Alıntı deniss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Newark a ineceksen oralarda fazla kalma derim çünkü suç oranı en yüksek yerlerden biriymiş benim de inişim Newark a olacak ama konaklamayacagım için çok fazla düşünmedim.Sen de kalacagın yeri vs. gitmeden araştır derim çünkü oraya iner inmez ucuz biyer bulmak çok zormuş min. gecelik 70-80$ diyolar onda da güvenlik sıkıntılı oluyomuş. Bunların hepsi kendi araştırmalarım tabii ki henüz kendim gidip görmüş yaşamış değilim daha önce gidenlerin forumdaki yorumları 150£ luk artış oldu diye böyle bişi düşünmüşsün ama emin olabilrsin ki NY da bikaçgün konaklaman ve ordan gidecegin yere geçebilmen+ 13-14 saatlik Greyhound yolculugu aynı hesaba gelecektir. Yinede erken travel kısmı için iyi şanslar
Yorumların için çok teşekkür ederim=)
Ben Newark'a inip Manhattan tarafına geçip bir hostelde kalmayı düşünüyorum şuan için. Daha sonra da otobüsle ya da uçakla(hala kararsızım değer mi diye) Columbus'a geçeceğim.

Bir de söylemek istediğim bir şey var. Üniversite için İstanbul'a gelirken de suç oranı yüksek deniliyordu fakat başıma inanılmaz kötü bir şey gelmedi şimdiye kadar.(uç bir örnek olmuş olabilir ama böyle)
Bence kendimize güvenip yolu çıkmalıyız. Farklı bir yere gidiyoruz, elbet başımız derde girebilir. Bunları bir kenara bırakıp tadını çıkarmak lazım diye düşünüyorum=)