522,58 EUR 3haziran gidiş 1ekim dönüş fiyatı için baktım güzel bir fiyat ;hemde NYC de JFK hava alanına varış bu çok iyi...Ama New Jersey ye gidecekler için öbür hava alanı daha yakın newyorkda. Güzel bir fiyat ve vergiler de dahil. Ayrıca bilet detaylarında özel bir bilet olarak belirtilmemiş,
ancak gideceğiniz tarihleri iyi belirlemeniz lazım çünkü eğer amerika da bilet tarihlerini değiştirmek isterseniz, ceza ödeyebileceğiniz bilet. Bir de bu fiyat bence 3-5 bilet filandır,bütün ucağın içine ekonomi kısmında herkezin bu fiyatı bulma ihtimali düşüktür.
Şirket için de şunu söyleyebilirim Plaza Tur daha önce İstanbulda bir otelde receptionist olarak çalışırken bildiğim bir acentadır,yeri taksimde -harbiye yolu üzerindeki acentaların bulunduğu yol üzerinde bir yerdeydi.İyi bir acentadır bence.
Bir de şunu ekleyim alakası yok ama aklıma geldi bu plaza tur Türk milli takımını da taşıyan firma ,futbolla ilgili olanlar belki bilir Telegol progamında türk futbol federasyonu ile ilgili program yaparlarken orda ihale de yolsuzluk filan,böyle şeyler çıkmıştı ama doğru mudur bilmem. Alakası yok ama aklıma geldi yazayım dedim.
Güzel bir fiyat ben geçen sene NYC ye İST gidiş dönüşe THY ile 1000dolara gitmiştim sormayın büyük bir hata sonucu büyük zarar ettik ama işte ne yapalım...