Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: CH?CAGO Six flags te Çal?sacaklar Ev kiral?yal?m

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart CH?CAGO Six flags te Çal?sacaklar Ev kiral?yal?m

CH?CAGO Six flags te Çal?sacaklar , 2. i? imkan? n? six flags yak?nlar?nda bulab?leceg?m?z? varsayanlar için yine oralarda eve c?kmak cok makul olur. ??e gidip gelmelerde extradan efor harcamay?z. Ev kiral?yacaklar? göreyim ???

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Six Flags'de çal??acaksan i?veren sözle?mende onlar?n saglad?g? konaklamay? zorunlu tutuyor Kodakta çali?acaksan herhangi bir zorunluluk yok alternatifleri dü?ünebilirsin.Six Flags çevresinde yürüme mesafesinde ev bulabilmen hiç kolay olm?ycak çevrede e?yal? ve uygun fiyata ev bulmak çok zor ama iyi ?anslar s?n?rlar? zorlamak laz?m

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Hocam bendede ?irketin konaklamas? d???nda kalmak yasakt? ama arkada?larla ç?k?p bi evde 6 ki?i kalm??t?k.Yani insanlar?n insiyatifinde biraz..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı teamo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Six Flags'de çal??acaksan i?veren sözle?mende onlar?n saglad?g? konaklamay? zorunlu tutuyor Kodakta çali?acaksan herhangi bir zorunluluk yok alternatifleri dü?ünebilirsin.Six Flags çevresinde yürüme mesafesinde ev bulabilmen hiç kolay olm?ycak çevrede e?yal? ve uygun fiyata ev bulmak çok zor ama iyi ?anslar s?n?rlar? zorlamak laz?m
    aynen KODAK fotografc?l?k i?i. oralar? bilion gal?ba . NE diyosun ? fotografc?l?k i?i mant?kl? m? ? 8dolar 35hour per week konaklamayada 320dolar diolar. ama konaklma uzakm??.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

E?lenceli ama çok kolay olmayan bir i? ben geçen y?l çal??m??t?m bu y?l da gidiyorum ayn? yere Chicago çok nemli bir yer ayakta çal???yosun geçen y?lki managerler de?i?ti bu y?l gelenleri bende tan?m?yorum alaca??n saat konusunda bir?ey diyemem i?ler biraz senin iyi çal??mana çok fotograf çekmene ve bu fotograflar?n sat?lmas?na ba?l? bunlar zorluklar? ama Chicago bana göre Amerikan?n en güzel ?ehri izin günlerinde rideler ücretsiz geçen y?l çok e?lenmi?tik di?er arkada?larla birlikte in?allah bu y?l da öyle olacak

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

E?lenceli ama çok kolay olmayan bir i? ben geçen y?l çal??m??t?m bu y?l da gidiyorum ayn? yere Chicago çok nemli bir yer ayakta çal???yosun geçen y?lki managerler de?i?ti bu y?l gelenleri bende tan?m?yorum alaca??n saat konusunda bir?ey diyemem i?ler biraz senin iyi çal??mana çok fotograf çekmene ve bu fotograflar?n sat?lmas?na ba?l? bunlar zorluklar? ama Chicago bana göre Amerikan?n en güzel ?ehri izin günlerinde rideler ücretsiz geçen y?l çok e?lenmi?tik di?er arkada?larla birlikte in?allah bu y?l da öyle olacak
    Anlad?m , pek? 2. i? için sorun yaparlar m? ? yada durmadan shift deg?s?kl?g? f?lan oluyor muydu yoksa bell? saatler aras?nda m? hep shiftin yan? sabah 8 aksam 4 g?b? . s?md?den tesekkurler dostum

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Rica ederim 2. i? çok zor saatlerin çok de?i?ken ç?k?? saatin hiç belli olmuyor izin günleri de ayn? ?ekilde

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Rica ederim 2. i? çok zor saatlerin çok de?i?ken ç?k?? saatin hiç belli olmuyor izin günleri de ayn? ?ekilde
    peki genel olarak sabah kacla aksam kac aras?ndan bahsed?yosun? . yan? aksam 10 sabah 4 i? bulsam gece i?i yan? etk?lemez heralde d?m? . gece 12 lere kadar ac?k m? oras? ?ntermet s?tes?nde bulamad?m ac?l?s kapan?s saatler?n? de.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sabah 9.30 aksam 10a kadar ac?k çal??abilirsin tabi de i? yorucu bir i? dedi?im gibi 2. i?i çok zor kald?r?rs?n ?imdi yapar?m ederim diyo olabilirsin ama gidince beni gayet iyi anl?ycaks?n bende ayn? ?eyleri dü?ünüyodum çünkü gitmeden

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

abi öbür türlü para gecm?cek k? el?me yahu , amer?ka turu yapamadan dönucez bu i?i kabul edersem . ama ?imdi fotografc?l?k olunca ?nsanlarla muhatap olucan h?cdurmadan bay ingilizce seve seve gel?secek ne d?yosun sence bunu mu secmel? , overt?me f?lan yapt?r?rlar m? yapt?r?rlarsada kac saate kadar cal?san? gördun yada sen kac saat cal?st?n ortalama. olurunada b?rakmak ?stem?om g?d?nce göruruz g?b?ler?nden

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

managerler de?i?ti ?imdi geçen y?lkiler veriyordu ama bunda da çok bir?ey de?i?ice?ini sanm?yorum 50 60 saat ald???m olmu?tu benim i?e ?s?nd?ktan sonra ama ilk bir kaç hafta çok fazla bir?ey bekleme sen i?e tam al??mam?? olcaks?n managerler seni yeni yeni tan?yo olucak sonradan almaya ba?lars?n overtime

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

I am in )

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Six flags in ayarlad?g? yerlerde 3 -4 ki?i kal?n?yormus ve 350 400 dolar ayl?k o f?yatlara 2 k?s? s?x flags e b?s?klet le 10 15dakka mesafel? evler var. k?ras? da 600 800 aras? ayn? f?yata tekabul ed?yor . B? k?s? ben?mle eve c?kmak ?st?yen ar?yorum . Evler esyal? ve süper basket sahas? hauzu f?lan da var . Come on !!!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)