Merhaba arkadaþlar.
Ben advis ile gidiyorum bu sene. Þirket ücretim 1675$ (ne yazýk ki büyük kazýk yedim) ve þu ana kadar 300$ ödedim, iþimi izmir fuarýnda aldým. Þirkete paramýn kalanýný ödemem gerek konsolosluktan randevu alabilmek için. Fakat ben nisanýn 20sinde ödemek istiyorum, ki elime o zaman param geçicek. Bunu þirkete söyleyince: randevu gününü almada sorun olur ve hatta program iptali bile olabilir dedi. Bu mümkün mü acaba? Nisan'ýn 20 sinde paramý versem eðer iptal olabilir mi programým, randevu alýnmamasý yüzünden (amerikadan belgeler geç geliyormus o sebeble randevu hemen alamazlarmýs nisanda) ?
![]()

) ve þu ana kadar 300$ ödedim, iþimi izmir fuarýnda aldým. Þirkete paramýn kalanýný ödemem gerek konsolosluktan randevu alabilmek için. Fakat ben nisanýn 20sinde ödemek istiyorum, ki elime o zaman param geçicek. Bunu þirkete söyleyince: randevu gününü almada sorun olur ve hatta program iptali bile olabilir dedi. Bu mümkün mü acaba? Nisan'ýn 20 sinde paramý versem eðer iptal olabilir mi programým, randevu alýnmamasý yüzünden (amerikadan belgeler geç geliyormus o sebeble randevu hemen alamazlarmýs nisanda) ?
Alýntý

Þaka bi yana sen durumunu anlatýrsan onlarda anlayýþ gösterirler.Ama sende onlarý anla,sen vizeden olurda red alýrsan þirkete ödemen gereken parayý ödermisin?
Sen yinede bi görüþ danýþmanlarýnla..

Bookmarks