13 Nisan Cuma günü ankarada vize görüþmesine girecek var mý ?
reandevu saatim 13.30'da..
13 Nisan Cuma günü ankarada vize görüþmesine girecek var mý ?
reandevu saatim 13.30'da..
13:15 de benm görüþmemmm :d çok heyecanlý ahahha
o heyecan benide sardý , bugün okula doðru yürürken kendi kendime vize mülakatýnda gibi ingilizce pratiði yaptýgýmý farkettim![]()
Sabrina sen benden önce giriceksin vizeye , ne sordu nasýldý gibi sorular sormalýyým sana![]()
evet muhtemelen ikimizin sýrasý arka arkaya yani ben çýkýnca sen giriceksin zamanýmýz olursa anlatýrým tabiki![]()
içerde böyle espirili falan konuþsanda yumuþatsan rahatlatsan vize memurlarýný![]()
gerildim yau olsada bitse bi an önce![]()
2 gün kaldý panik yokrahatýz herþey güzel olucak
![]()
rahat olun arkadaþlar, ben de ankarada girdim. Bana nereye gidiyorsun dedi ve vizeyi verdi. hiç heycanlanacak bir þey yok. soracaðý þeyleri söyliyim size.
Nereye gideceksin?
Ne zaman mezun olacaksýn?
Mezun olunca ne yapmayý düþünüyosun? (Benden öncekine bunu sormuþtu)
rahatladýmvize heyacanýnýda yeniyorum yavas yavas , bizden iyisini mi bulucaklar alýrýz biz bu vizeyi
![]()
Tip önemli jilet gibi trajýný ol evden cýkarken ayna önünde o anlamsýz sýrýtýþý da yüzüne oturttun mu j1 diye gidip vatandaþlýk alarak bile gelebilirsin
Baþarýlar diliyorum.
ehhh hazýrlýklar baþlasn o halde gece 12 otobusu beni bekler)))))
gel gel ankarada hava guzel![]()
þuan konsolosluðun kenarýndaki bi kebapçýda randevu saatimi bekliyorumalýr mýyým ki vizeyi???
@sabrina bigadan ankarayamý gittinalýrsýn alýrsýn merak etme anti trafikking i okudunmu diye soracaklar muhtemelen yes dersin, neden bahsediyo derse amerikada olan haklarýmýzdan bahsediyo de geç
zaten perfect , have a nice trip dicek
![]()
I may not be totally perfect but some parts of me are excellent.
ee durumlar nedir ben aldým vizeyi![]()
kardeþ bahset biraz bende ankrada gircem neler sordular!
kardeþ bak inanmasý zor ilk kez giriyosan ama bende ilk kez girdiðim için vizeye baya heyacan yaptým stres yaptým ama hepi topu sorduklarý þuydu :
- where will you go to wisconsin ?
+ wisconsin
- what do you study at gazi ?
+ my depermant is economics.
- what is your G.P.A. ? ( notu soruyor )
+ my avarage is two point fourtyfour.
- what do you want to be after graduation ?
+ I want to an academician.
- - ( burda asagýdaki sordugu soruyu 3-4 kez tekrarlattým sonunda heceledi)
- how do you it ? ( boyle sormadý cok garip bir þekilde sordu bunu )
+ I will study master .
son sorusunda tamamaen afalladým anlamadým dedým 2-3 kere sonra mecbur
yes no okey falan geçiþtirmeye çalýþtým ama yemedi what yes ? dedi
if yo don't understand me , you not say 'yes' dedi sonrada türkçe olarak amerikalýlar buna çok kýzaramerikada çalýþacaksýn bunu yapma ben senin için söylüyorum dedi
ben bunu cevaplamadan bastý vizeyi ben yanlýs anladým ' I'm sory I exticed ' dedim.
o da listen to me before dediI take it dedi
![]()
vizeyi benim bu bocalamama ragmen vize verdiyse sanýrýmsizdede problem olmaz
arkadaþým çok uzuldum o kadar stres yaptým diyeçok anlayýþlýydý konsolos abla 30 yaþlarýndaydý ve arada türkçede konuþuyordu rahat ol
![]()
vallaa aldým vizeyiii kurallarý okuyup okumadýðýmý sormadý bilehow are you dedi where are you studying dedi where will you work you know dedi bide whats fudge dedi sonra go to ups good luck in usa dedi
![]()
Ya arkadaþlar bizde sanýrsam sistem farklý benim not ortalamam 100 üzerinden 69 ,bu þimdi kaç GPA ? Ve vize almamda sorun yaþatýrmý acaba ? :O
doðrudurbu yüzden gidiyorum zaten
aslýnda ingilizceme güvenmiyorum ve haziran ayý gelmeden gideceðim kursa mý gitsem diyorum![]()
ingilizce kýsmýnda pek biþey istemedikleri doðru ilk gidenlere hiç kasmadýlar 4. kez giden birine biraz farklý sorular sordu tabiki ama bana baya yardýmcý oldu.
[QUOTE=MrError;161397]Ya arkadaþlar bizde sanýrsam sistem farklý benim not ortalamam 100 üzerinden 69 ,bu þimdi kaç GPA ? Ve vize almamda sorun yaþatýrmý acaba ? :O[/QUsorun çýkmaz sonuç olarak 4 lük sisteme göre 2 nin üstündesin![]()
benim ki 4 lük sistemde 1.55 sorun olurmu?
vize stresim varken bende baya arastýrmýstým sanýrým 'düþük olma sebebini' iyi açýklarsan problem olmuyormus..
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks