deneyimli arkadaþlar training bölümünün sonunda yapýlan bu sýnav hakkýnda bilgi verebilir mi acaba? hatta soru örnekleri varsa hatta ve hatta direk sýnav sorularý varsa memnuniyetle kabul edebilirim![]()
deneyimli arkadaþlar training bölümünün sonunda yapýlan bu sýnav hakkýnda bilgi verebilir mi acaba? hatta soru örnekleri varsa hatta ve hatta direk sýnav sorularý varsa memnuniyetle kabul edebilirim![]()
Valla bir bakayým hocam
---wat where amazing happens---
güzel haberlerini bekliyorum![]()
sýnav sorularýnýn yaný sýra egýtýmde 300 metre yuzmede katý kurallar mý gecerlý? kac gun suruyor ve cok zorluyorlar mý? bu arada red crossdan alýcam egýtýmý..
benim tek derdim yazýlý sýnav ve o sýnav en son oluyor galiba. yüzmeden hiç korkmuyorum. tüm etaplarý geçip ondan kalýrsam aðlarým![]()
þu konuda yardýmcý olun arkadaþlar lütfen
Benim duyduðum en kolay kýsmýn bu yazýlý sýnavýn olduðu. Tabi bu senin ingilizce seviyenle, eðitimi aldýðýn hoca ve yerle ilgili olarak deðiþmek kaydýyla baya baya hocalarýn cevaplarý verdiði sýnavlar bile duydum,bence çok kasma![]()
arkadaþlar butun bildikleriniz bu kadar mý o kadar gittiniz eðitim aldýnýz paylaþýmcý olun biraz lutfen bizde gitcez sizler gibi sizde gittiniz bizler gibi...
Ben turkýyeden aldým IHS den Su altý fedarasyonundan. Belgemý oraya goturecegým.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks