ah kuzum ya sende gelseydinnn keske o vizeyi vermeyenin ben...

arkadaslar maine e 14 haziranda gidicek olan varm? ve hangi havayoluu

umar?m güzel seler ysan?rr hayalk?r?kl??? olmazz

merhaba arkadaslar aran?za yen? kat?ld?m s?zlerden b?lg? almak ?st?yorum ben ucak b?let?m? ald?m 17 may?sta ucaga b?n?cem ve boston da ?n?cem bostandan maine e nas?l gidebilirim önce portland a g?tmem laz?mm?s ordanda ma?ne e g?tmem gerek?yormus ma?ne de otobus gar ?nda kars?layacaklarm?s ben s?md? nas?l once portland a ordan da maine giderim bilgisi olan varm??birde ben bulgar?stan uzer?nden gel?cem ucak saat 2 de kalkacak 4 te londrada olacak saat 7:30 ordan kalkacak ucak 21:45 te bostonda olcak.bu saatte ben arac bulab?l?rm?y?m ve nas?l g?der?m ?lk g?d?s?m s?zden yard?m bekl?yorum.Maine de old orchard motel d?ye b?ryerde cal?sacam![]()
Konu sword_19 tarafından (08-05-2009 Saat 11:40 PM ) değiştirilmiştir.

bea rivage motel --cal?sacag?m yer
old orchard beach 54 East grand Avenue --buras?da adres
Konu sword_19 tarafından (09-05-2009 Saat 12:10 AM ) değiştirilmiştir.
Bir OOB ci daha ç?kt?Ho?geldin aram?za
Boston'dan OOB'ye Bu hatt? kullanabilirsin.

ben nas?l gidicem oraya ? bostonda ?nd?kten sonra ne yapmam laz?m buradan 14:30 ucaga b?n?cem 15:55 londrada inicem 19:30 da londradan b?n?cem 21:45 de ?n?cem orada saat 14:45 felan olacak san?r?m. ordan nas?l g?d?cem ben?m s?k?nt?m odagdan ?nd?m seh?re olmas?n

ya ilk deney?m olacag? ?c?n yoksa ded?g?n dogru b?rde b?r bayan olarak ?ster ?stemez cek?n?yorum
Evet bayan olarak tabii biraz daha dikkatli olmak zorundas?n gece gec iniyorsun zaten boston'a .Ama maine özellikle OOB çevresi en güvenilir yerlerden biri Amerikada.
bence bostonda bir hotelde kal olmad? couchsurfing sitesine üye ol ordan bul bir bayan als?n seni 1 gece misafir etsin ertesi gün ç?kars?n yolculu?a.Gündüz vakti.Hem dinlenmi? olursun
bak bir s?r vereyim benimde ilk deneyimim olacak
ama ke?ke her?ey yön bulma gibi olsa.S?k?nt? yapma bence.Sen bile ?a??racaks?n neler yapabildi?ine orda![]()

orada gece m? olacak k? cunku turk?ye ?le 7 saat fark var burda gece olunca orda oglen olmayacak m?? anlamad?m bu ucak b?let? tantanas?ndan![]()
21:45 yaz?nca sen ben öyle anlad?m bak bakl?m uçak biletinde P.m mi yaz?yor

ucak b?let?n? ay?rtt?m bana ema?l arac?l?g?yla b?lg?ler? gonderd?ler sadece saatler var orda.ozelden mesaj at?cam ama onada mesaj say?m az d?ye gonderem?yorum size![]()

bende maine gidiyorum 24 haziran ist-paris-boston bar harbor,maine

arkada?lar maine gidecek ve boston havaliman?nda inicek olanlar için bi bilgilendirme yapay?m dedim
a?a??daki resimlerde otobüs saatleri ve fiyat listesi var umar?m size yard?mc? olmu?umdur
http://www.concordcoachlines.com/concord_coach.htm
![]()

saat olay? beyn?m? durdurdu resmenburdan saat 14:45 te ucaga b?n?yorum 15:55 te londrada ?n?yorum 19:30 da ucaga b?n?yorum 21:45 de boston da ?n?yorum orda saat 10 oluyor d?yorlar
türkiye ile aras?nda 7 saat fark yok mu? gunduz 14:45 b?nd?g?m ucak nas?l olurda orda aksam ?ner
![]()
kafam? kar?st?ran bu.

arkada??m saat 15.55 de londra iniosun ve 3.5 saat sonra uça?a biniosun ve londradan da bi 8 saatten fazla sürer usa ya gitmen yani do?al olarak ak?am 10 da orda olursun bide londra ile TR aras?nda da saat fark? vard?r onuda hesap et

Maine'ye gidecek biri, bana Stephen King imzal? kitap getirsin. Ona güzel ödüller var. Zira sahte imzas?n? hemen anlayabilirim haberiniz ola.
Stephen lives in Maine.

Maine'ye gitmi?ken Bangor da ziyaret edilebilir![]()

ya biri bana yard?m etsin lütfennn ?irketin gönderdiklerinden hiç bi?i anlamad?m ben 15 haziran sabh 10 20 de new yorka gidiyorum 14 20 de orda olcam san?r?m ordan nas?l maine e geçebilirim daha önce geçmi? biri varsa bunu ayr?nt?l? olarak anlatabilirmi![]()

JFK buarada.

arkadslar bu gece yola c?k?yorm maineye bakal?m art?k...![]()

so?uktur ?imdi oras?
iyi yolculuklar

iyi yolculuklar arkada??m bende maine gelicem 24 haziran da gr?rz![]()

maine ya amerikan kültürü ve edebiyat? okuyorum 2 senedir tarihi bilmemnesi falan bütün eyaletleri hakk?nda bir çok ?ey biliorum ama maine diye bi eyalet oldu?unu dan?sman?n maine de cok güzel bir i? var dedi?i zamn ö?rendim... allah hepimizin orda yard?mc?s? olsun bindik bir alamete gidiyorus nereye bilmiyroum orda birbirimizi görürsek yard?m ederiz art?k![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks