ohio da bi otelde garson veya ahçý yamaðý olarak çalýþýcam ama skype görüþmesine gircem yaklaþýk 1 saat sonra acil yardým lazýým ne gibi sorulara sorarlar yardýmlarýnýzý bekliyorum acil
ohio da bi otelde garson veya ahçý yamaðý olarak çalýþýcam ama skype görüþmesine gircem yaklaþýk 1 saat sonra acil yardým lazýým ne gibi sorulara sorarlar yardýmlarýnýzý bekliyorum acil
yani firmandan deðil de burdan yardým istemen çok garip. böyle kritik bir durumda firman tarafýndan destek alamýyorsan o da çok garip. firmana sordun mu bu soruyu?
yený gördüm buyuk ihtimal sponsorla görüþmüþündür nasýl geçti görüþme
ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Ýnsanlar son dakika gelip 1gün kaldý 1 saat kaldý yardým diyor ama sonra gelip buraya nasýl geçtiklerini yazmýyorlar.
Sizden sonrakileri de düþünerek paylaþýn arkadaþlar, nasýl geçti görüþme?
Bazi firmalar onu da cozmus. Onlar bir yandan dinlerken size kulaklik veriyorlar takildiginiz yerde arkadan yardim ediyorlar. Insallah olumlu gecmistir gorusmen.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
fimamada sordu tabiki onlarda yardým etti sizde belki farklý biþiler sölersiniz diye sordum görþmeme gelince fena geçmedi bekliyorum cevaplarýný
ve haber geldi þuan kabul edilmemiþim:s
Hocam 1 saat kala yazmýþsýn çoðumuz geç gördük mesajýný.Seninde son anda haberin oldu galiba ondan böyle oldu.Neyse geçmiþ olsun baþka iþ bulursun inþallah..
abi adamlar çatýr çatýr konuþuyo benm ingilizcede zaten yeterli deðil cevapladým elimden geldiði kadarýyla napýcam anlamadýmki
Bizde bence asýl sorun senin dediðin gibi ing kötü olduðu halde gitmek istemek.Tamam gitmek isteyiþini çok çok iyi anlýyorum ama anlamadýðýn dili nasýl konuþacaksýn?Nasýl iþ yapacaksýn?Sen ing kötü þekilde gidersen yani karþýdakini anlamýyosan yada kendin konuþamýyorsan orda zorluk çekersin.Bence bi kursa git ing geliþtir öyle git USA'ye.Yoksa maðdur olma ihtimalin çok yüksek.Ve ing bilmeden maðdur olmak çok çok sýkýntýlý bi durum.Bizim iþ yerinde ing konuþamayan bi çocuk vardý müdür kira parasýný çýkaracaðý süre kadar çalýþtýrýyodu.Ve çocuðun otelden 2 öðün yemesine izin vewriyodu.Paycheckte çocuðun eline geçen 10 dolar filan oluyodu.En son ay uçak parasýný çýkarabilsin diye mecbur çalýþtýrdý.Yani böyle duruma düþmeyin.Çok piþman olursunuz sonra..
iyi hoþ diyosunda baba çok kötü deðil tabiki ing ama bi amerikalýlýyla týk diye anlýycak kadar da deðil yani sonuç olarak inglizce seviyesine göre iþ seçiyruz intermediate adam bana movietavern diye bi firmayla görüþtürdü belkide o yüzden sorun çýktý bilgin warmý bu firmayla ilgili?
Konu korios tarafýndan (29-03-2012 Saat 09:45 PM ) deðiþtirilmiþtir.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks