Arkadaşlar daha geçen hafta gidişte lufthansa aktarmalı united airlines ile washington ardından dönüşte united airlines ile gene almanya üzerinden aktarmalı şekilde biletimi aldım.

Bilet için 500-550 tl world puan ödedim.
8Fiyata tüm vergiler falan dahil tabi zaten world puanınızı 3 kat sayıyorlar)

Şöyle ki babamın kartını adiosa çevirtip kendi puanlarımızı onun hesabına aktardık.
Zaten 300 lira çıktı kalan 200 küsür lira da avans world puan oldu 1 sene içerisinde kazanmamız gerekecek ama sorun olmayacaktır.

Bu şekilde www.bookinturkey.com'daki fiyatı 1550 tl olan bir bileti 550tl'den az bir fiyata almış oldum.
35 lira + 25 euro gibi bir fiyat cezası var uçak bileti tarihinin değiştirilmesinin.
1550 tl gerçek fiyatı olan bir bilet aldığımdan değiştirdiğimde de aynı klasmanda bilet bulabileceğimi düşünüyorum yani cezası çok olmayacaktır bana gene telefon aracılığıyla yardım alabilme imkanı olabilir Yapı Kredi seyahat hattıyla

Bu şimdi mi söylenir diyenler kusura bakmasın.
Henüz biletini almayanlarda bunu düşünsün.
Kafadan 1000tl kara geçtim.
Zaten uçak biletini de puanla alınca sanki ailem hiç para ödememiş gibi oldu.

Bu şekilde alacaklara uyarı :
-Adios kartın limitine göre avans puan alınıyor olması lazım.
8000se limit mesela 400 lira borç alıyorsundur 5000se 250 lira borç alıyorsundur gibi.Yani bunun planını iyice çıkarmadan boşuna adiosa geçmeyin sonra limit yetmedi vs diye uçak biletini alamayıp daha geç şekilde normal bileti almaya kalkıp daha fazla para ödemeniz gerekebilir.
-Puan aktarımı sadece 1.derece akrabalar arası oluyor.
-Süreli puanlar aktarılamıyor.
-Aldığınız avans puanı kapamak kolay birçok kampanyası oluyor zaten world'ün.
Sırf Play Card'la 500 lira limitle ben sadece 1 kampanyada 90tl kazanmışsam zaten siz hesap edin.
Detaylı bilgi için şuraya da bakabilirsiniz.
Adios kart ile dünyayı keşfe çıkıyos! İnanılmaz kampanyalar! Yanıyor! İpuçları!!

Transit vize gerekir mi diye lufthansa'yı aradığımda ABD vizeniz varsa tek aktarma yapacaksanız Almanya'da sorun olmaz dediler ama farklı bir durum varsa söylerseniz sevinirim

Not : Setur'un bookinturkey.com sitesinin fiyatları fena gelmedi bana