Havalimanlarýnda araç kiralama noktalarý bulmak mumkunmu ben muhtemelen baltimore a ineceðim. Rockville gitmek icin yaklasýk 45 mil bi yolum var pek toplu taþýma olayý bulamadým ama ne dersinz cok mu tuzlu kaçar![]()
Havalimanlarýnda araç kiralama noktalarý bulmak mumkunmu ben muhtemelen baltimore a ineceðim. Rockville gitmek icin yaklasýk 45 mil bi yolum var pek toplu taþýma olayý bulamadým ama ne dersinz cok mu tuzlu kaçar![]()
I may not be totally perfect but some parts of me are excellent.
@username
http://www.traveljigsaw.com.tr/
paylaþmýþtý bu linki.Burdan baktýðýnda baltimore havalimanýnda kiralama noktasý gözüküyor.
Enterprise verilerine göre günlük araç kirasý sigorta dahil 80-90 dolar arasý. Ayrýca arabayý farklý bir lokasyonda býrakacaðýn için ekstra 40-50 dolar kesmeleri muhtemel.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanýna indikten sonra nasýl gideceðiz? diyorsanýz bu konu tam size göre
abi 90 dolar nedir gunluk resmen adamý dolandýrýyolar yaotostop takýlcaz artýk
![]()
Kredi kartin var mi ABD de kullanacagin ?
burdaki kredi kartlarý geçerli oluyor diye biliyorum...
Evet geçerli oluyor.Ben play kartýmla kiraladým 2 kere ve ilk sene carfinans ile kiraladým sýkýntý yok.Yanlýz uzunca bi süre para ödensede borç varmýþ gibi gözüküyor onu dert etmeyinBirde gün sayýsý azaldýkça enterprise fiyatý çok artar.Budget ve Avis gibi þirketler daha avantajlý olabilir..hotwire budget ve expedia üzerinden arama yapabilirsin.Erken rezervasyon yapýnca daha da uygun oluyor..
@ugur eyw dostum tavsiyelerini uygulayacagým![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks