Bu sene virginia beach'e gidecek olanlar kimler,nerde çal??acaklar,vize,uçak bileti ve ne zaman gideceksiniz bu ba?l?k alt?nda konu?al?m.![]()

Bu sene virginia beach'e gidecek olanlar kimler,nerde çal??acaklar,vize,uçak bileti ve ne zaman gideceksiniz bu ba?l?k alt?nda konu?al?m.![]()

9 haziran da gidicem
the williamsburg hospitality house
vizeyi daha almad?m uçak biletini de![]()

hocam sen Williamsburga gidiyorsun galiba,neyse farketmez kimse yazm?yor zaten, forumdan hiç ses yok
![]()

Williamsburg Virginia'da.Ve yak?n say?l?r.En az?ndan tan?d?k olur ortamda.
""Let the game begin""

15 haziranda i? ba?? yap?cam ben gold key de,13nisanda vize görü?mesini bi atlatay?m uçak biletine falan ancak s?ra gelicek![]()

Umar?m al?rs?n vizeyi,yazmam???m bu arada bende yazay?m;
7 haziranda gidiyorum,courtyard by marriott da çal??aca??m.

Norfolka gidiyoruz bizde 18 haziranda Pizza Bella'ya![]()

2 haziran new york 3 haziran virginia beach

3haziranda uça??m var.. ba?ka giden yok mu 3ünde?
merhaba 4 haziranda delta airlines ile önce ny sonra da norfolk a gidece?im ve 5 haziranda Holiday Inn & Suites North Beach de çal??maya ba?l?yacag?m. o tarihte ayn? yere gelen ba?ka arkada?lar var m?? ben tek ba??ma gidiyorum ve ilk gidi?im ufak tefek çekincelerim var.

bende virginiada olacam tabi isim sorusturmasindan gecersem![]()

GEçen sene v?rg?n?a beach marriot 37 de cal?st?m arkadaslar 3 kusur ay ordayd?m akl?nda b? sorusu s?k?nt?s? olan sorab?l?r

Ortam ?y?d?r tab? ?lk bastan b?raz s?k?nt? ama manager ?nsan evlad?d?r) bahs?s al?rs?n ama supervayser larla yar?s hal?nde ol
) Otele g?der g?tmez mutfaga gecmey? dene mutfak ?y?d?r osell?kle surver yard?mc? olursun cok ?y? para kald?r?rs?n. Bulas?kc?da olur alt taraf ?y?d?r
) b?de sabah kahvalt?s? c?k?o muster?lere ondan arta kalan? cal?sanlar y?y?o ben 3 ay sonra ogrend?m mutfaktak?lere y?y?yor sende ye k?mseyede soleme
)

?irketLeriniz aL?r normaLde. Farz? misaL aLmad?, ozamanda taxiye binersiniz 45-50$ faLan tutar. 2 otobüsLe gidiLiyor asL?nda fakat iLkkez gidecekLer için bavuLLar ve yoL, iz biLmemeyi hesaba katarsak hiç buLa??Las? bir yoL de?iL otobüs.. Ama VB'ye hakim oLan ?irketLerLe gidiyorsan?z, havaaLan?ndan aL?yorLar zaten.

google earth den ufak bi arast?rma yapt?m norfolk int. airport ile virginia beach aras? 19 mil yani yaklas?k 30 km art?k hiç bi?ey bilmiyorsak taksi ile ulas?m sa?lar?z.

Geçen sene Virginia Beachteydim arkada?lar sorular?n?z varsa cevaplayabilirim

ben bu yaz philadelphiada cal?smak üzere anlast?m fakat daha sonradan istemedi?imi belirttim.cünkü hepsi türk olcakm?s kald???m ve cal?st???m yerdekilerin.virginia beach gözüme e?lenceli ve yasanabilir göründü ve san?r?m oraya gitmek istiyorum.sirketim ayarlayamazsa oraya gidip i? bulma olas?l???m cok düsük müdür ?

[QUOTE=Atamann;162025]GEçen sene v?rg?n?a beach marriot 37 de cal?st?m arkadaslar 3 kusur ay ordayd?m akl?nda b? sorusu s?k?nt?s? olan sorab?l?r[/QU
bende atamann la ayn? oteldeydim banada sorabilirsiniz

ben sheraton da çal???cam,fakat kal?cam yeri henüz ayarlamad?m,?irket birsürü adres linki göndermi? fakat burdan ayarlay?p gitmem ne kadar dogru görmeden bilemiyorum.ayr?ca sheratonla ilgili bilgisi olan var m? acaba çal??ma ?artlar? falan olarak housekeeper olarak çal???cam,tip lerden ümitliydm fakat tipleri managerlarn toplad?g? söylenyo?bu konuda bilgisi olan varsa payla??rsa sevinirim te?ekkürler

Sheraton iyi bir otel arkada?lar?mdan duydu?uma göre güzel tip ç?k?yormu? yaln?z manager h?zl? çal???rsan çok oda veriyormu? bu yüzden ba?ka h?zl? çal???rs?n gözüne girersin ve tip toplama konusunda h?zl? olursan kimse tiplerini alamaz saat 11 de bütün odalar? kontrol etmen gerekiyor.Konaklamaya gelince ?irketin seni al?p bir eve yerle?tirmesi laz?m bunlar olmad? diyelim her türlü kalacak yer bulursun sheraton a yak?n motelller var bir süre kal?p be?enmedin mi ba?ka bir yere ç?kars?n .

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks