Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Önceden gidenlere bir soru

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart Önceden gidenlere bir soru

arkada?lar akl?m? kurcalayan bir soru var. sizin geçmi?te bu olay?n üstesinden nas?l geldi?inizi merak ediyorum.
    amerikada çal???rken bu süre zarf?nda tabiki al??veri? yapaca??z bavulumuz yava? yava? dolacak. i? bitti?inde travel k?sm?na gelince. koskoca amerikay? elde bavullarla m? dola?aca??z bunun bir çaresi var m? acaba? ne bileyim emanetçi falan ?öyle uzun sürelisinden umar?m sormak istedi?im ?eyi anlatabilmi?imdir. ?imdiden te?ekkürler.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı Calippo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkada?lar akl?m? kurcalayan bir soru var. sizin geçmi?te bu olay?n üstesinden nas?l geldi?inizi merak ediyorum.
    amerikada çal???rken bu süre zarf?nda tabiki al??veri? yapaca??z bavulumuz yava? yava? dolacak. i? bitti?inde travel k?sm?na gelince. koskoca amerikay? elde bavullarla m? dola?aca??z bunun bir çaresi var m? acaba? ne bileyim emanetçi falan ?öyle uzun sürelisinden umar?m sormak istedi?im ?eyi anlatabilmi?imdir. ?imdiden te?ekkürler.
    Hocam kilitli dolaplar var.Bunlar genelde otobüs duraklar?nda oluyor.Mesela greyhound otobüs dura??nda görmü?tüm.Havaalan?na gitmeden önceki son sura??n olaca??ndan otobüs duraklar? bence en iyi çözüm.Tabi araba kiralam?yor yada kalaca??n yerde b?rakmay? göze alam?yorsan..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Karde?im sen en iyisi yan?na al sonucta elektron?k falan ucret? yuksek seylerde al?rs?n tah?m?n?mce oyuzden en ?y?s? yan?nda tas?mak tab? bu nas?l b?r travel plan? yapt?g?nla da dogru orant?l? olarak deg?seb?lecek b?r durum ayn? zamanda

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

@Ugur evet dostum o hiç akl?ma gelmedi. ama o dolaplar? öyle bir mevkide b?rakmal?y?zki örne?in tatili bat?da yap?p geldi?imizde tekrar o dolab?n oldu?u yerden geçelim. iyi bir plan program gerektiriyor ama san?r?m en mant?kl? seçenekte bu.

@DAWAT terminallerdeki kilitli dolap d???nda senin de söyledi?in gibi çantalar? b?rakmak mant?ks?z. elektronik e?yalar kesinlikle riske edilmemeli karde?im do?ru diyorsun. art?k biraz hammall?k yapaca??z o da i?in tuzu biberi olsun ne diyelim araba kiralarsam zaten hiç sorunum olmaz nasipse.

peki bir?ey daha sormak istiyorum. at?yorum virginia dan araba kiralad?m. gezdim dola?t?m tekrar ayn? yere götürmek zorunda m?y?m arabay?? acaba araba kiralama ?irketlerinin her merkezde bürosu var m?. istedi?imiz yerde b?rakabiliyor muyuz arabalar?.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Drop fee ödersin ba?ka yerde b?rak?rsan.Her yerde ?ubeleri vard?r ancak pahal? oluyor ba?ka yerde b?rak?rsan arac?..Cheap & Discount Travel Deals, Flights & Hotels | Hotwire.com bu adresten bi dene istersen ba?ka bi yerde b?rakmay? seç..Ve ayr?ca ayn? adresten uygun fiyatlarla kiralama yapabilirsin..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)