Alıntı inek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
haberim var fakat izmirdekilerin genelde advance isteyen işlermiş ve kız ağırlıklı öğrenciler istemişler.İst.fazla iş gelmemeiş.Bana boşuna yol parası verme biz yerleştiririz seni dediler.Bide ingilizceme güvenmediler daha önceki işi alamdığım için o posizyon boş kalmış ve güzvenemdiler.Kenileri yerleştireceklermiş.bu arada inglizcemi bu sürede geliştirdim bana tokat gibi çarptı o gün.Hayırlısı buyu belki.İnglizceye bu kadar bastırmazdım yoksa.İngilizcem galişti bu arada 1 sayfa dolusu şey ezberledim.Eğer o gün alsaydım işi hiç öalışmazdım biliyorum.Kısmet belkide..bilmiyorum inanmaya başladım böle şeylere ne diyosunuz??
Erkenden farkına varman güzel bişey diyorumOlabilecek şeylerin planını yap sen.Mesela vizen hazır değilken konaklama arama boşuna..Vizeye gireceğin tarihi düşün ona göre Ankara yada İstanbul gidiş geliş planını yap eğer bu şehirlerde oturmuyosan.Eğer vize alırsanda ki inşallah alırsın,o zaman travel planı yaparsın.Benim bu 3. vize alışım oldu.Pasaport daha bugün geçti elime bende yeni travel planı yapıcam.Yani herşey kısmet