?uanda self paketle ba?vurmak istiyorum. geç mi kald?m? Son tarih gibi bir?ey varm? ?

?uanda self paketle ba?vurmak istiyorum. geç mi kald?m? Son tarih gibi bir?ey varm? ?
Hay?r hala daha basvurunu yapabilirsin sorun olmaz. ??in haz?r m??
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

Evet arkadaslar?m new york talar o yuzden self gidicem. Vize için tarih s?k?nt? olur mu diye dü?ünmü?tüm ama olmaz heralde ?

tesekurler
Program?n belli bir ba?lang?ç tarihi yok.Ne zaman okul biterse o zaman gidebilirsin.Hatta i?e ba?lama tarihinden de önce gidebilirsin.Self gitmenin tek fark? i?i ve konaklamay? sizin buluyor olman?zd?r di?er prosedür ayn?d?r.Haziran ay?nda programa kay?t yap?p gidenler olabiliyor..

seneye self denicem bende bakal?m nasip olursa bu seneyi bi atlatal?mda![]()
I may not be totally perfect but some parts of me are excellent.

Tesekkurler arkadaslar. Birde soyle birsey var. Self pakette calisma izni icin gereken belgeyi (sanirim ds idi) biz isverenden alip sirkete mi veriyoruz. Yoksa sirket bizi iste calisiyormus gibi gosterip gonderiyo akabinde amerikaya vardigimizda kendi isimizi kendimiz mi buluyoruz. Yani self paket ile sirket beni bir ise yerlestirmis gibi gosterse ama gittigimde o iste calismasam kendi buldgm iste calissam olur mu?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks