi ama güzel bi yere benziodu bayaa o iptal olunca hevesim kursaðýmda kaldý
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks