merhaba arkada?alar.ben bu yaz eagler river a gidece?im.daha önce giden varsa deneyimlerini aktar?rsa ve oralar? biraz anlat?rsa sevinirim.
birde bu sene ba?ka gidecek var ise ba?lant? kurmak isterim.

merhaba arkada?alar.ben bu yaz eagler river a gidece?im.daha önce giden varsa deneyimlerini aktar?rsa ve oralar? biraz anlat?rsa sevinirim.
birde bu sene ba?ka gidecek var ise ba?lant? kurmak isterim.

moralini bozmak gibi olmas?n ama ben çok arad?m ve kuzey wisconsin'e bu yaz giden kimseyi görememi?tim forumda
bende sana yak?n say?l?r weyauvega'dan ba?l?y?p kuzey wisconsin i dola?acak bir e?lence park?nday?m.
tek mi gidiyorsun ?

eagle river kesin de?il..seçenekler aras?nda.ara?t?rma yap?yorum ona göre seçece?im.
evet tek gidece?im. bu yüzden wat arkada?? ar?yorum...asl?nda dells olsa iyi olurdu da i? kalmam??(

benim gittigim yerede forumdan bi arkadas bulamadim ama orda olur diyolar.turk olmazsa olmamasi daha iyi diyolar ingilizce gelistirme acisindan.
is secimine gec kaldigin icin pek secenegin yoktur ama arastirdim kuzey wisconsin doga guzellikleri acisindan iyi ve ucuz bir bolgeymis.
acikcasi ben kazancini begendigim ve eglence parki oldugu icin sectim ve degecegini dusunuyorum.
ben planimi 3-3.5 ay calisip 1 aya yakin gezmeye gore yaptim.ve eger isverenin ovdugu kadar guzelse kuzey wisconsin wat. icin uygun bence![]()

evet asl?nda çok türk oluncada, türkçe konu?maktan ing. ce geli?miyormu?.ingcem yeterli seviyede de?il buyüzden housekeeper olaca??m.bu i?in oldu?u eyaletleri seçmeye çal???yoruz ?irketle.eagle r?ver d???nda mashacuset/south yarmounth die biryerde var.oras? daha büyük gibi.tam do?u sahilde.
bende baya?? ara?t?rd?m özellikle google earth den bakt?m. otellerin sitelerine falan girdim. kuzey w?sconsin çok ?irin yemye?il bir kasaba. güzelde pek hayat yok gibi. :S
iyi para biriktirilir hatta 2.i? bile bulunabilir.sonra bende gezmeyi dü?ünüyorum.
sen daha önce gittim mi? ilk gidi?in mi?

ilk gidi?im olucak in?allah
bende bu hevesle baya ara?t?rd?m ve para biriktiricem i?te birde chicago,ny gibi mega ?ehirlerede çok uzak de?il tabii oda var.bu ?ehirlerin genelde pahal? oldugu için wat'a pek uygun olmad???n? söylemi?lerdi bana.
googleeart'?n sokak görünümü benimde çok i?ime yarad?![]()
etrafta ne var ne yok gördüm iyi oluyor
ingilizceme bende çok güvenmiyorum asl?nda kalan 2 ayda 1 seviye daha ing kursuna gitsemmi diye dü?ünüyorum.gitmeden nekadar konu?aca??m?z? bilemiyoruz ki asl?nda zorda kal?nca kurabiliriz gereken cümleleri ama tabii birden olm?cak 1-2 haftadan sonra rahat rahat konusuruz bence![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks