arkada?lar mülakatta i?e kabul edileli 1 aydan fazla bir zaman geçti çal??ma izni hala gelmedi telefon açmad?lar hala sizce bu kadar süre geçmesi normal midir
arkada?lar mülakatta i?e kabul edileli 1 aydan fazla bir zaman geçti çal??ma izni hala gelmedi telefon açmad?lar hala sizce bu kadar süre geçmesi normal midir
Geçen y?llara göre biraz fazla ancak bu y?l her ?irkette gecikmeler ya?an?yor.O yüzden bu kadar anormalli?in aras?nda normal!!
?irketi ara sor s?k??t?r biraz ama 1ayda gelmesi normal diye biliyorum
di?er arkada?lar?nda söyledi?i gibi bu sene i?ler biraz daha yava? ilerliyor hocam.. biz de hala bekliyoruz bi?eylerin gerçekle?mesi için ve biz de biraz daha sab?r gibi cümleleri çok duyuyoruz bu ara.. ama yapacak bi?ey yok bizim ad?m?za da.. biraz daha sabredicez elimiz mahkum..
kabul edildiysen sözle?men sana gelsiyse bence s?k?nt? etme bende ayn? durumday?m ?ubatta kabul edildim sözle?mem geldi imzalad?m fakat bu ?irketten ilk bana i? gelmi?, hafta sonu sordugumdada 3 ki?i olmu?uz toplamda 40 ki?i alacaklarm?? ve herkesin ds sini tek tek yollamamk çok pahal? oldugundan toplu yollan?yormu? anl?yacag?n 37 ki?inin daha i?e al?nmas?n? bekliyorum ben ?uan, uçak biletini bile ald?m ben ama vizeyi anca nisan sonu olur dediler.Sorun ç?kacag?n? sam?yorum.UMARIM![]()
bende bekly?orum ama geçen hafta imzalad?m haftaya gel?r d?yorlard? herhalde toplu gelecek diye bir?ey duydum bende in? gelir en k?sa zamanda
Benim bir arkadasim 3.5 aydir bekliyor.... Sanirim bu sene isleri baya siki tutuyorlar.....
arkada?lar bende 3 hafta önce skype den mülakata al?nd?m mülakat? geçtin dediler ama hala ne i? sözle?mesi ne ds belgesi hiç bi?e gelmedi...
herkes i?i bile bulmu? ben hala i?verenle görü?mek için zaman? bekliyorum. böle bulanlar? görünce daha da stres oluyor insan.
Bugün ?irketimle görü?tüm ds için.
Sözle?memi 21 ?ubat'ta imzalad?m. Pasaportumu 7 Mart'ta ald?m. Sonras?nda evraklar?m? götürüp verdim ?irkete. 20 Mart gibi arad?lar ds gelmedi ama 20 Nisan için vize randevusu al?yoruz uygun musun diye sordular ben de uygunum dedim. Fakat 10 Nisan oldu hala ds gelmedi. Sponsorun bir telefonuna bak?yor gibi görünüyor ama hadi bakal?m umar?m randevu yanmaz.
Benim de i?im yakla??k 1 ay önce belli oldu, direk i?verenle görü?tüm Skype'da ve bir hafta sonras?nda seçildi?imi söylediler. Ama hala DS gelmedi, ?irketimi arad???mda bu sene gecikmeler ya?and???, sponsor taraf?ndan Database'e kayd?m?n yap?ld???n?, ?u anda bir sorun olmad???n? ve DS'in mutlaka gelece?ini söylediler. Bekliyoruz bakal?m.
Benim ?irketim daha 2 gün önce ciee ye gönderdi formu .. o gelecekte sonra ds e gidecektekomedi dicek bi?ey kalmad? !!!!!!!!!!!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks