Newark'a ini? yap?p bir kaç gün NY gezintisi yapmay? dü?ünüyorum. Sonra da Columbus'a gidece?im. Yard?mc? olur musunuz?

Newark'a ini? yap?p bir kaç gün NY gezintisi yapmay? dü?ünüyorum. Sonra da Columbus'a gidece?im. Yard?mc? olur musunuz?

Columbus'la NY aras? 540 Mil. Neden Columbus'a uçmuyorsun? Istanbul'dan Columbus'a bilet kestirebilir NY üzerinde 3 yada 4 gün stopover alabilirsin.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre

Hmm ?imdi gördüm. Sen New Jersey'e ineceksin. Gerçi o da garip geldi bana ?imdi ve san?r?m biletini de alm??s?n. Senin için uzun bir yolculuk olacak gibi. Tekrar uçakla geçmeni tavsiye ederim. Uçakla gitmek istemiyorum dersen Port Authority'den Greyhound otobüsleri ile gidebilirsin fakat 13-14 saat sürece?ini tahmin ediyorum.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre

Uçak bileti alacakt?m Columbus'a fakat son iki haftada 150€ kadar art?? oldu. Ben de bu ?ekilde bir çözüm buldum kendimce. 50-60$ civar? otobüsler var bakt???m kadar?yla ama ?imdiden otobüs biletimi alam?yorum. Alternatif çözüm yollar? ar?yorum. Ayr?ca 2-3 günüm var i?e ba?lamak için uçaktan indi?imde,travel k?sm?na erken ba?lasam bir?ey kaybetmem diye dü?ündüm=)
Konu uykusuz123 tarafından (28-03-2012 Saat 11:05 PM ) değiştirilmiştir.

Cheap , Usa Hostels - Search all Hostels in , Usa at Hostels.com
Yukar?da verdi?im linkte New York'ta kal?nabilecek hosteller mevcut. Gitti?iniz ve önerebilece?iniz var m?d?r?
Mesela Harlem ve çevresi ne derece güvenlidir? Buras? gibi ba?ka yerler de var m?d?r?
"Some people feel the rain. Others just get wet"

Newark a ineceksen oralarda fazla kalma derim çünkü suç oran? en yüksek yerlerden biriymi? benim de ini?im Newark a olacak ama konaklamayacag?m için çok fazla dü?ünmedim.Sen de kalacag?n yeri vs. gitmeden ara?t?r derim çünkü oraya iner inmez ucuz biyer bulmak çok zormu? min. gecelik 70-80$ diyolar onda da güvenlik s?k?nt?l? oluyomu?. Bunlar?n hepsi kendi ara?t?rmalar?m tabii ki henüz kendim gidip görmü? ya?am?? de?ilim daha önce gidenlerin forumdaki yorumlar?150£ luk art?? oldu diye böyle bi?i dü?ünmü?sün ama emin olabilrsin ki NY da bikaçgün konaklaman ve ordan gidecegin yere geçebilmen+ 13-14 saatlik Greyhound yolculugu ayn? hesaba gelecektir. Yinede erken travel k?sm? için iyi ?anslar
![]()

Yorumlar?n için çok te?ekkür ederim=)
Ben Newark'a inip Manhattan taraf?na geçip bir hostelde kalmay? dü?ünüyorum ?uan için. Daha sonra da otobüsle ya da uçakla(hala karars?z?m de?er mi diye) Columbus'a geçece?im.
Bir de söylemek istedi?im bir ?ey var. Üniversite için ?stanbul'a gelirken de suç oran? yüksek deniliyordu fakat ba??ma inan?lmaz kötü bir ?ey gelmedi ?imdiye kadar.(uç bir örnek olmu? olabilir ama böyle)
Bence kendimize güvenip yolu ç?kmal?y?z. Farkl? bir yere gidiyoruz, elbet ba??m?z derde girebilir. Bunlar? bir kenara b?rak?p tad?n? ç?karmak laz?m diye dü?ünüyorum=)
"Some people feel the rain. Others just get wet"
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks