bu yaz grand teton a gidicem bi arkadaþýmla.daha önce gitmiþ tecrübeli arkadaþlardan kazançlarýný öðrenmek istiyorum.Yani en son travela cýkmadan ne kadar paranýz vardý?bi de traveldan önce çalýþma sýrasýnda gezebildiðiniz yerler oldu mu?
bu yaz grand teton a gidicem bi arkadaþýmla.daha önce gitmiþ tecrübeli arkadaþlardan kazançlarýný öðrenmek istiyorum.Yani en son travela cýkmadan ne kadar paranýz vardý?bi de traveldan önce çalýþma sýrasýnda gezebildiðiniz yerler oldu mu?
daha öncewat yapmasamda sorduðun sorulara þunu söyleyebilirim :
para biriktirme konusunda herkes ayný þeyi söylüyor ''herkes ayný deðil''
yani insanlar birbirinden çok farklý davranýr para harcama konusunda.
yani kesin biþey söyleyemez kimse sana ama tabii gidenler fikir edinebilmemiz için yazsa iyi olur
wyoming'le alakalý gezilebilicek yerler konusunda biþey diyemem ama incelemeni tavsiyeedebiliceðim bir yazý var :
benim danýþmanlýk þirketim 'academy worldwide' yazýyý kopyalamýyorum onlara saygýsýzlýk olur diye ama wyoming ile alakalý danýsmanýmýn seyahatnamesi var bakabilirsin![]()
Hoteldemi calýsýcaksýn wat_wat? Terra gibi mesela?
headwater lodge company de çalýþacaðým.gerçekten bilgi bulmada zorlanýyorum gidenler yardým etsin lütfen
Öncelikle çok para harcamazsýn zaten çok para harcayabileceðin bir yer deðil.Bahsettiðin doða parký tarzýnda bir yer diye biliyorum dolayýsýyla þehirden ve sosyal hayattan uzak,çoðunlukla wat öðrencisinin bulunduðu bir yerdir.
Doðayý seviyorsan senlik bir yer diyebilirim ama dersen ki ben parti çocuðum eðlenmeden duramam o zaman da ''sen çok yanlýþ gelmiþsin'' diyebilirim
@username partynin merkezi bu sene DC hacým inan banavay vay vay çantaya bak
çok olcaz çoooooooooook![]()
![]()
I may not be totally perfect but some parts of me are excellent.
bende bu sene grand teton da iþe baþlýycam ve önce giden arkadaþlarým haftasonuda çalýþarak ciddi para kazandýklarýný söylediler![]()
gtlc havaalanindan free shuttle sagliyor ya 2 hafta once rezerve etmemiz gerekiyormus.ben sara borrows a 14 haziran saat 6 da jackson hole da olacam dedim rezervasyon yaptirmak icin ama kadin 1 haftadir cevap atmadi hep 1 gun icinde atiyordu basina bsy mi geldi acabaaranizda rezervasyon yaptiran var mi free shuttle icin?
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks