Merhaba arkada?lar,
Öncelikle bu sene mezun oluyorum (in?allah), hal böyle iken work and travel için son ?ans?m? kullanmak istiyorum. Öte yandan Kas?m ve Aral?k aylar?nda tüm zaman?m? staj programlar?n? ara?t?r?rken harcad?m ve sonras?nda ki?isel meseleler nedeniyle vazgeçmek zorunda kald?m. ?ubat ay?nda kafama dank etti ve gidip ön kay?t ücreti yat?rd?m bir ?irkete dedim bana i? bulun gidece?im. Deu Turizm ??letmecili?i bölümünde okuyorum bu arada (4 y?ll?k sormadan söyleyeyim
)
Girmi? oldu?um çift a?amal? mülakatlar?n sponsorla olan ilk a?amalar?nda genellikle 20-25 ki?i içinden tek high pass alan ki?i olarak ingilizce seviyemin çok iyi oldu?unu söyleyebilirim. Gerçekten ak?c? bir ?ekilde konu?abiliyorum, ama bu saatten sonra a??r? seçici olamayaca??m?n fark?nday?m. Sadece wat yap?p bir skandal olmad??? sürece kötü geçiren pek az ki?i duydu?um için gitmek ve görmek istiyorum oralar?.
Sadede geleyim, Texas / Galveston adas?ndaki Pleasure Pier mülakat sonuçlar? olumlu gelmi?, fakat pozisyonun ne olaca?? konusunda bir bilgi yok henüz, Pazartesi günü belli olur herhalde.
Bunun mülakat?ndan önce ba?ka bir sponsorunkine girmi?tim, aslen New York'ta konaklama + 3 ö?ün yeme?in i?veren taraf?ndan kar??land??? bir i? içindi (Da??n ba??nda ama olsun). Fakat sponsor görevlisi (?) ingilizce seviyemi çok iyi bulup Panama City Beach(FL)'te saati 10 dolarl?k stand görevlisi tarz? bir i? için beni teklif etmi?. ??in ilginç yan? bu i?in ba?lang?ç tarihi i? detaylar?nda en erken 15 May?s olarak belirtilmi?, sponsor da benim 15 Haziran'da ba?layaca??m? biliyor ama herhalde adam bulamam??lar çal??acak diyorum. Neyse bu i?in mülakat? geçen Per?embe olacakt? haz?r beklerken teknik sorun nedeniyle ertelendi.
Son paragrafDan??man?m hakl? olarak bunu kabul et çünkü di?erlerinin mülakat?na bile girmedin henüz diyor. Bekletmemiz zor olur, ama illa di?erlerini istiyorsan bunu geri çevirebiliriz diyor. Çok karars?z kald?m, tek iste?im tecrübeli ve bilgili arkada?lardan samimi fikirlerini duymak. Duvar gibi yaz?y? okuyup yard?m eden arkada?lara iki?er bira ?smarlayaca??m. Di?er i?leri mi kovalayay?m? Yoksa garanti i? varken atlayay?m m??
/Edit: Bu arada forumdaki Galveston - PBC hakk?ndaki tüm konular? hatmettim diyebilirim. PBC san?r?m ilk tercihim olurdu ama mülakat? kas?nt? geçece?e benziyor, hani i? kesin de?il büyük ihtimal olsa da.

), hal böyle iken work and travel için son ?ans?m? kullanmak istiyorum. Öte yandan Kas?m ve Aral?k aylar?nda tüm zaman?m? staj programlar?n? ara?t?r?rken harcad?m ve sonras?nda ki?isel meseleler nedeniyle vazgeçmek zorunda kald?m. ?ubat ay?nda kafama dank etti ve gidip ön kay?t ücreti yat?rd?m bir ?irkete dedim bana i? bulun gidece?im. Deu Turizm ??letmecili?i bölümünde okuyorum bu arada (4 y?ll?k sormadan söyleyeyim 
 Dan??man?m hakl? olarak bunu kabul et çünkü di?erlerinin mülakat?na bile girmedin henüz diyor. Bekletmemiz zor olur, ama illa di?erlerini istiyorsan bunu geri çevirebiliriz diyor. Çok karars?z kald?m, tek iste?im tecrübeli ve bilgili arkada?lardan samimi fikirlerini duymak. Duvar gibi yaz?y? okuyup yard?m eden arkada?lara iki?er bira ?smarlayaca??m. Di?er i?leri mi kovalayay?m? Yoksa garanti i? varken atlayay?m m??

Alıntı

Bookmarks