Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: CHÝCAGO Six flags te Çalýsacaklar Ev kiralýyalým

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart CHÝCAGO Six flags te Çalýsacaklar Ev kiralýyalým

CHÝCAGO Six flags te Çalýsacaklar , 2. iþ imkaný ný six flags yakýnlarýnda bulabýlecegýmýzý varsayanlar için yine oralarda eve cýkmak cok makul olur. Ýþe gidip gelmelerde extradan efor harcamayýz. Ev kiralýyacaklarý göreyim ???

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Six Flags'de çalýþacaksan iþveren sözleþmende onlarýn sagladýgý konaklamayý zorunlu tutuyor Kodakta çaliþacaksan herhangi bir zorunluluk yok alternatifleri düþünebilirsin.Six Flags çevresinde yürüme mesafesinde ev bulabilmen hiç kolay olmýycak çevrede eþyalý ve uygun fiyata ev bulmak çok zor ama iyi þanslar sýnýrlarý zorlamak lazým

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    34

Hocam bendede þirketin konaklamasý dýþýnda kalmak yasaktý ama arkadaþlarla çýkýp bi evde 6 kiþi kalmýþtýk.Yani insanlarýn insiyatifinde biraz..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý teamo Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Six Flags'de çalýþacaksan iþveren sözleþmende onlarýn sagladýgý konaklamayý zorunlu tutuyor Kodakta çaliþacaksan herhangi bir zorunluluk yok alternatifleri düþünebilirsin.Six Flags çevresinde yürüme mesafesinde ev bulabilmen hiç kolay olmýycak çevrede eþyalý ve uygun fiyata ev bulmak çok zor ama iyi þanslar sýnýrlarý zorlamak lazým
    aynen KODAK fotografcýlýk iþi. oralarý bilion galýba . NE diyosun ? fotografcýlýk iþi mantýklý mý ? 8dolar 35hour per week konaklamayada 320dolar diolar. ama konaklma uzakmýþ.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Eðlenceli ama çok kolay olmayan bir iþ ben geçen yýl çalýþmýþtým bu yýl da gidiyorum ayný yere Chicago çok nemli bir yer ayakta çalýþýyosun geçen yýlki managerler deðiþti bu yýl gelenleri bende tanýmýyorum alacaðýn saat konusunda birþey diyemem iþler biraz senin iyi çalýþmana çok fotograf çekmene ve bu fotograflarýn satýlmasýna baðlý bunlar zorluklarý ama Chicago bana göre Amerikanýn en güzel þehri izin günlerinde rideler ücretsiz geçen yýl çok eðlenmiþtik diðer arkadaþlarla birlikte inþallah bu yýl da öyle olacak

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Eðlenceli ama çok kolay olmayan bir iþ ben geçen yýl çalýþmýþtým bu yýl da gidiyorum ayný yere Chicago çok nemli bir yer ayakta çalýþýyosun geçen yýlki managerler deðiþti bu yýl gelenleri bende tanýmýyorum alacaðýn saat konusunda birþey diyemem iþler biraz senin iyi çalýþmana çok fotograf çekmene ve bu fotograflarýn satýlmasýna baðlý bunlar zorluklarý ama Chicago bana göre Amerikanýn en güzel þehri izin günlerinde rideler ücretsiz geçen yýl çok eðlenmiþtik diðer arkadaþlarla birlikte inþallah bu yýl da öyle olacak
    Anladým , peký 2. iþ için sorun yaparlar mý ? yada durmadan shift degýsýklýgý fýlan oluyor muydu yoksa bellý saatler arasýnda mý hep shiftin yaný sabah 8 aksam 4 gýbý . sýmdýden tesekkurler dostum

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Rica ederim 2. iþ çok zor saatlerin çok deðiþken çýkýþ saatin hiç belli olmuyor izin günleri de ayný þekilde

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Rica ederim 2. iþ çok zor saatlerin çok deðiþken çýkýþ saatin hiç belli olmuyor izin günleri de ayný þekilde
    peki genel olarak sabah kacla aksam kac arasýndan bahsedýyosun? . yaný aksam 10 sabah 4 iþ bulsam gece iþi yaný etkýlemez heralde dýmý . gece 12 lere kadar acýk mý orasý ýntermet sýtesýnde bulamadým acýlýs kapanýs saatlerýný de.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

sabah 9.30 aksam 10a kadar acýk çalýþabilirsin tabi de iþ yorucu bir iþ dediðim gibi 2. iþi çok zor kaldýrýrsýn þimdi yaparým ederim diyo olabilirsin ama gidince beni gayet iyi anlýycaksýn bende ayný þeyleri düþünüyodum çünkü gitmeden

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

abi öbür türlü para gecmýcek ký elýme yahu , amerýka turu yapamadan dönucez bu iþi kabul edersem . ama þimdi fotografcýlýk olunca ýnsanlarla muhatap olucan hýcdurmadan bay ingilizce seve seve gelýsecek ne dýyosun sence bunu mu secmelý , overtýme fýlan yaptýrýrlar mý yaptýrýrlarsada kac saate kadar calýsaný gördun yada sen kac saat calýstýn ortalama. olurunada býrakmak ýstemýom gýdýnce göruruz gýbýlerýnden

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

managerler deðiþti þimdi geçen yýlkiler veriyordu ama bunda da çok birþey deðiþiceðini sanmýyorum 50 60 saat aldýðým olmuþtu benim iþe ýsýndýktan sonra ama ilk bir kaç hafta çok fazla birþey bekleme sen iþe tam alýþmamýþ olcaksýn managerler seni yeni yeni tanýyo olucak sonradan almaya baþlarsýn overtime

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

I am in )

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Six flags in ayarladýgý yerlerde 3 -4 kiþi kalýnýyormus ve 350 400 dolar aylýk o fýyatlara 2 kýsý sýx flags e býsýklet le 10 15dakka mesafelý evler var. kýrasý da 600 800 arasý ayný fýyata tekabul edýyor . Bý kýsý benýmle eve cýkmak ýstýyen arýyorum . Evler esyalý ve süper basket sahasý hauzu fýlan da var . Come on !!!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)