Merhaba, ben bu yaz Bar Harbor, Maine'e gidiyorum. Bar Harbor'a daha önce gitmi? birileri varsa bilgi verebilir mi?

Merhaba, ben bu yaz Bar Harbor, Maine'e gidiyorum. Bar Harbor'a daha önce gitmi? birileri varsa bilgi verebilir mi?

Maine, Old Orchard Wawes Oceanfrontda çal??aca??m. i? 15 haziranda ba?l?yo ama ben biletimi 7 hazirana ald?m. 8 gün erken giderek iyi mi yapt?m bilmiyorumkalacak yer konusunda i?verene yar?n mail at?cam. ondan sonra bostondan gidi? güzergah?n? ara?t?r?cam. maine için olumsuz yaz? okumad?m, umar?m güzel geçecek

ARkada?lar ben bu yaz Portland'da Holiday inn by the bay otelinde çal??ca??m bir bilgisi olan var m? otel ve otelin oldu?u bölgeyle alakal??
Konu Muzafferburak tarafından (20-05-2013 Saat 11:06 PM ) değiştirilmiştir.

Meine hakk?nda bilgisi olan yada oraya gitmi? olan var m? ? Bu yaz k?smetse study zone advis ile oraya gidicem kitchen assistant olarak.?ngilizce seviyem advanced oldu?unu söyledi dan??man?m rahat bir mülakatt? üniversiteme geldiler yüzyüze yapt?k.Studyzone ile daha önce gitmi? olanlar varsa muhte?em deneyimlerini ve önerilerini bekliyorum
Ba?ka Önerebilece?iniz ?eyler nelerdir ? Umar?m 2014 yaz? hepimiz için güzel bir wat sezonu olur.![]()
hiç duymad?m ama duyan varsa mutlaka yard?mc? olacakt?r sana

orda bulunmad?m, maine'e giden pek olmuyor genelde gidenler de old orchard beach taraflar?nda çal???yor ço?unlukla. gidece?in yerin do?a aç?s?ndan muhte?em ama wat aç?s?ndan da bi hayl? s?k?c? olaca??n? ba?tan söyleyeyim?ans?n i?verenlerin taraf?ndan iyi olursa sana yard?m? baya?a dokunur mesela benim bulundu?um yerde ula??m ad?na hiçbir ?ey yoktu sadece özel arac? olanlar için hayat vard?. patron bizi haftasonlar? ve haftada bir istedi?imiz yere götürürdü dü?ün art?k... tamamen ?ans

CIEE adl? sponsor firman?n yeri Maine'de o yüzden oradan i? ç?k?yor. CIEE'de WAT yapanlar vard?. S?k?nt? ya?arsan yan masadaki amirine söylüyorsun herhalde.![]()
Yazın Newport, Rhode Island!

bar harbora giden varmiii

Bu yaz k?smetse Maine e gidiyoruz 2 arkada? Waterville de wat yapmaya![]()

Bu yaz waterville e gidiyoruz arkada? bakal?mmm hay?rl?s?![]()

özel mesaj atamad?m mesaj say?m?n yetersizli?inden ötürü![]()
bar harbor'da sunnyside motel'de çal??ma ihtimalim var. google mapsten bakt?m. cadde üstünde bir motel. bar harbor merkezine mesafesi ne kadard?r ve araç var m?d?r bilgin var m? ? sen nerde çal??m??t?n merkezinde mi?

2016 için old orchard beach'te olan var m??

Merhaba arkadaslar bu yaz nasipse bar harbour da hannaford da calisacagim ayni bolgeye gelecek olan arkadaslar var ise yardimlasabiliriz. Ayrica daha onceden burada calisan arkadaslar var ise bilgi vermelerini rica ederim

Old Orchard Beach e gitmeyi dü?ünüyorum arkada?lar önerir misiniz?

Bu sene gidecek olan var mi ? (bar harbor-maine)

8 Y?l sonra bu foruma girip eski mesajlar?m? okumak epey duyguland?rd? beni ah gençlik ne güzel günlerdi

Arkadaslar Maine eyaleti northeastharbor kasabas?na giden ya da o taraflar? bilen varsa bilgi verebilir mi ortam?,2.i? imkan? falan nas?l acaba
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks